Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Search
Cycling, Grimstad Cycling, Grimstad
Cycling, Grimstad.
Photo: Hanne Feyling
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
I Grimstad kan du sykle så langt du vil, så fort du vil, på skogsveier eller langs sjøkanten. Valget er ditt.
Cycling at Marivold, Grimstad

Cycling at Marivold, Grimstad.
Photo: Odd Magne Myre
Grimstad-biking-Norway

Grimstad-biking-Norway.
Photo: Hanne Feyling

Mulighetene for sykkelturer er varierte og landskapet er vennlig å sykle i. Nasjonal sykkelrute 1, Sørlandsruta, går gjennom Grimstad. Grimstad er også ypperlig for basesykling, og du kan oppleve både sjø og hei på sykkelen. 

For sykkelturer på egenhånd kan du leie sykkel på turistkontoret. Ligger du i tillegg med båt i gjestehavna får du halv pris på leie av sykler. For å få gode tips til sykkelturen, be om å få folderen: "På sykkel i Grimstad".

I hele juli kan du også være med på guidet sykkeltur med sykkelguide i regi av turistkontoret. Bli med på oppdagerferd til steder du kanskje aldri har vært før.

Ønsker du en ordentlig treningstur så anbefales det å bli med på tur i Thor & Dag Ottos sykkelløyper. På utvalgte datoer kan du sykle sammen med guider fra Thor Hushovds lag, Team Sparebanken. Formen må være god nok til å holde ut fire mil på racersykkel. Turene starter fra sykkelkafeen "På hjul" i storgaten.

Turistkontoret er også "Syklist Velkommen" bedrift som vil si at de vil være spesielt gode verter og yte god service for syklister. I Grimstad gjelder "Syklist Velkommen" konseptet også for utvalgte overnattingssteder; Strand Hotel Fevik , Scandic Hotel Grimstad, Café Ibsen og Marivoll Resort ønsker syklister spesielt velkommen til seg.

I 2006 utpekte Statens Vegvesen Grimstad som sykkelby. Siden den gang har det blitt jobbet kontinuerlig med å øke sykkelbruken i kommunen. Det er jobbet både med infrastruktur- og aktivitetsskapende tiltak.

Grimstad er også kjent for sitt aktive sykkelmiljø med utgangspunkt i Grimstad sykkelklubb. Grimstads befolkning er veldig stolt av Thor Hushovd sine idrettsprestasjoner og spesielt seieren som Verdensmester i 2010.

Utforsk Grimstad på sykkel 

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad