Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Mor og datter aker ned bakkene fra Hoven i Loen på Vestlandet
Mor og datter aker ned bakkene fra Hoven i Loen på Vestlandet
Aking i Loen.
Photo: Bård Basberg / Loen Skylift
Aking i Loen.
Photo: Bård Basberg / Loen Skylift

Gøyale ting å gjøre uten ski på beina

Kom på gli uten ski. Utenfor løypene kan du gjøre alt fra å suse av gårde på nyslipte skøyter og sette utfor bakker på akebrett, til å prøve isfiske eller hesteslede.

Vintersesongen er like lang som den er full av gøyale aktiviteter. Synet av landskapet som en dag plutselig er dekket med snø gir små og store lyst til å løpe ut og leke.

Det blir selvsagt alltid mye prat om ski, og det å gli av gårde på nysmurte planker er rotfestet i norsk kultur. Men det finnes stadig flere alternativer. Her er forslag til morsomme ting å gjøre på snø og is, som ikke krever at du må spenne på deg ski, enten du har tenkt å tilbringe tid til fjells, i byen eller langs kysten.

 1. Lær å mestre hundekjøring

  Mange steder i Norge har enkle kurs i hundekjøring, med firbente venner som venter ivrig på å ta fatt på den lekende lette ferden over gnistrende, hvit snø. Prøv deg som hundekjører og styr et hundespann over flere dager, eller nyt turen i sleden som passasjer på en dagstur. For mange er mating og stell av trekkhundene et høydepunkt.

 2. Aking lokker frem latteren

  Det er vanskelig å nekte for det: Å suse ned snødekte bakker på akebrett eller kjelker er like gøy for voksne som for barn. Og enten du vil prøve en preparert isbane eller bare seile ned en akebakke, vil du finne en mengde ulike aketilbud over hele landet.

  Flere steder står bakkemannskap klare for å ta imot akere i alle aldre. I tillegg til tilbudene som er nevnt nedenfor, har mange skisteder og -sentre egne akeanlegg som står nypreppa og klare. Unna vei!

 3. Trå til med truger

  Hvordan ville det være å gå på skyer? En trugetur er sannsynligvis det nærmeste du kommer den følelsen. Med et par truger spiller det knapt noen rolle hvor dyp snøen er – du beveger deg trygt oppå det hvite landskapet uten å trå igjennom overflaten.

  Det er ekstra givende å gå med noen som kjenner områdene. Delta på en trugevandring med lokalkjent turoperatør i frisk vinterluft med snøkledde trær og kritthvite fjelltopper.

  Pauser er viktig for turtrivsel når du beveger deg i skogen eller fjellheimen. Husk også en riktig pakket sekk, med noe varmt å drikke og noe å bite i som gir nye krefter når du trenger det mest.

 4. Vintersafari

  Det stemmer – du kan dra på safari om vinteren også! Vi har mange flotte og spennende dyrearter i Norge, og noen av dem er ekstra kule å se på denne tiden av året.

  I Nord-Norge kan du komme tett på noen av verdens største sjøpattedyr på hvalsafari, eller bli med å hente opp kongekrabber før du nyter en skikkelig skalldyraften.

  Kongen av Dovrefjell kommer ekstra godt til syne i den hvite snøen. Moskusoksen er en majestetisk skapning, men den er også sterk og rask. Det tryggeste er derfor å bli med på en guidet tur, slik at du alltid holder stor nok avstand.

 5. Prøv isfiske

  Utallige innsjøer og elver og en imponerende langstrakt kystlinje gir deg ulike muligheter til å fiske. Om vinteren er mange vann og fjordløp dekket av tykke lag med is, som gir uante former for fiskelykke.

  Drill et hull i isen, senk snøret i vannet og vent tålmodig. Lite slår den sitrende følelsen av å sitte pal og vente på at en storfangst skal bite.

  Spør alltid lokalkjente før du går ut på isen. Lytt til erfarne turguider og hold deg unna isen om du er usikker på om den bærer.

 6. Se Norge fra en slede

  Luksus kan være mange ting, og det å sitte på en hestetrukken slede med varmen fra saueskinn er en opplevelse som virker avstressende på de fleste. Hesten fører deg gjennom vinterlandskap i behagelig tempo, mens eneste lyd er bjellens klinging og hovenes rytmiske gange.

  Mange steder over hele landet tilbyr sledeturer, og hvis du er på reise i nord, kan du prøve reinsdyrslede når Finnmarksvidda er på sitt mest hvitkledde. Det føles eksotisk uansett hvor du kommer fra, og gir en følelse av hvordan livet artet seg i gamle dager, da hest og reinsdyr var blant nordmenns mest trofaste hjelpere.

 7. Naturlig magi

  Lukk øynene og se for deg at du sitter ute ved bålet en kald vinternatt. Litt etter litt blir himmelen lysere og plutselig er verdens vakreste lysshow i gang.

  Det største høydepunktet i mørketiden er nordlyset, og Nord-Norge er et av de beste stedene i verden å oppleve naturfenomenet. Du kan fint jakte nordlyset selv, men vi anbefaler en guidet tur. De lokale tilbyderne kjenner værforholdene godt, noe som øker sjansen for å være på riktig sted til riktig tid.

  Har du lyst å forevige opplevelsen? Få fotograf Christian Hoibergs tips til hvordan du kan fotografere nordlyset!

 8. Stødig ferie på skøyter

  Her i landet har vi stolte skøytetradisjoner som har født mange verdensmestre gjennom årene. Enten du blir inspirert av Sonia Henies kunstløp eller rundetidene til Johan Olav Koss, eller har nok med å holde balansen, handler skøytesporten om å ha det gøy sammen. Utendørs skøytebaner finnes i de fleste norske byer.

  Vinterstid kan du også gå på skøyter på isen på en rekke innsjøer, elveleier og fjorder. Første regel er å forsikre deg om at isen er trygg før du setter ut. Spør lokalkjente, sjekk oppdatert informasjon og få gjerne hjelp til å bore et tynt hull for å sjekke tykkelsen på isen.

  Skøyter og tilhørende utstyr kan leies på de fleste betjente baner, og om du vil prøve isen andre steder er det bare å ta med eget utstyr.

 9. Kaldt ute, varmt inne

  Den norske vinteren kan være bitende kald, men det betyr ikke at du må fryse fingrene av deg for å finne på noe gøy.

  Besøk en av landets kule badstuer og kjenn roen senke seg i varmen. Noen ligger under nordlyset, mens andre er pent plassert ved fjordene på Vestlandet eller midt i hovedstaden. Flere steder kan du også bestille tid i en flytende sauna.

  Hvis du vil bli bedre kjent med din indre viking, kan du kombinere et badstuebesøk med å ta deg en forfriskende dukkert i havet eller rulle deg rundt i snøen!

Lokalt vær og klima

Her i landet er gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene målt til - 6,8C, men forholdene varierer mye. I Oslo og områdene rundt er snøfall vanlig, og temperaturen ligger vanligvis akkurat under null.

De lavere innlandsområdene i Finnmark, Troms, Trøndelag og Østlandet kan ha svært kalde vintre med mye snø. Innlandet i Nord-Norge har en arktisk klimatype med snø, sterk vind og mange minusgrader.

Kystområdene på Vestlandet og Sørlandet har et mildere klima. Store deler av regionen er likevel kald og snødekt nok til topp skimuligheter, spesielt i fjellene.

Kle deg for vinteren

Hvis du beveger deg i høyden eller langt nord, må du kle deg varmt lag på lag. Velg ull fremfor bomull eller polyester, og dekk deg til med yttertøy som er vind- og vanntett.

Vinden vil gjøre at du føler deg mye kaldere enn den faktiske lufttemperaturen, og dette vil forverre med økning av vindstyrken. Frostskader og annen nedkjøling er fort gjort å pådra seg om du ikke kler deg etter forholdene.

Finn vinteraktiviteter over hele landet

Utforsk noen av de beste stedene for moro på snø og is.

Aking
Skandinavias eneste bob- og akebane. Her kan du kjøre bob både sommer og vinter! Read more
Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane
Full fart ned Oslos mest populære akebakke! Read more
Korketrekkeren
Kjelkekjøring er ingen olympisk gren, men har like fullt blitt en av Lillehammers mest populære vinteraktiviteter. . Read more
Kjelkekjøring i Lillehammer snøpark
Storefjell skisenter har tre skiheiser og åtte nedfarter med ulik lengde og vanskelighetsgrad, eget barneområde, terrengpark og… Read more
Storefjell Ski- og Akesenter
Norges største akesenter ligger i Skarslia Ski og akesenter, en opplevelse for alle! Her finner du kjelkebakker, alpin- og langrennsmuligheter.… Read more
Skarslia Ski- og akesenter
Som en rakett ned bakken. ​​​​​Med Scooter og slede kjører vi deg til toppen av bakken for en ny runde. Du ligger på magen og… Read more
Airboarding
Herlig område for skilek - midt i Røros sentrum. En favoritt for barnefamilier. Nåes enkelt til fots fra overnattingsbedriftene.… Read more
Aasgjerdet Barneskitrekk
Akebakke, Hallingdal Feriepark, Ål i Hallingdal. Read more
Akebakke i Hallingdal Feriepark
Kom en tur til Rjukan og ta en aketur i Norges råeste og lengste bakke. Read more
Aking ned Ryes Vei
Badstuer og saunaer
Lei en av Preikestolen BaseCamps flytende badstuer på Refsvatnet, like ved stien til Preikestolen, og få en forfriskende start på dagen eller… Read more
Flytende Badstuer på Preikestolen BaseCamp
To flytende badstuer er sjøsatt på Kvitåvatn, med fantastisk utsikt mot Gaustatoppen. Read more
Flytende badstue
Iglucrafts Iglusauna er enkel og veldig sjarmerende. Den har plass til 4 personer og den ovale formen gir en svært god opplevelse. Gjennom… Read more
Sauna - Iglucrafts Iglusauna ved Konglehytta
Heit Sørfjorden Sauna tilbyr ein dampande sauna og eit friskt fjordbad. Nyt utsikta til fjord, fjell og fonn frå den flotte saunen… Read more
Heit Sørfjorden Sauna
Nesten 1000 meter over havet kan du nyte et utendørs basseng som er åpent året rundt! Read more
Ilsetra | Utendørs basseng og sauna
I Oslofjord Spa sine flytende badstuer får du en urban, nordisk opplevelse like ved populære Aker Brygge i Oslo sentrum. Fra tirsdag… Read more
Oslofjord Spa
Hurdasjøen Hotell & Spa   Velkommen til en badstuopplevelse hos oss på Hurdalsjøen Hotell! Hos oss er badstuer en del av… Read more
Badstuer på Hurdalsjøen Hotell
Nyt Mjøsa fra badstuflåten KOK Read more
KOK Hamar
Besøk vår flytende badstue kog nyt den revitaliserende kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende sjøbad hele året! Read more
KOK Holmsbu - badstubåt
Besøk vår flytende badstue og nyt kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende sjøbad hele året! Read more
Varm i Vollen - badstueflåte
Spesialdesignet vedfyrt sauna med utsikt over skogsvannet Hestehagedammen. Nyt roen, varmen og et skjønt bad i innsjøen mens du lader batteriene for… Read more
Grønsand Badstue
Træna er badstue destinasjon nummer 1 på Helgeland. 33 nautiske mil ut på Helgelandskysten, på øya Træna, finner du to badstuer som byr på unik… Read more
Badstuer på Træna
Hundekjøring
Beito Husky Tours tilbyr hundekjøring og en rekke andre friluftsopplevelser gjennom hele året i naturskjønne omgivelser i områdene rundt Beitostølen. Read more
Hundekjøring med Beito Husky Tours
Vi kjører hver helg fra snø- og løypeforholdene tillater det og så lenge snøen holder, vanligvis fra januar til april. Read more
Hundekjøring i Jotunheimen | Sjodalen Hyttetun
4 timers hundesledetur i Bolterdalen. Vi følger elveleiet der det bukter seg innover Bolterdalen, omkranset av flotte fjell. Inne ved morenen blir det… Read more
Hundesledetur i Bolterdalen - Green Dog Svalbard
Gjennom sommeren og høsten fram til snøen kan du prøve hundekjøring med tøffe trollvogner! Read more
Hundekjøring barmark sommer og høst
Opplev ekte arktisk villmarksliv! En ekte og sterk arktisk opplevelse for livet med lokalkjent og erfaren guide og topptrente huskyer. Read more
6-dagers hundesledeekspedisjon til Svalbards østkyst - Arctic Husky Travellers
Bli med på et eventyr gjennom polarnatten med våre sledehunder! Du får både oppleve – og høre om hvordan livet til våre firbeinte venner er. Read more
Eventyr i polarnatten: Hundekjøring, lunsj og historier om livet som sledehund - Arctic Husky Travellers
Prøv hundekjøring med ivrige og glade Alaska Huskier i vakkert fjellandskap på Sjusjøen, en opplevelse som huskes. Read more
Sjusjøen Husky Tours
Vi tilbyr sledehundturer på vinterstid, med "eget" hundespann; 5-6 hunder. Starter opp igjen i november.  På lengre turer… Read more
RørosHusky - Hundekjøring
Langsua Nasjonalpark is the newest of the Norwegian National Parks. This stunning wilderness area holds both rough alpine terrain and lower vast… Read more
Beito Husky Tours - Langsua Husky Traverse - 4-dagerstur
Hundekjøring på Langedrag Naturpark Vi arrangerer hundekjøring her på Langedrag. Her kan du få være med å… Read more
Hundekjøring på Langedrag
Bli med på en unik vinteropplevelse, der du velger om du vil styre spannet eller sitte på sleden. Read more
Hundekjøring - dagstur i Bodø
Hundekjøring og teltliv var selve kjernen i tradisjonelle polarekspedisjoner. Finse 1222 ønsker å gi deg noe av den… Read more
Hundekjøring - Finse 1222
Hos oss er du en aktiv deltaker. Det betyr at du får være delaktig gjennom hele besøket. Vi gir deg instrukser og du gjør jobben. Vi kjører to og to… Read more
Smakebit på hundekjøring - Trasti & Trine
Opplev naturen på en ny og spennende måte. Lær å ta hånd om ditt eget hundespann. Read more
Hundekjøring ved Hovden
Isfiske
Isfiske nær Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik Fra Grand Hotel har en god utsikt over isen på Mjøsa.  Utstyrt… Read more
Isfiske fra Clarion Collection Hotel Grand
Isfiske er en meget populær vinteraktivitet, og er en fin måte å prøve fiskelykken på. Hvis fisken biter øker pulsen…. og det er alltid spennende å se… Read more
Isfiske på kanten av Tromsø - Aurora Alps
Isfiskemuligheter nær Sillongen: Vannene på Ihle besøkes av isfiskere fra hele regionen i løpet av vinteren, men… Read more
Isfiske fra Sillongen
Vandrerhjemmet ligger meget sentralt for fiske i hele distriktet. Vi anbefaler å ta med eller leie bil, da kandu velge mellom en lang rekke vann og… Read more
Isfiske fra Gjøvik Vandrerhjem
Ved porten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark kan du boltre deg i vakker natur. Alene eller med familie og venner - isfiske er en morsom… Read more
Isfiske i Skjækra
Nå er det tid for Isfiske. Ta med hele familien eller vennegjengen på en isfiskedag. Få med deg et eventyr av spenning og opplevelser på et vakkert… Read more
Isfiske
Bli med på isfiske på fjorden i Nord-Lenangsbotn, her er det mulig å prøve fiskelykken på sjøisen som fryser til. Read more
Isfiske på fjorden i ytre Lyngen - XLyngen
Isfiskemuligheter nær Sveastranda Legg fisketuren til Sveastranda, en trivelig campingplass med Mjøsa utenfor dørstokken. Opplev… Read more
Isfiske fra Sveastranda
Isfiske nær Lyngstrand Camping Fra Lyngstrand Camping er det på det meste 30 minutter til isfiskevannene i Gjøvikregionen. Få minutter fra dørstokken… Read more
Isfiske ved Lyngstrand Camping
Fiske nær Fjordtitt Bor du på Fjordtitt finner du Einafjorden 5 minutter fra dørstokken, noe som byr på godt abbor og gjeddefiske året rundt. Med en… Read more
Isfiske på Fjordtitt
Bli med på isfiske etter Røye og Ørret! Med mer enn hundre fiskevann innen rekkevidde på under en time fra Mehamn Brygge og Rorbuer er du sikret en… Read more
Isfiske - Nordic Safari
Bli med på Ustedalsfjorden og bor hull i isen. Isfiske er en utrolig spennende aktivitet for hele familien. Det er aldri godt å vite… Read more
Isfiske - Vinternatt
Isfiske etter røye, ørret, harr eller gjedde. Vi har hytter m/sauna på fjellet ved fiskevann. Neidenområdet har fjellvann på alle kanter. De nærmeste… Read more
Isfiske i Finnmark
Isfiskemuligheter ved Selmerhytta Prøv fiskelykken i et av distriktets beste abborvann, med mye og til dels stor abbor samt gjedde rett utenfor… Read more
Isfiske fra Selmerhytta
Nordlys
Vi har satt sammen et nordlystilbud til deg, bestående av overnatting, nordlysutflukt samt et gavekort på en av våre restauranter. Book i dag, for å… Read more
Svalbard - Verdens nordligste nordlys
Prøv reinsledekjøring, som er den eldste måten for transport i nord, sammen med våre samiske guider fra Tromsø Lapland, med muligheten for å observere… Read more
Reinsledekjøring og Nordlys
Opplev magien av verdens vakreste naturfenomen et av Norges best bevarte kulturlandskap. Read more
Nordlysjakt på Jakobsbakken i Sulis
Vi tilbyr nordlyssafari fra 15. september til 31.mars. Med vår minibuss tar vi deg med til den plassen det er størst sanNsynlighet for å se nordlyset.… Read more
Jakten på nordlyset
I Narvik kan du oppleve det magiske nordlyset som bølger seg over himmelen. Der det danser lekent og flammer seg over blåsvart himmel med sine… Read more
Nordlys i Narvikregionen
Bli med oss på en opplevelsestur med mange elementer og aktiviteter rett utenfor Bodø. La deg fascinere av naturfenomenet Nordlys og få en innføring i… Read more
Nordlysjakt fra Bodø
Vi henter deg fra hotellet ditt på kvelden og transporterer deg til Snowhotel Kirkenes, hvor våre huskier står klar. Read more
Snowhotel Kirkenes - Husky Safari Jakten på Nordlyset
Nordlyssafari 5 netters individuell nordlyspakke, med overnattinger i Tromsø, spennende nordlysturer og hundeslede. Read more
Nordlyssafari
Skøyter
Spikersuppa skøytebane kan benyttes av alle, og det er gratis adgang. Read more
Spikersuppa skøytebane
Utendørs skøytebane på Frogner stadion, åpen i vintersesongen. Read more
Frogner stadion skøytebane
Like ved E18 utenfor Arendal ligger en flott kunstisbane som er i drift fra november til mars. Det er muligheter for lek, rundbanetrening, og bandy. Read more
Arendal og omegn kunstisbane
Gå på skøyter midt i Kristiansand sentrum på kunstisbanen "Kompis" på øvre Torv. Read more
Isbane på Torvet i Kristiansand
Gå på skøyter midt i Lyngdal sentrum på den nye isbanen. Read more
Isbanen i Lyngdal
I Hallingdal Feriepark kan barna boltre seg på barneskøytebanen om vinteren, her er det plass til både fart og spenning for… Read more
Skøytebane i Hallingdal Feriepark
Båstad Kunstis er en lengdeløpsbane som ligger i Båstad i Trøgstad. Anlegget er åpent og tilgjengelig for alle, fram… Read more
Båstad Kunstisbane
Flott skøytebane er laget på nye Rjukan Torg. Gratis utlån av skøyter på Rjukan Bibliotek. Read more
Skøyter
Skøytebanen i Vingnesvika er tilrettelagt for alle, skolebarn, mosjonister, turister. Read more
Vingnesvika Skøytebane
Sledeturer
Kanefart er fin måte å ta med familien ut. Geilo Hestesenter tilbyr faste kanefart-turer fra stallen, men kan også hente på… Read more
Kanefart - Geilo Hestesenter
Bli med på kanefart, et lite vintereventyr i Trysils dype skoger. Turene inkluderer en deilig 3 retters middag eller en stopp i lavvo med varmt… Read more
Kanefart med Trysil Hestesenter
Kanefart, Ål i Hallingdal. Read more
Kanefart
Trugeturer
