Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Oppdal - hele året Årstider i Oppdal
Credits
Oppdal - hele året.
Photo: Martin I. Dalen
Campaign
Partner

Du og naturen

I Oppdal byr hver enkelt årstid på sine unike øyeblikk. Her kan du komme tett på naturen. Alene eller sammen med andre. Ansikt til ansikt med fjellet blir du en annen. Besøk Oppdal - hele året.

Fjellet er evig, selv om naturen beveger seg konstant gjennom døgn, årstider, år. Gjennom generasjoner har folket i Oppdal funnet sin måte å leve tett på fjellheimen. Som gjest vil du straks kunne oppleve dette samspillet. Et besøk i Oppdal gir deg muligheten til å komme tett på de verdifulle fjellopplevelsene.

De rause oppdalsfjella strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord, og serverer hver enkelt årstid gode høydepunkter. Skibygda har lange og gode tradisjoner for vintersport. De store og lett tilgjengelige fjellområdene, gjør Oppdal til Midt-Norges mest populære vinterdestinasjoner. Her kan du kjøre på ski i Norges største alpine områder, eller nyte stillheten i de vidstrakte fjellområdene med uberørt snø. Langrennsfolket har et stort løypenett å boltre seg i, hvor milevis med trikkeskinner til fjells gir ekte skiglede. Vinteren er lang og overlapper gjerne våren, hvor aktiviteter med ski, joggesko og sykkel er et typisk vårfenomen i Oppdal.

Sommeren og høsten gir nye høydepunkt langsetter et variert og omfattende stinett. Våre stibyggere - 45 000 sau på sommerbeite, sørger for å vedlikeholde et stinett i verdensklasse. De mektige fjellområdene inviterer deg til seg, uansett om du er en barnefamilie, en eventyrer eller livsnyter. I Oppdal er det enkelt å komme seg ut på tur, du finner alltid en sti i nærheten.

 

Til fjells kan du også trenge annet påfyll. Regionens største handelssentrum gir deg et rikholdig tilbud av butikker, kafeer og restauranter. I et kompakt sentrum finner du det du trenger for et godt opphold.

Som gjest vil du også oppdage at Oppdal er mer enn aktiviteter for fjellturisme. Du vil møte ei levende bygd hvor tradisjoner for landbruk, håndverk og skiferindustri utpeker seg som viktige bærebjelker. Tuftet på tradisjoner og kultur, dyrkes nye ideer og næringer frem.

Oppdal er slik et vitalt lokalsamfunn, og dermed et spennende reisemål - hele året.

Øyeblikk fra Oppdal

Martin I. Dalen
Sommer i Oppdal
Padletur på Gjevilvatnet
Martin I. Dalen
Nordlys i Oppdal
Nordlys i Oppdal
Martin I. Dalen
Martin I. Dalen
Martin I. Dalen
Johan Solberg
Martin I. Dalen
Margrete Vognild Blokhus
Ad

Reiseinformasjon

 • Med tog til Oppdal

  Med tog til Oppdal

  Dovrebanen fra Oslo, Oslo Lufthavn Gardermoen eller Trondheim stopper i Oppdal flere ganger daglig.

 • Med bil til Oppdal

  Med bil til Oppdal

  Fra Oslo og Trondheim kjører du E6 til Oppdal. Fra Molde og Sunndalsøra følger du Rv70.

 • Med fly til Oppdal

  Med fly til Oppdal

  Trondheim Lufthavn Vernes ligger omtrent 150 kilometer fra Oppdal. Fra flyplassen kan du ta buss eller tog til Oppdal.

Alle oppføringer fra Oppdal

Her kan du søke etter opplevelser og overnattingsmuligheter. Start planleggingen i dag!

×

 

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad