Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Bardøla om sein sommernatt Bardøla om sein sommernatt Bardøla om sein sommernatt
Bardøla om sein sommernatt Bardøla om sein sommernatt
Credits
Bardøla om sein sommernatt.
Photo: Terje Bjørnsen
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hotell eller camping - finn din favoritt på Geilo

Uansett om du vil slappe av foran peisen på en tømmerhytte eller nyte livet med spa og afterski på hotell, har Geilo mange alternativer å friste med.

Det er lett å sove lenge på fjellet. Etter en dag med mye frisk luft, deilig mat, muntre aktiviteter og gode opplevelser bestemmer kroppen hvor lenge den vil hvile. Det er vidunderlig å våkne av seg selv i en god seng til flott utsikt, uthvilt og klar for en ny og spennende dag.

Det er mange muligheter til å våkne godt på Geilo, sommer som vinter. I 1902 åpnet O.T Jeilo det første overnattingsstedet på Geilo, og i 1904 utvidet han til "Jeilo Hotell". Siden den gang har det blitt mange overnattingssteder. Sov godt i en av Geilos 5000 senger i alle kategorier, fra det luksuriøse til det helt enkle.

 

Formidling av overnatting:

Geilo Holiday logo

Geilo Holiday formidler overnatting for hotell, hytte og leiligheter på Geilo. Trenger du aktiviteter på din Geilo-ferie kan du også få hjelp til dette.

Du kan booke gjennom Geilo Holidays online booking, sende en e-post til booking@geiloholiday.no, eller telefon 32 09 00 00.

Norgesbooking logo

Norgesbooking tilbyr mer enn 400 utleieenheter på Geilo og hele Norge. På Geilo kan du velge mellom leilighet eller hytte. 

Her kan du booke din ferie på Geilo gjennom Norgesbooking. Du kan også ringe telefon 32 08 57 10, eller e-post til post@norgesbooking.no

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad