Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway

Norefjell Ski & Spa, Bøseter i Noresund

Fjell med utsikt

Norefjell ligger bare 90 minutter fra Oslo og byr på fredelige vandreturer med vidstrakt utsikt. Om vinteren er det gode skiforhold for både småbarnsfamilier og våghalser her.

Norefjell er det fjellområdet i Norge som ligger nærmest Oslo. Men når du kommer dit, glemmer du raskt maset og kjaset fra storbyen. For selv om Norefjell ligger sentralt til, er det overraskende stille og rolig her, og du kan lett fortape deg i den uberørt naturen og den friske fjelluften.

Den familievennlige turen til Høgevarde, 1459 meter over havet, er like fin sommer som vinter. På en klar dag kan du se helt til Gaustatoppen og Rondane herfra.

Om vinteren er Norefjell et skiparadis. Slalåm eller telemark, snowboard eller offpiste – her finner du noe for enhver smak. Anlegget har også terrengparker med railer og store hopp. Foretrekker du langrenn, kan du putte appelsinen og Kvikk Lunsjen i lomma og legge i vei i det Aftenposten kaller «et av Norges aller beste områder med tanke på skispor med utsikt».

Norefjell
Norefjell
Hans Kristian Krogh-Hansen
Norefjell
Norefjell
Patrik Skolnik
Norefjell
Norefjell
Hans Kristian Krogh-Hansen
Norefjell
Norefjell
Patrik Skolnik
Ad

Aktiviteter og attraksjoner

@norefjellskisenter på Instagram

This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.

Reiseinformasjon

Med fly:
  • Oslo Lufthavn Gardermoen ligger rundt 1 time og 45 minutter fra Norefjell. Fra flyplassen kan du ta tog eller buss til Oslo sentrum og buss videre til Norefjell.
  • Både Torp Sandefjord Lufthavn og Moss Lufthavn Rygge ligger omtrent 2 timer fra Norefjell.
Med buss:
  • Hver lørdag og søndag i vintersesongen kan du nå Norefjell med ekspressbuss. I påskeferien, juleferien og Oslos vinterferie går det buss hver dag. Reisetiden er rundt 2 timer.
Med bil:
  • Fra Oslo følger du E18 til Sandvika, og så E16 mot Hønefoss. Ta av i rundkjøring mot Rv7 og Gol til Noresund. Derfra følger du skilting til Norefjell Skisenter.

Norefjell tilbyr også ...

Her kan du søke etter opplevelser og overnattingsmuligheter. Start planleggingen i dag!

×

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad