Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Young pirates in Dyreparken Young pirates in Dyreparken Dyreparken
Young pirates in Dyreparken Dyreparken
Young pirates in Dyreparken.
Photo: Lisbeth Finsådal©Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

De beste ferieminnene får du i Kristiansand

Det er få byer i Norge som har så mye å by på for barnefamilier som Kristiansand. Dyreparken er et must, men husk å sette av nok tid til bybesøk, båtturer og bading.

Se film fra Barnas By Kristiansand

Barnas By Kristiansand

En sommerdag i Barnas By Kristiansand
Kristiansand museum i Barnas By Kristiansand

Lek, moro og teater på Kristiansand Museum
Setesdalsbanen museumsjernbane i Vennesla

På tur med Setesdalsbanen

Arrangementer for barn i Kristiansand

Dyreparken i Kristiansand

Med over en million besøkende i året er Dyreparken Sørlandets største attraksjon. Her kan du blant annet møte dyr fra alle verdenshjørner, besøke Kapteins Sabeltanns verden, bli med på togtur i Hakkebakkeskogen og besøke Hakkebakkeskogen filmstudio eller ta trikken i Kardemomme By.

I Aquarama er det sommertemp året rundt

Når du er på ferie med barn og det regner ute er det deilig å kunne tilbringe dagen inne. Kristiansands store badeland ligger praktisk talt på Bystranda, i hjørnet av sentrum. Plaskende moro for hele familien og sommerlige temperaturer hele året.

Morsomme museer med mange aktiviteter

I Kristiansand kan du reise med et 100 år gammelt damptog, gå på friluftsmuseum med flere arrangementer for barnefamilier, og gå på kunstmuseum med egen avdeling for barn. 

I Kristiansand kan du bade midt i byen

Det er ikke mange byer i Norge som har egen bystrand. Turområdet Baneheia og Hamresanden har også populære badestrender.

Klatrepark og Vitensenter

Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største klatrepark og ligger en 10 minutters busstur fra Kristiansand sentrum. Vitensenteret Sørlandet sine lokaler i Kristiansand ligger midt i Markensgate med interaktive installasjoner og aktiviteter.

Full fres i action-bygda Evje, bare en time unna

Lekeland og innendørsaktiviteter i Kristiansand

Full fres og høyt og lavt på lekeland. Kristiansand har flere kule lekeland og lekeparker, både innendørs og utendørs. La barna få utfolde seg på tur og trene både utholdenhet og motorikk på en gøyal måte. 

Båtturer i Kristiansand

Rutebåten M/B Høllen i Søgne går hele året og om sommeren er det flere sightseeing båter i Kristiansand som tar deg ut i skjærgården.

Gå ut og spis med hele familien på barnevennlig restaurant

Kristiansand har en helt spesiell ordning med sertifisering av barnevennlige spisesteder, så hele familien er sikret en god opplevelse når dere går ut og spiser sammen. 

Barnas Sørland nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om hva som skjer for barnefamilier på Sørlandet på epost? Hver uke sender vi ut oversikt over hva som skjer av stort og smått for barnefamilier på Sørlandet. 

Meld deg på Barnas Sørland nyhetsbrev

×