VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Utendørsaktiviteter i Trollstigen på Vestlandet
Pure moments in Norway.
Photo: Photo/film: Bleed / Folke Film / Visitnorway.com Music: Tobias Fredø

Duggfrisk sommer i Norge

muteplay/pauseplay/pause

Fra skigåing i sommerfjellet til nattbad i Oslo: Reis landet på kryss og tvers for å oppleve alt det beste av Sommer-Norge.

Prøv vandring i urørt natur, langrenn i fjellsnø som nekter å smelte eller å ri surfebrett på bølger langt nord. Gå for lyse bykvelder med obligatorisk utepils før du stuper i Oslofjorden for et nattbad med venner.

Kontraster? Vel, alle disse opplevelsene kan enkelt kombineres.​

Se hvor variert norsk sommer kan være

Grip sjansen til å bevege deg raskt fra friskt luft i minus 2 til mer enn 20 plussgrader innenfor én og samme dag — eller bare i løpet av noen minutter.

Den norske sommerens mange overraskelser ligger åpen for alle. En real rundtur gir deg mange, kontrastfylte opplevelser på kort tid — enten du biler, toger, bruker beina eller kommer rekende på et skateboard.

Du rekker fint å more deg med kayakpadling i elven i Trondheim by den ene dagen og stå snowboard vestafjells den neste. Torsdag kan du besøke det nye utkikkspunktet på Gaularfjellet. Fredag rusler du rundt på det arkitektonisk spektakulære taket av hovedstadens nye Operahus i Bjørvika.

Start uken med å grille makrellen du nettopp har fisket på bål i skogen. En annen av dagene kan du prøvesmake de nyankomne rekene på fiskemarkedetBergen.

Uansett hvor du ferdes er én ting sikkert: Straks den lyse årstiden starter blir nordmenn glade utemennesker. Derfor vil du alltid møte hyggelige, lokalkjente som gjerne hinter om veien videre, hva du burde oppleve — og hvor du finner de beste matopplevelsene.

Pakkeliste til norgesferien

Det vakre og ville norske været er en attraksjon i seg selv, så lenge du husker en god strikkegenser, vind- og vanntett ytterplagg, solkrem på nesa og badetøy i sekken.

Da kan du dra bekymringsløst og langt avgårde — på uant kort tid.

Hva var reisens høydepunkt?

Planlegg reisen

Se, oppleve og smake

Turer
Torget i Bergen er et av Norges mest kjente og berømte utendørsmarkeder. Her selges sjømat, frukt og grønnsaker. Read more
Fisketorget i Bergen
Kun få minutter unna Oslo sentrum med trikk ligger Ekebergparken. Parken kombinerer en lang historie, vakker natur, flotte utsiktspunkter og… Read more
Ekebergparken skulpturpark
Drøbak i Frogn kommune er badebyen ved Oslofjorden framfor noen, med 60 km strandlinje. Badeparken og Parrsrtanda Badeparken og Parrsrtanda ligger i… Read more
Badeplasser i Drøbak/Frogn
Gaularfjellet er ein godt bevart løyndom for dei fleste, men for alle som har oppdaga vegen står den fram som noko heilt spesielt. Ein tur på vegen… Read more
Gaularfjellet Nasjonal Turistveg
Aktiviteter i Ålesund
Dra på fuglesafari på Runde, vandre i Sunnmørsalpene eller bli med på en av de mange festivalene i området rundt Ålesund.
Dra på fuglesafari langs kysten, nyt panoramautsikten fra byfjellet Aksla eller lær om Ålesunds arkitekturhistorie på… Read more
Aktiviteter og attraksjoner i Ålesund og Sunnmøre
En lokalkjents Oslo
Håvard Schei kjenner Oslo som sin egen bukselomme. Her deler han noen av sine personlige favoritter.
Innsidetips til Bergen
Vestlandets hovedstad er full av gastronomiske og kulturelle godbiter. Her får du noen tips på veien fra to som kjenner byen som sin egen bukselomme.
Select
    Show Details
    Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
    Your Recently Viewed Pages

    Tilbake til toppen