Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Kystriksveien by bike
Kystriksveien by bike.
Photo: Olav Breen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Med sykkel langs Kystriksveien

Kystriksveien byr på noen av Norges beste sykkelopplevelser. Øyhopping med sykkel på Helgelandskysten og Namdalskysten er to av de mest populære. Det er fra sykkelsetet en virkelig får tid til å nyte naturen langs Kystriksveien. Takket være flere hurtigbåter og ferjer i området er det enkelt og dra fra sted til sted og fra øy til øy med sykkelen.  På strekningen Brønnøysund til Dønna/Sandnessjøen tilbyr vi også bagasjetransport.
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

Den ultimate sykkelpakken

Om du planlegger en sykkeltur langs Kystriksveien eller i Trøndelag er «den ultimate sykkelpakken» en god start. Her har vi samlet en rekke sykkelbrosjyrer og våre beste turforslag. Massevis av kart og gode turbeskrivelser. 

Bestill sykkelpakken her.

Den ultimate sykkelpakken

Fly & Bike

I samarbeid med Widerøe’s Flyveselskap tilbyr vi Fly & Bike fra flyplassene i Namsos, Rørvik, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø.  Dette innebærer at du kan hente og levere sykkelen på flyplassen.

Les mer om Fly & Bike her.

Nyhet: Bagasjetransport langs hele Kystriksveien

Kystriksveien Reiseliv tilbyr nå bagasjetransport for syklister langs hele Kystriksveien !  Det eneste dere trenger å tenke på er å sette dere på sykkelen, så frakter vi bagasjen fra sted til sted. Enklere blir det ikke. 

Tilbudet gjelder fra Stjørdal (Trondheim Lufthavn Værnes) langs Kystriksveien til Bodø, inkludert øyene. Bagasjetransport må forhåndsbestilles i god tid. 

Bestill bagasjetransport her.

Sykkelutleie Kystriksveien

Det er mulig å leie sykkel flere steder langs Kystriksveien, og de fleste av disse kan bestilles online. 

Du kan f.eks. leie sykkel i Brønnøysund og levere den tilbake i Sandnessjøen, eller omvendt. Syklene kan hentes eller leveres enten på turistkontoret eller på flyplassene. 

Bestill sykkelutleie her.