Velkommen til et eldorado for vinteraktiviteter! Her kan du oppleve urørt snø, gamle støler, dype skoger og fantastisk fjordutsikt. Med truger på bena… Read more
Trugeturar i Valldal - The Adventure Valley
Truger er en flott måte å komme seg ut og nyte vinterlandskapet. Jegere og fangstmenn har brukt truger i mange generasjoner på sine utflukter. I dag… Read more
Trugetur på kanten av Tromsø – kveldstid – Aurora Alps
Vil du teste noe nytt, eller finne en alternativ aktivitet til ski og gåtur? Read more
Truge utleie på Slaatta
Gjøre noe helt annerledes denne vinteren; prøv truge tur Read more
Privat truge tur
Opplev regionenes mest fantastiske utsikt mot fjord og fjell fra Keipen. Fra 950 NOK. Read more
Lokale favoritter - Trugetur til Keipen
Bli med på en 2-timers trugetur i Lyngen natur med utsikt mot de spisse Jægervasstindene/Lyngsalpene. Guiden vår tar dere med på en rundtur i området… Read more
Trugetur i Lyngennatur - Svensby Tursenter
Bulder&Brak Opplevingar AS skreddarsyr gjerne turar etter ditt ynskje. Vil du oppleva magisk vinterlandskap utan ski på beina?  Bli med… Read more
Trugetur Årdal
Turen byrjar med ein køyretur i minibuss langs Aurlandsfjorden og opp til det fantastiske utsiktspunktet Stegastein, 650 meter over havet. Read more
Trugetur ved Stegastein Utsiktspunkt
Bli med på trugetur i det flotte turterrenget rundt Mokk Gård Truger er enkelt å gå på, og gir deg opplevelser… Read more
Trugetur hos Mokk Gård
Bli med på en trugetur i den nordligste delen av Lyngsalpene. Vi går langs fjæra eller innover Lyngsalpene. Read more
Trugetur i ytre Lyngen - XLyngen
Den som kan gå på ski, kan også gå med truger. Read more
Med truger i skog og hei
Arktiske fotspor i snøen. Vår guide gir deg en leksjon i bruk av truger og tar deg på tur i urørte fjellomgivelser ovenfor Snowhotel Kirkenes. Read more
Snowhotel Kirkenes - Trugetur
Trugetur i vakkert landskap!  Prøv å vandre i djup snø og nyt fantastisk utsikt over frosne fjorder og fjell. Bli med… Read more
Trugetur Skjolden
Truger er en fantastisk fin måte å ta seg rundt utenfor allfarvei og gir en fantastisk frihetsfølelse! Read more
Trugeutleie | Pellestova Hotell Hafjell
Bulder & Brak i Årdal tek deg med på guida trugetur til Paradisjuvet som gir deg utsikt over majestetiske Sognefjorden. Read more
Trugetur til Paradisjuvet
Vintersafari
Bli med våre erfarne guider og opplev den praktfulle moskusen i sitt ville miljø. Vi lover at det vil bli en opplevelse du sent vil glemme :) Read more
Fotosafari med personlig guide,vinter
Opplev hvalene i et fantastisk vinterlys fra oktober til april på en av våre vintersafarier. Hvalsafari AS på Andenes har 30 års erfaring med å drive… Read more
Hvalsafari fra Andenes - Vinter (stor båt)
Å møte det lokale dyrelivet er ikke så lett som kanskje mange tror, vel vitende om at mange av dem bor langt under havoverflaten. Bli med på en… Read more
Fra sjø til land, kongekrabbens forunderlige verden
Denne turen utføres av Brim Explorer. Få et unikt perspektiv på majestetisk knølhval og spekkhuggere med en undersjøisk drone og mikrofon. Mens dyrene… Read more
Stille Hvalsafari
Vi henter deg fra hotellet hvor du bor og transporterer deg til Snowhotel Kirkenes. Read more
Snowhotel Kirkenes - Kongekrabbe safari
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Utforsk utelivet

  Se våre beste tilbud

  Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

  Finn flere ting å gjøre

  Søk etter vinteraktiviteter i hele landet.

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   • Show More
   • No available filters
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
  Back To Top

  Les også

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbake til toppen