Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eat & Drink in Trondheim Eat & Drink in Trondheim
Credits
Eat & Drink in Trondheim.
Photo: Marius Rua
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Mat- og drikkekonsepter i verdensklasse

Trondheim har de siste årene fått en solid fot innenfor mat- og drikkekulturen. I 2017 ble Trondheimskokken Christopher William Davidsen nummer to i den prestisjefylte kokkekonkurransen Bocuse d´or.

 Han og flere av byens fremste kokker, har hentet inspirasjon i de lokale råvarene som produseres i vår region. Her finner du mange små og store matprodusenter, og det kan du som turist nyte godt av. Det er et kompromissløst fokus på lokale og økologiske råvarer – og trenden er at kokkene selv jobber med matprodusentene for å sikre god kvalitet.

De siste to årene har det kommet til et tjuetalls nye restauranter og spisesteder i Trondheim, der flere fokuserer på kortreist mat i ulike varianter. Øl og kaffe er også to viktige tradisjoner i byen - og her finner du både kaffebrenneri og ølbryggeri midt i sentrum. 

 Vel bekomme – ha en smakfull opplevelse!

×