Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
 
Search
Hallingnatten vinter Nesbyen Hallingnatten vinter Nesbyen Hallingnatten vinter Nesbyen
Hallingnatten vinter Nesbyen Hallingnatten vinter Nesbyen

Nesbyen

Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Velkommen til hjertet i Hallingdal

Med sin sentrale beliggenhet mellom øst og vest ligger Nes formet som et hjerte i Hallingdal. Her kan hele familien sammen skape unike og hjertegode minner. 

Nesbyen var administrasjonssentrum og bosted for embedsmenn i Hallingdal og her finnes mange staselige bygninger og minner fra Nasjonalromantikken, som fremdeles er bevart i Gamle Nes. Med en vandring fra sentrum til Hallingdal Museum med sine historiske skatter, vil du se og oppleve en del av vår stolte kulturhistorie. Historien om Nes startet allerede for 546 millioner år siden da en meteoritt traff området Garnås. For å få med deg historien helt fra begynnelsen, bør du besøke Meteorittparken Gardnos, som er et av verdens lettest tilgjengelige meteorittkratere. Her kan hele familien utforske, oppleve og oppdage sin plass i universet.

Fra historiske til varme opplevelser, Nesbyen er fremdeles innehaver av Norges høyst målte sommertemperatur og med sitt tørre innlandsklima, kan tur og sykkelområdene i sentrum allerede brukes fra påsketider. Uansett årstid har Nesbyen vakre og familievennlige fjell. Mulighetene er mange for å stimulere kropp og sjel. Velg mellom korte og lange fjellturer med sekk, fiskestang eller bærbøtte. I vintersesongen venter over 456 km velpreparerte skiløyper på deg, eller ta med deg hele familien på en aktiv og utfordrende dag i alpinbakken. 

Nesbyen booking
Her finner du et stort utvalg av mange flotte hytter, leiligheter, hotellrom, motellrom og campinger. Velkommen til Nes!

 
 

 

 

Skisporet:
I kartet til venstre finner du full oversikt over langrennsløypene. Fargekodene forteller deg når løypene sist ble kjørt opp. Når du zoomer inn kartet i det området du ønsker å gå på ski, får du full oversikt over alle GPS-sporinger fra tråkkemaskinene. Klikk rett på løypa for løypeinformasjon.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad