VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Topptur Hallingdal
Ridning i Hallingdal.
Photo: Vegard Breie
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hallingdal - I hjertet av den norske fjellheimen

 

Midt i mellom Oslo og Bergen i hjertet av den norske fjellheimen, ligger Hallingdal. Ett fjellandskap i ekte norsk ånd perfekt for en aktiv ferie. Ta fjellskoene på, sykkelen fatt, fiskestanga i hånda eller spenn skiene på og bare kom til fjells! Hallingdal er ett av Norges lette tilgjengelige fjellområder. Med kort vei til fjordene og isbreene.

Hallingdal er en av Norges mest besøkte turistregioner, og møtepunktet mellom øst og vest. En ekte norsk fjellferie bare timer fra Oslo og Bergen, ideel for alle typer eventyr. Hallingdal er stedet man drar om man vil kombinere sykkelferien med førsteklasses vandreturer eller få en smak av ekte norsk kultur. 

Fjellene i Hallingdal er svært variert. Stille fjellvann og fossestryk, skog og dalstrøk, skarv og høyfjellsplatå. Fjellvandrerens paradis - sykkelentusiastens hemmelighet.

Vinterlandet Hallingdal er ett paradis for skientusiasten. Kanskje mest kjent for sine flotte alpinanlegg, med ett stort utvalg av skibakker i alle destinasjoner. Perfekte bakker for nybegynnere og familien, men også mer utfordrende løyper og ikke minst parker. Men Hallingdal kan er også en av Europas beste langrennsregioner. Et variert turterreng med lune skoger, høye fjell og åpne vidder med hele 2000 km med maskinpreparerte langrennsløyper i verdensklasse. Dedikerte løypekjørere serverer trikkeskinner og skøytetraseer. Serveringshytter, kiosker og rasteplasser er hyggelige turmål som skaper skiglede for alle. Vinteren er snøsikker med sesong fra midten av oktober til slutten av mai.

Hva skjer i Hallingdal

Aktive dager i fjellheimen

Reisemål i Hallingdal