VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Snøhetta, Dovrefjell
Snøhetta, Dovrefjell.
Photo: Alejandro Villanueva

Opplev Viewpoint Snøhetta i skyhøy oppløsning

Denne videoen fanger den dramatiske naturen på Dovrefjell og det unike designet på Viewpoint Snøhetta.

Ingenting er vel vakrere enn å se norsk natur utfolde seg på lerretet. Spesielt vakkert er det i høy oppløsning, da det føles som man er enda nærmere naturopplevelsene.

Utsiktspaviljongen på Tverrfjellet er tegnet av arkitekturfirmaet Snøhetta, og ble oppført for fem år siden på oppdrag fra Norsk Villreinsenter Nord. Den ligger midt i smørøyet i den ville naturen på Dovrefjell.

 

Foto- og videograf Alejandro Villanueva forteller at han brukte fem dager i mai på Dovrefjell for å filme Viewpoint Snøhetta.

– Jeg valgte nettopp dette bygget fordi jeg vet hvor sterk symbolismen i Dovrefjell er for Norge. Ingenting er mer mektig, forteller fotografen til Visit Norway.

– Med hjelp fra Norsk Villreinsenter Nord og Miljødirektoratet fikk jeg denne muligheten til å lage videoen, bare dager før Viewpoint Snøhetta åpnet for publikum for sommeren.

Bygget ligger en 20 minutters spasertur fra parkeringsplassen på Tverrfjellet og er åpent fra juni til oktober.

 

This place❤️ 📸 @markovesterinen

Et bilde publisert av Nasjonalparkriket (@nasjonalparkriket)

Dominikanske Villanueva har bodd i Oslo de siste seks årene. Han forteller at videoen har den første i et større prosjekt der han vil vise frem moderne arkitektur i landet han bor i.

– Jeg vil vise frem arkitektur som jeg elsker, derfor kan det hende at byggene jeg plukker ut er «utenfor allfarvei». Akerselva Atrium i Oslo er neste prosjekt, og videoen kommer neste måned, sier han.

Les mer

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages