Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Kystriksveien - the coastal route Kystriksveien - the coastal route Kystriksveien - the coastal route
Kystriksveien - the coastal route Kystriksveien - the coastal route
Credits
Kystriksveien - the coastal route.
Photo: Olav Breen

Kystriksveien

Campaign
Partner

Kystriksveien - verdens vakreste reiserute

Velkommen til Kystriksveien. National Geographic omtaler strekningen mellom Steinkjer og Bodø som en av "101 World's most Scenic Routes". Sett av god tid og dra på oppdagelsesferd ! 

Kystriksveien starter i Trøndelag og snor seg i vakkert kystlandskap opp gjennom Namdalskysten og Helgelandskysten før den etter 650 km ender i Bodø. 

Kystriksveien byr på flotte opplevelser både for den som kjører egen bil og kanskje ikke minst deg som velger å ta sykkelen fatt.

Langs ruta vil du møte mange kjente severdigheter som Leka, Torghatten, De Syv Søstre, Svartisen og Saltstraumen. De ligger som perler på en snor og er lett tilgjengelige.

Bruk god tid til å planlegge turen langs Kystriksveien, vi anbefaler å sette av minimum 5 dager om du kjører med bil. På våre nettsider vil dere finne turforslag enten dere kjører eller velger å sykle hele eller deler av strekning. 

Ta kontakt med oss på Kystriksveien Info-center for gode råd og tips. 

 

Kystriksveien Reisehåndbok 2017 er klar !

Kystriksveien Reisehåndbok

Da er reisehåndboka for 2017 endelig klar, med informasjon om ferjeruter, kart, informasjon til sykkelinteresserte, overnattingstilbud og attraksjoner. I år er det også mange spennende nyheter. Allerede nå kan du se online versjon av guiden, eller laste ned PDF. Bestillinger på den trykt brosjyren sendes ut ca. 20. januar.

Bestill brosjyren

Reisehåndboka kan bestilles i Kystriksveien webshop. Den sendes ut ca 20. januar.

Se online versjon av guiden

Her kan du se online versjon av guiden, med klikkbare linker til mer informasjon.

Vårtorskefiske på Helgeland

Tilbud: Vårtorskefiske på Helgeland

Ta turen til Helgelandskysten for å jakte på torsken som kommer inn fra havet for å gyte. I april gir Offersøy camping sør for Sandnessjøen gir deg et godt tilbud – 20% rabatt på hytte og båt.

Les mer her.

Bli inspirert

@kystriksveien er vår offisielle Instagramkanal, og tagger dere bildene deres med #kystriksveien publiserer vi de beste både på instagram og facebook-sidene våre.

This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Ad
Ad
Ad