Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Video Thumbnail - vimeo - Chase the summer in Norway
Chase the summer in Norway.
Photo: Folke Film / Visitnorway.com

Duggfrisk sommer i Norge

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fra skigåing i sommerfjellet til nattbad i Oslo: Reis landet på kryss og tvers for å oppleve alt det beste av sommer-Norge.

Se hvor variert norsk sommer kan være:

Prøv vandring i urørt natur, langrenn i fjellsnø som nekter å smelte eller å ri surbrett på bølger langt nord. Gå for lyse bykvelder med obligatorisk utepils før du stuper i Oslofjorden for et nattbad med venner.

Kontraster? Vel, alle disse opplevelsene kan enkelt kombineres.​

Grip sjansen til å bevege deg raskt fra friskt luft i minus 2 til mer enn 20 plussgrader innenfor én og samme dag — eller bare i løpet av noen minutter.

Den norske sommerens mange overraskelser ligger åpen for alle. En real rundtur gir deg mange, kontrastfylte opplevelser på kort tid — enten du biler, toger, bruker beina eller kommer rekende på et skateboard.


Se, oppleve og smake

Turer
Torget i Bergen er et av Norges mest kjente og berømte utendørsmarkeder. Her selges sjømat, frukt og grønnsaker. Read more
Fisketorget i Bergen
Skulptur- og kulturminnepark med en sterk internasjonal kunstsamling omgitt av vakker natur med mange spektakulære utsiktspunkt. Se film om… Read more
Ekebergparken skulpturpark
Drøbak i Frogn kommune er badebyen ved Oslofjorden framfor noen, med 60 km strandlinje. Badeparken og Parrsrtanda Badeparken og Parrsrtanda ligger i… Read more
Badeplasser i Drøbak/Frogn
Gaularfjellet er ein godt bevart løyndom for dei fleste, men for alle som har oppdaga vegen står den fram som noko heilt spesielt. Ein tur på vegen… Read more
Gaularfjellet Nasjonal Turistveg
Aktiviteter i Ålesund
Dra på fuglesafari på Runde, vandre i Sunnmørsalpene eller bli med på en av de mange festivalene i området rundt Ålesund.
Dra på fuglesafari langs kysten, nyt panoramautsikten fra byfjellet Aksla eller lær om Ålesunds arkitekturhistorie på… Read more
Aktiviteter og attraksjoner i Ålesund og Sunnmøre
En lokalkjents Oslo
Håvard Schei kjenner Oslo som sin egen bukselomme. Her deler han noen av sine personlige favoritter.
Håvard Schei kjenner Oslo som sin egen lomme. Her deler han noen av sine personlige favoritter. Read more
Topp 23: En lokalkjents Oslo
Innsidetips til Bergen
Vestlandets hovedstad er full av gastronomiske og kulturelle godbiter. Her får du noen tips på veien fra to som kjenner byen som sin egen bukselomme.
Vestlandets hovedstad er full av gastronomiske og kulturelle godbiter. Her får du noen tips på veien fra to som kjenner byen som sin egen… Read more
Topp 16: Innsidetips til Bergen
Click to activate
Select
  Show Details
  Click to activate


  Bergtok verden fra soverommet

  Kygo fra Fana i Bergen har gått fra å laste opp låtene sine online til å jobbe med band som Coldplay og få oppkalt et helt hotell etter seg.

  Du likte den glade låte i filmen — men hvem har egentlig mekka den?
   

  Kygo

  Kygo.
  Photo: Getty Images

  Kyrre Gørvell Dahll (født 1991), med artisnavnet Kygo, har på kort tid blitt Norges største musikalske eksportvare siden A-ha regjerte hitlistene på midten av 80-tallet.

  Kygo ble den første artisten som nådde én milliard avspillinger på strømmetjenesten Spotify. Nokså kort tid før denne bragden var han en ukjent pjokk fra nord som delte låtene sine med en liten fanskare på nett. Fra gutterommet i Bergen — omgitt av verdenskjente fjell og fjorder — snekret Kygo sitt musikalske romskip. Med rakettfart har han plassert seg og Norge i verdensteten innen elektronika.

  Allerede som seksåring tok gutten pianotimer. I femtenårsalderen oppdaget han universet som kalles elektronisk musikk og startet innspilling av egne låter på laptopen. Han levde godt i sin egen verden, men samtidig snappet stadig flere opp de refrengvennlige musikkstubbene. Hans personlige vri på retningen tropical house spredte seg som en storm på nett.

  Nå er han anerkjent blant de største navnene innen elektronisk dansemusikk. Det britiske rockebandet Coldplay kontaktet han direkte for en remiks. Billetter til forestillinger i megakonsertsalen Hollywood Bowl er revet vekk for to år fremover. Han spilte under avslutningen av Olympiske leker i Rio de Janeiro. Over hele verden holder han store konserter og deltar på viktige festivaler med hundretusener fans.  Han fikk også æren av å opptre i forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris.

  Kygo samarbeider ofte med profilerte internasjonale artister og er kjent for omfattende live-opptredener. Han gir andre norske musikere drahjelp og inspirasjon og er blitt en rollemodell for ungdom. Hva er vel bedre enn å lytte til denne massive musikken mens du beveger deg gjennom norsk, duggfrisk natur og dramatisk landskap?

   


  Les også

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbake til toppen