Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Kystriksveien - the coastal route Kystriksveien - the coastal route Kystriksveien - the coastal route
Kystriksveien - the coastal route Kystriksveien - the coastal route
Credits
Kystriksveien - the coastal route.
Photo: Olav Breen

Kystriksveien

Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kystriksveien - verdens vakreste reiserute

Velkommen til Kystriksveien. National Geographic omtaler strekningen mellom Steinkjer og Bodø som en av "101 World's most Scenic Routes". Sett av god tid og dra på oppdagelsesferd ! 

Kystriksveien starter i Trøndelag og snor seg i vakkert kystlandskap opp gjennom Namdalskysten og Helgelandskysten før den etter 650 km ender i Bodø. 

Kystriksveien byr på flotte opplevelser både for den som kjører egen bil og kanskje ikke minst deg som velger å ta sykkelen fatt.

Langs ruta vil du møte mange kjente severdigheter som Leka, Torghatten, De Syv Søstre, Svartisen og Saltstraumen. De ligger som perler på en snor og er lett tilgjengelige.

Bruk god tid til å planlegge turen langs Kystriksveien, vi anbefaler å sette av minimum 5 dager om du kjører med bil. På våre nettsider vil dere finne turforslag enten dere kjører eller velger å sykle hele eller deler av strekning. 

Ta kontakt med oss på Kystriksveien Info-center for gode råd og tips. 

 

Aktiv ferie langs Kystriksveien

Øyhopping med sykkel på Helgeland, kajakkopplevelser langs verdens vakreste kyst, fjellkjeden De Syv Søstre, Torghatten, Glomfjella, Leka, Svartisen. Høydepunktene langs Kystriksveien er i verdensklasse. Så da er det bare å ta for seg av tipsene våre og hive seg ut i øyriket og oppleve ...

Bli med på båtturer langs Kystriksveien

Noen av de absolutt største høydepunktene langs Kystriksveien kan bare oppleves ved å bli med på båttur. I år har dere mulighet til å bli med på en rekke spennende guidede båtturer som både byr på fantastisk natur og fascinerende kystkultur. Se oversikt over bookbare turer her.

Bli inspirert

@kystriksveien er vår offisielle Instagramkanal, og tagger dere bildene deres med #kystriksveien publiserer vi de beste både på instagram og facebook-sidene våre.

This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad