Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Vestlia Resort Vestlia Resort Vestlia Resort
Vestlia Resort Vestlia Resort
Credits
Vestlia Resort.
Photo: Emile Holba
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hotell eller camping - finn din favoritt på Geilo

Uansett om du vil slappe av foran peisen på en tømmerhytte eller nyte livet med spa og afterski på hotell, har Geilo mange alternativer å friste med.

Det er lett å sove lenge på fjellet. Etter en dag med mye frisk luft, deilig mat, muntre aktiviteter og gode opplevelser bestemmer kroppen hvor lenge den vil hvile. Det er vidunderlig å våkne av seg selv i en god seng til flott utsikt, uthvilt og klar for en ny og spennende dag.

Det er mange muligheter til å våkne godt på Geilo, sommer som vinter. I 1902 åpnet O.T Jeilo det første overnattingsstedet på Geilo, og i 1904 utvidet han til "Jeilo Hotell". Siden den gang har det blitt mange overnattingssteder. Sov godt i en av Geilos 5000 senger i alle kategorier, fra det luksuriøse til det helt enkle.

 

Dr. Holms hotel at the bootom of the ski slopes in GeiloHotell og fjellstuer

Finn din favoritt blant Geilos hoteller og fjellstuer, som byr på alt fra spa og gourmetmat til sjarmerende rom midt på høyfjellet.

Large family outside a cabin in GeiloliaHytter

Geilo har fine hytter i alle prisklasser. Lei en hytte rett ved skibakkene og slapp av foran foran peisen om kvelden.

Havsdalsgrenda apartments in GeiloLeiligheter

Selvhusholdning eller fullpensjon? På mange av Geilos leiligheter kan du velge selv. Finn en leilighet i skibakken, i sentrum eller på høyfjellet.

Tents and caraven in Birkelund Camping in GeiloCamping

Ønsker du å bo i egen campingvogn eller bobil, eller frister det med en hytte? Geilos campingplasser kan by på alt fra det hele enkle til ren luksus.

Formidling av overnatting:

Geilo Holiday logo

Geilo Holiday formidler overnatting for hotell, hytte og leiligheter på Geilo. Trenger du aktiviteter på din Geilo-ferie kan du også få hjelp til dette.

Du kan booke gjennom Geilo Holidays online booking, sende en e-post til booking@geiloholiday.no, eller telefon 32 09 00 00.

Norgesbooking logo

Norgesbooking tilbyr mer enn 400 utleieenheter på Geilo og hele Norge. På Geilo kan du velge mellom leilighet eller hytte. 

Her kan du booke din ferie på Geilo gjennom Norgesbooking. Du kan også ringe telefon 32 08 57 10, eller e-post til post@norgesbooking.no

 

Airbnb logo
Airbnb er en tjeneste som lar folk leie ut hele eller deler av hjemmet sitt til reisende. På nettstedet kan du søke opp overnatting og ta kontakt med verter over hele verden. 

Visit Geilo-overnatting på Airbnb:
Leilighet i Vestlia med panoramautsikt
Hytte i Høvet med utsikt og gratis fiske

Your Recently Viewed Pages