Dynamic Variation:
Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Skitur i fint turterreng, Ål i Hallingdal

Ål i Hallingdal

Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Velkommen til Ål

I Ål i Hallingdal kan du roe ned og nyte livet. Ål byr på storslagen natur og kultur. En passende blanding av litt urbant og bygdeliv. 

Ål i Hallingdal ligger langs Bergensbanen og RV7 midt mellom Oslo og Bergen. Ål byr på storslått natur med milevis med skispor om vinteren. Her kan du oppleve fjellet med utsikt til Reineskarvet, Hallingskarvet eller bare nyte naturen. I tillegg er Ål kjent for sitt kulturliv med galleri, folkemusikk, dans og forestillinger.

I Ål finner du mange ulike overnattingsmuligheter, fra hytter og camping til fjellstuer og hotell. Her kan du velge det som passer deg.

I Ål finnes mange aktiviteter for store og små. Om vinteren er langrenn og skibakker lett tilgjengelig, Ål har opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart og mye mer. Enten du liker å være i aktivitet eller du bare vil nyte dagen i fred og ro, er Ål stedet for deg.

Om sommeren kan du sykle, gå tur i fjellet, fiske i et godt fjellvann, bade, ri på hest eller finne på mye spennende i Hallingdal Feriepark. I Ferieparken finnes aktiviteter for både store og små. Lekeland, 4H-gård, Høyt og Lavt klatrepark for å nevne noen.

Er du klar for mat og drikke har Ål både kafe og spisesteder for enhver smak. Er det noe du trenger finner du Ålingen kjøpesenter og en rekke andre butikker i sentrum. Ål har også et godt tilbud til tjenester du måtte trenge hjelp til i hus eller hytte, under handel og service finner du det meste.

Årlig arrangeres en rekke spennende arrangement, blant annet Hallingspretten, Norges største skirenn Bama Liatoppen Skiskytterfestival, Folkemusikkveka, Leikskeid, høstmarked og mange flere.

For et godt opphold

Hallingdal Feriepark

Ad

Film fra Ål

Winter activities in Ål in Hallingdal

Vinteraktiviteter i Ål i Hallingdal

Hallingdal - vi er skifolket

Vi er skifolket

Høststemning fra Ål i Hallingdal

Høststemning i Ål

Dog sledging in Ål in Hallingdal

Hundekjøring i Ål i Hallingdal

Glimt fra årlige arrangement i Ål i Hallingdal

Glimt fra arrangement i Ål

Summer in Ål in Hallingdal

Ekte norsk sommer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad