Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Cycling, Grimstad
Cycling, Grimstad.
Photo: Hanne Feyling
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
I Grimstad kan du sykle så langt du vil, så fort du vil, på skogsveier eller langs sjøkanten. Valget er ditt.
Grimstad-biking-Norway

Grimstad-biking-Norway.
Photo: Hanne Feyling

Mulighetene for sykkelturer er varierte og landskapet er vennlig å sykle i. Nasjonal sykkelrute 1, Sørlandsruta, går gjennom Grimstad. Grimstad er også ypperlig for basesykling, og du kan oppleve både sjø og hei på sykkelen. 

For sykkelturer på egenhånd kan du leie sykkel på turistkontoret. Ligger du i tillegg med båt i gjestehavna får du halv pris på leie av sykler. For å få gode tips til sykkelturen, be om å få folderen: "På sykkel i Grimstad".

Ønsker du en ordentlig treningstur så anbefales det å bli med på tur i Thor & Dag Ottos sykkelløyper.

Turistkontoret er også "Syklist Velkommen" bedrift som vil si at de vil være spesielt gode verter og yte god service for syklister. I Grimstad gjelder "Syklist Velkommen" konseptet også for utvalgte overnattingssteder; Strand Hotel Fevik , Scandic Hotel Grimstad, Café Ibsen og Marivoll Resort ønsker syklister spesielt velkommen til seg.

I 2006 utpekte Statens Vegvesen Grimstad som sykkelby. Siden den gang har det blitt jobbet kontinuerlig med å øke sykkelbruken i kommunen. Det er jobbet både med infrastruktur- og aktivitetsskapende tiltak.

Grimstad er også kjent for sitt aktive sykkelmiljø med utgangspunkt i Grimstad sykkelklubb. Grimstads befolkning er veldig stolt av Thor Hushovd sine idrettsprestasjoner og spesielt seieren som Verdensmester i 2010.

Utforsk Grimstad på sykkel 

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad