Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Ål i Hallingdal
Search
Video Thumbnail - vimeo - Ål in Hallingdal winter Video Thumbnail - vimeo - Ål in Hallingdal winter Ål in Hallingdal winter
Video Thumbnail - vimeo - Ål in Hallingdal winter Ål in Hallingdal winter
Credits
Ål in Hallingdal winter.
Photo: Paul Lockhart

Ål i Hallingdal

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Velkommen til ekte norsk vinter

Midt mellom Oslo og Bergen finner du kultur- og friluftsliv kommunen Ål. Med sine mektige fjell, frodige skoger og mange fjellvann er Ål ideelt for aktiviteter, sommer og vinter.

Ta fram turskoene, pakk en god lunsj og utforsk noen av områdets mange turstier. Her kan du nemlig velge mellom mer enn 50 godt merkede turer med detaljerte beskrivelser og kart, de fleste av dem med kulturminner underveis.  

Ål i Hallingdal byr også på familievennlige sykkelruter på idylliske fjellveier, og fiskeentusiaster kan prøve lykken i Ål sine mange elver og fjellvann. Om sommeren kan barna møte dyrene på en av områdets fjellgårder.

Med to skisentre og 430 kilometer preparerte skiløyper er Ål et eldorado for både alpint og langrenn. Hvis du vil prøve noe nytt, får snøkiting på ski eller snøbrett garantert opp adrenalinet. Husk at instruksjon og opplæring er obligatorisk før du kiter. For deg som klarer deg med litt mindre utfordringer, byr Ål på to av Norges lengste akebakker.

 

Rosemaling, folkemusikk og andre kulturformer har rike tradisjoner i Ål og spiller fortsatt en viktig rolle i lokalsamfunnet. Ål kulturhus er Hallingdals  «stue» for konserter, teater og danseforestillinger.

Rolf Nesch Museet og Galleri Syningen med sine skiftende kunstutstillinger er andre kulturareaner for både lokalbefolkningen og turister. Torpo stavkirke fra rundt 1160 er den eldste og eneste originale stavkirken i området.

Ål har en variert matkultur, og rømmegrøt, lapper og småmat med lefsekling er smaken av Ål. Vil du prøve alt, er Hallingtapas den lokale tapasvarianten.

 

 

Liveoppdatering av skiløyper i Ål

Gå ikke glipp av:

For et godt opphold

 

 

Ad

Film fra Ål

Winter activities in Ål in Hallingdal

Vinteraktiviteter i Ål i Hallingdal

Glimt fra årlige arrangement i Ål i Hallingdal

Glimt fra arrangement i Ål

Hallingdal - vi er skifolket

Vi er skifolket

Vinterstemning i Ål i Hallingdal

Vinterstemning i Ål

Dog sledging in Ål in Hallingdal

Hundekjøring i Ål i Hallingdal

Høststemning fra Ål i Hallingdal

Høststemning i Ål

alturistinfo
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad