Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
En bobil kjører forbi Trollveggen i Norge
En bobil kjører forbi Trollveggen i Norge
Trollveggen i Norge.
Photo: Terje Borud / Visitnorway.com
Trollveggen i Norge.
Photo: Terje Borud / Visitnorway.com

Hvordan reise i Norge med bobil

Planlegger du en bobilferie i Norge, men lurer på hvor du bør dra og hvor du kan stoppe? Bobilekspert Stine Mari Velsvik gir deg gode, praktiske tips til hva du bør tenke på, både i forkant av bobilferien og underveis.

I 2014 kjøpte Stine Mari Velsvik og familien sin første bobil. Siden da har de reist over hele landet, både vinter, vår, sommer og høst. Med mye erfaring under beltet vet Velsvik godt hva man bør tenke på når man skal ut og kjøre på norske veier.

– En stor fordel med å reise med bobil eller campingvogn er at du er veldig fri. Du har muligheten til å utforske flere steder og kan reise i ditt eget tempo, forklarer hun.

Hennes erfaring som bobileier ble foreviget i Bobil - Opplevelser for livet, publisert i 2022. Boken er full av praktiske tips, inspirasjon til reisemål og har i tillegg en oversikt over de viktigste reglene man bør vite om som bobileier.

– Norge er et veldig trygt sted å reise, og det er god plass! Spesielt om du reiser utenom høysesongen, som jeg anbefaler på det sterkeste, sier Stine Mari.

Gjør deg klar for en bobilferie i Norge med hennes beste tips. Her er alt du trenger å vite:

Kjøretips for bobil

– Det er ingen tvil om at vi har mange smale, svingete veier i Norge. Du må derfor være ekstra forsiktig når du kjører bobil, spesielt på litt ukjente veier, sier Stine Mari.

Vær oppmerksom på at det på en del veistrekninger ikke er lov til, eller lurt, å kjøre med bobiler og campingvogner, så følg nøye med på skilting. Dette inkluderer også noen Nasjonale turistveger. Broer kan også være stengt i perioder med sterk vind, spesielt på høsten og vinteren.

– Pass på at bobilen din tåler norske veier og vær. Ikke alle bobiler er laget for å kjøre opp bratte bakker eller snirkle seg ned småveier. Ta heller ikke med for mye vekt. Både bagasje og passasjerer må sitte godt fastspent før man begynner å kjøre, forklarer hun.

Kjører du på smale veier? Husk å bruke forbikjøringslommene aktivt, forsøk å se eventuell trafikk lengre framme, kjør sakte og la andre passere deg, om det danner seg kø bak deg. Dette sikrer best mulig trafikkflyt. Du må ikke parkere i disse lommene, eller på andre steder som hindrer veitrafikken. 

En tommelfingerregel er at du kan kjøre på alle veier der biler er tillatt, som betyr alle offentlige veier. Du kan også kjøre langs privat vei i utmark, dersom grunneier ikke forbyr det. Vær obs på at noen tunneler har maks tillatt høyde og noen broer maks tillatt vekt, så les informasjonen på veiskiltene nøye.

Finn den perfekte campingplassen

Du finner campingplasser for bobiler og campingvogner over hele landet, inkludert mange barnevennlige campingplasser.

– Jeg ringer alltid til campingplassen i forveien, for å dobbeltsjekke at de har plass. Det er ikke alltid nødvendig, men hvis du reiser i høysesongen (sommer) eller til populære campingplasser, er det en veldig god ide å sjekke først, sier forfatteren, og legger til at hvis du planlegger å bli værende et sted i lengre perioder, bør du reservere en plass på forhånd.

Du bør som hovedregel benytte deg av campingplasser og egnede parkeringsplasser for bobiler, spesielt i høysesong og i populære turistområder. De største byene og enkelte turistkommuner har restriksjoner på bobilparkering, der du er pålagt å å parkere på egnede offentlige plasser. 

Bobiltrafikken har økt kraftig de siste årene, så det er viktig at du tar hensyn til lokalbefolkningen, både når du kjører og når du skal parkere. Å bruke campingplassene og å handle hos lokale aktører er bra for den lokale økonomien og generer lokale arbeidsplasser. Alt dette bidrar til mer bærekraftig reising

Det er også mulig å parkere utenfor campingplasser, takket være allemannsretten. Den gir deg også rett til å parkere ved siden av veien i åpent landskap.

Husk at du må parkere minst 150 meter fra bebodde hus og hytter. Unngå privat eiendom, dyrket mark og vise hensyn til omgivelsene. 

– Nettsiden bobilplassen.no har informasjon om både bobilparkering og avfallshåndtering, så jeg anbefaler å sjekke den ut, sier Stine Mari.

Bobilferie om vinteren

– Du kan reise på bobilferie på vinteren også, men norske vinterveier krever selvsagt litt ekstra av både bilen og sjåfører, sier Stine Mari. Hun anbefaler å alltid ha et varmt teppe og varme klær tilgjengelige, i tilfelle noe skjer.

– Pass på at kjøretøyet ditt er rustet for vinteren. Den bør være bra isolert, hvis ikke blir det kaldt om natta, forklarer Stine Mari. 

Så lenge du er godt forberedt, byr vinteren på mange unike opplevelser, mener forfatteren. 

– Nå tilbyr også stadig flere skianlegg parkering for bobil, som gjør at du kan overnatte rett ved siden av anlegget, sier Stine Mari.

Vær oppmerksom på at noen campingplasser er stengt utenom høysesongen, så sjekk alltid i forveien. Dette gjelder også for fasiliteter for avfallshåndtering.

– Jeg elsker å reise utenom høysesong. Da er det færre folk, og du får en mer eksklusiv opplevelse.

Stine Mari Velsvik

Out camping with the family .
Photo: Saltnwax
Out camping with the family .
Photo: Saltnwax

Stine Maris favorittområder

På jakt etter en ferie utenom det vanlige? Sjekk ut ekspertens tips om hvor du bør dra og hva du kan oppleve.

1. Øygarden, utenfor Bergen

– Dette er stedet for de som ser ute etter vakker sjøutsikt og vannsport, forklarer Stine Mari

Hun vokste opp i Øygarden, en kommune vest for Bergen

– Området er et dykke- og padleparadis. Hvis du har lyst til å prøve fridykking, kan du ta kurs og leie utstyr fra Frivannsliv i Frekhaug. For vanlig dykking, besøk Nemo i Bergen, sier Stine Mari og legger til at det også er mange klatremuligheter i området. 

Forfatteren anbefaler å kjøre til Gelsvær, et gammelt handelssted og fiskevær på øya Sotra, som er et bra sted for vindsurfing. Hvis du er ute etter en mer avslappende tur, kan du besøke kulturarvperlen Glesvær Café, eller Bakstehuset bakeri på Askøy.

2. Hardangerfjorden

–  Her kan du besøke Folgefonna Sommerskisenter, og har du fint vær her, er det syk fin utsikt herfra. Stå på ski på formiddage, og dra ned og bad i fjorden etterpå, tipser Stine Mari. 

Hun anbefaler å besøke Hardangerfjorden i august, når det er færre folk, og frukthøstingen er i gang. 

– Ta deg en tur innom en av gårdsbutikkene og kjøp nyplukket frukt! Det er også mange sidergårder i området som tilbyr sidersmaking, sier Stine Mari. 

Forfatteren oppfordrer deg også til å unngå de mest folksomme stedene i ferien, og dra på eventyr utenfor sesongen. Det er også mulig å parkere for natten på Hardangervidda.

3. Kinn på Vestlandet

– Kinn kommune er fantastisk for et bobileventyr. Jeg anbefaler å campe på campingplassen ved Refviksandenen av Norges vakreste strender, sier Stine Mari. 

Det finnes også flere fine turstier og fiskeplasser i området, i tillegg til Kannesteinen, et naturfenomen som det er populært å ta bilde av.

4. Jæren

– Jæren er nydelig, selv når det regner! Landskapet er flatt, noe som betyr fine veier å kjøre på, og det er masse å oppleve: surfing, gåturer langs stranda og fantastisk mat, sier Stine Mari.

Jæren ligger i Stavanger-regionen og strekker seg fra Randaberg kommune i nord til Hå i sør. Stavanger og Sandnes er de største byene i området. 

– Stavanger har en super campingplass midt i byen. Området er veldig bobilvennlig generelt, uansett om du er ute etter naturopplevelser eller byliv, forklarer Stine Mari.

5. Jotunheimen 

– Når jeg drar til Jotunheimen liker jeg å bruke bobilen som en base for fotturer. Jeg anbefaler å dra i september. Det er en vakker årstid, og det er færre folk enn på sommeren. Bare vær forberedt i tilfelle det skulle komme snø! Den kan komme tidlig, så høyt oppe i fjellene, forklarer Stine Mari. 

Bobil parkering og campingplasser

Bobil og campingvogn parkering
Rjukan Hytte og Caravanpark er den nærmeste campingplassen til Rjukan sentrum. Hytteutleie hele året. Read more
Rjukan Hytte og Caravanpark
A motorhome holiday in Norway can be great! Especially if you find these secluded places to park. Such as here, in Sokndal, close to the spectacular… Read more
Motorhome parking in Sokndal
Sandefjord Bobilpark er en flott bobilplass på Hjertnesstranda, rett syd for Scandic Park Sandefjord med innkjøring både fra… Read more
Sandefjord Bobilpark
Dyreparken Bobilcamp ligger idyllisk til ved Grashavet midt i smørøyet mellom Dyreparken Safaricamp og sjørøverhotellet Abra Havn. Read more
Dyreparken Bobilcamp
Parker midt i den vakre Farsund-skjærgården. Read more
Farsund Bobilcamp Farøy
Velkommen til bobilparkering på Quality Skjærgården Hotel i Langesund. Read more
Badeparken bobilparkering, Langesund
På Høgedal i Arendal kan du parkere bobilen gratis. Read more
Bobilparkering Høgedal i Arendal
Midt i sentrum av Hønefoss fint beliggende rett ved Storelva og Hønefoss finner du 10 bobilplasser. Read more
Bobilparkering i Hønefoss sentrum - Tippen
Vågsøy er fylt med små idylliske stader der du kan nyte og slappe av. På ein og same dag kan du oppleve spennande krigshistorier til mektige… Read more
Bubilparkering i Måløy
Tysnes Båtutleige tilbyr no 3-4 bobilplasser på Jensvoll/Uggdal med straum og vatn. Plassar på grus med fantastisk utsikt, butikk, restaurant og… Read more
Bubilparkering i Tysnes
Midt i Lillesand sentrum finner du en svært populær bobilparkering med panoramautsikt til sjøen og Lillesand havn. Read more
Lillesand bobilparkering
Villmarkseventyret bobilparkering mellom Drangedal og Lunde ligger i solrike, rolige omgivelser. Mangfoldig friluftsliv og kulturminner rett utenfor… Read more
Villmarkseventyret bobilparkering
Velkommen til bobilparkeringen i Mysen GPS: N 59 33 7,598 – E 11 19 29,54 Det er gratis å stå her, og det er tilgjengelig… Read more
Bobilparkering Mysen
Sentrumsnær bobilparkering på Tjenna i Risør hele året. Read more
Bobilparkering Risør sentrum
Bobilparkering rett ved Telemarkskanalen og Lastein (Dalen) Bryggje. Read more
Bobilparkering Dalen Bryggje
Velkommen til Alléen bobilparkering i Lyngdal sentrum. Read more
Bobilparkering i Lyngdal sentrum
Sandnes kommune tilbyr bobilparkering i Sandnes sentrum, Havneparken. Parkeringsplassen er etablert av kommunen i et samarbeid med Sandnes Havn og… Read more
Havneparken Bobilparkering i Sandnes
Sandnes kommune tilbyr bobilparkering i Sandnes sentrum, Havneparken. Parkeringsplassen er etablert av kommunen i et samarbeid med Sandnes Havn og… Read more
Havneparken Bobilparkering i Sandnes
Mot havet i vest ligg Norges vestlegaste by - Florø. Her kan du nyte småbyidyllen med sjarmerande kaféar og fine butikkar, samtidig som du har kort… Read more
Bobilparkering i Florø
Bobilparkeringen ligger midt i Skien fritidspark med et stort utvalg aktiviteter som for eksempel badeanlegg, friluftsområde og klatrepark rett i… Read more
Bobilparkering i Skien fritidspark
Ligg idyllisk til ved Lønavatn tilbyr Voss Golfbaner bubilparkering! Read more
Bubilparkering - Voss Golfbaner
Midtskog hytter og caravan ligger langs E136 ved Dombås Kino, ca. 600 meter fra Dombås på vei mot Åndalsnes. Read more
Midtskog Hytter og Caravan
Velkommen til bobilparkering i Skien sentrum! Nærhet til Telemarkskanalen, spisesteder, shopping og kulturopplevelser. Read more
Bobilparkering i Skien
Tar du bobilferien til sørvestlandet finnes det sesongåpen bobilparkering flere steder. Denne ligger sentralt til i Bryne sentrum med kort avstand til… Read more
Bobilparkering på Bryne
Bobilparkering rett ved Hunnselva og Mjøsa i Gjøvik sentrum. Gangavstand til attraksjoner som Skibladner, Gjøvik Gård og Gjøvik Olympiske Fjellhall.… Read more
Gjøvik Marina - Bobilparkering
Våren 2022 åpner den nye bobilparkeringen på Hulfjell familiepark med 24 bobilplasser med panoramautsikt over innsjøen Toke. Read more
Hulfjell Bobilcamp
For mer informasjon gå inn på vår hjemmeside.  Kun 500 meter unna Røros sentrum finner du Røros Idrettslags… Read more
Røros IL Bobilparkering
8 km øst for Rjukan, ligger Rjukan Hytte og caravanpark, med fantastisk utsikt mot Gaustatoppen. Read more
Rjukan Hytte- og Caravanpark
På Rjukan finner du to ulike plasser for bobilparkering. Read more
Bobilparkeringen Rjukan
Velkomen til øyriket Solund - den vestlegaste kommunen i Norge. Med 1700 øyar, holmar og skjer vest i havgapet er Solund eit populært reisemål for… Read more
Bubilparkering i Solund
Her finn du ei oversikt over bubilparkeringar i Solund Read more
Bubilparkering i Solund
Bobilparkering i sjønære omgivelser. Read more
Båly Bobilparkering
Kommer du med bobil til Grimstad anbefaler vi stopp på Bie Apartment & Feriesenter, som er en campingplass som satser på bobiler og har tilrettelagte… Read more
Bobilparkering i Grimstad
Bobilplasser i umiddelbar nærhet av både sentrum og Jeløya. Read more
Bobilparkering ved kanalen
Werner Caravanutleie tilbyr utleie av tot 20 godt utstyrte campingvogner med plass fra 5 - 8 personer. Pris utleie: Helg fra kr 1 800,-. Ukespriser… Read more
Caravanutleie
Det er no etablert bubilparkering i Hareid sentrum, med plass og straum til seks bubilar. Bubilparkerings finn du i sentrum ved indre molo. Her kan du… Read more
Hareid Bubilparkering
Velkommen til bobilplass i Tangen i Ørje På kaia Ikke langt fra Ørje sluser, badeplass, Båtcafeen, turistinformasjonen… Read more
Bobilparkering Ørje
Flekkefjord bobilcamp ligger nær sentrum av Flekkefjord og er en populær bobilcamp i bobilmiljøet. Read more
Flekkefjord Bobilcamp i Flekkefjord sentrum
Caravanplassen ligger på 997 m.o.h. og har utsikt til Gaustatoppen og Gaustablikk skisenter. Read more
Langefonn Caravanpark
Selvbetjent bobilparkering i Bergen ved Bergenshallen. Parkeringsbillett kjøpes fra automat på området. Du kan ikke reservere plass på forhånd. Read more
Parkering for bobiler ved Bergenshallen
Hjelsetgården Bobilparkering is a car park that is situated only five minutes from Ålesund town centre. Here you can park your camper van/mobile home… Read more
Hjelsetgården Bobilparkering
Opplev Norge på fire hjul med en autentisk retrocamper! Våre 70 og 80-talls campervans er en tidsmaskin gjennom reisen din. Opplev den… Read more
Norway-campervan
Camping i hele Norge
På Tingsaker Familiecamping er du midt på Sørlandet. Her bor du i sjøkanten, fem minutters rusletur fra Lillesand sentrum, og bare 15 minutter i bil… Read more
Tingsaker Familiecamping
At the end of the Sognefjord you will find Flåm Camping and Youth Hostel surrounded by the World Heritage Listed fjord landscape of Norway. Read more
Flåm Camping & Hostel
Gjerde Camping lies at the centre of the Strawberry Village, Valldal. Here you can choose between standard camping cabins and fully insulated cabins… Read more
Gjerde Camping
Bøyum Camping is a modern family owned camp site beautifully located between the Jostedal Glacier and the Fjærlandfjord - a branch of the Sognefjord.. Read more
Bøyum Camping
A small, quiet and idyllic campsite next to Bud. Read more
Blåhammer Camping
Åndalsnes Camping is nestled in beautiful surroundings by the bank of river Rauma, 1.5 km from the centre of Åndalsnes. Our camp site is surrounded by… Read more
Åndalsnes Camping
Stranda Feriesenter is located in the center of Stranda. We have pitches for caravan, motorhomes, or tents close to the center of Stranda. 4* sanitary… Read more
Stranda Feriesenter - Holiday Park
Tornes Fjordcamping is a family campsite that is idyllically located by the fjord in Hustadvika, in short distance to Bud, Atlanterhavsveien and… Read more
Tornes Fjord Camping
Midway between Skjolden and Fortun in a valley surrounded by steep mountains lies Vassbakken – right on the Sognefjellsvegen national tourist… Read more
Vassbakken Kro & Camping
Bakkaåno Camping & Guestfarm is located in Sokndal between Flekkefjord and Egersund along the North Sea Route (halfway between Kristiansand and… Read more
Bakkaåno Camping & Gjestegard
Family friendly and idyllic camping situated beside the fjord 15 minutes from Molde town centre. Read more
Bjølstad Camping
Måndalen is centrally located in the county Møre and Romsdal by the Romsdalsfjord, within easy reach of all attractions in the county. 15 min from… Read more
Måna Camping
If you are looking for an ideal fishing location with possibilities to target big fish and huge catches, look no further. Whether you're a novice or… Read more
Fagervik Camping
Nothaugen Fiskecamping is situated in Aure, between the cities Kristiansund and Trondheim. Nothaugen Fiskecamping has calm surroundings and the sea as… Read more
Nothaugen Fiskecamping /fish camping
Camping place located at Ølberg beach offering five single room cabins with four beds, fridge and cooking facilities. Shower and toilet in separate… Read more
Ølberg Camping
Welcome to the idyllic Valevåg Camping og Hyttetun, here you can enjoy norwegian nature and it is a short (or long if you prefer) walk to experience… Read more
Valevåg Camping & Cabins
Boathouse cabins, motorhome parking, tent pitches and rental of motorboats by the ocean and the Atlantic Road. Named Norway's best motorhome pitch in… Read more
Atlanterhavsveien Sjøstuer - the Atlantic Road Cabins
Bjøraker Camping is located along The Kings Road in Lærdal and is an excellent base for hiking. Read more
Bjøraker Camping
Cabins of various standards and sizes beautifully located directly at the Sognefjord! Read more
Djuvik Camping
Byskogen Camping is a cosy campingsite about 8 kilometers from the center of Kristiansund. We have year-round operation, offering rental of rooms,… Read more
Byskogen Camping
Welcome to a relaxing stay at the beautiful campsite in the fisihingvillage Bud. Here you can stay peacefully in high standard cabins suited for 6 to… Read more
Bud Camping
BrumleCamp, stay right in the heart of Kongeparken. Everything is included: Accommodation in a glamping tent, 2-day ticket, dinner and breakfast. Read more
BrumleCamp - Right in the heart of Kongeparken
Eplet is a small family run guesthouse at the head of Sognefjord, Western Norway. It is the perfect basecamp for a backpacking adventure around the… Read more
Eplet Bed & Apple
Hjørundfjord Camping is idyllically situated by Hjørundfjorden, surrounded by the mighty Sunnmøre Alps. They have 11 cabins in 4 different categories,… Read more
Hjørundfjord Camping
Kjørnes Camping & Fjordhytter - The best starting point from where to explore The Fjords, The Mountains and the Glacier. Welcome to us and Sogndal. Read more
Kjørnes Camping & Fjordhytter
Furøy camping en en trivelig campingplass helt sør i Meløy, bare 14 km fra Svartisen, langs Kystriksveien. Her bor du i hytte av ulik størrelse, i… Read more
Furøy Camping
Fredriksten Camping er beliggende i historike omgivelser på Fredriksten festning. Read more
Fredriksten Camping
Valdres Camping er en koselig og solrik 4-stjerners familieplass på Leira. Vi har helårsåpent, slik at du kan oppleve regionens aktivitetstilbud… Read more
Valdres Camping
Elfis Sjøstuer er en liten og koselig campingplass på Herøy. Elfis Sjøstuer tilbyr ulik form for overnatting, fra sjøhus til PODs (enkle små hytter).… Read more
Elfis Sjøstuer
Lindesnes Camping og Hytteutleie er Norges sydligste campingplass - kun 3,5 km. fra Lindesnes, Norges sydligste punkt på fastlandet. Read more
Lindesnes Camping og Hytteutleie
Campingplass i Homborsund! Read more
Bufjord Camping
Overnatting med et dryss aktiviteter! På Teksten Camping på Gvarv kan både store og små finne spennende aktiviteter som Tarzan-løype, kjempehoppepute… Read more
Teksten Camping
Hegna Camping er en helårsåpen campingplass som ligger i naturskjønne omgivelser på grensen mellom Bø og Seljord. Gode muligheter for aktiviteter… Read more
Hegna Camping
Lyngen North ligger på Spåkeneshalvøya ytterst i Lyngenfjorden. Herfra har du utsikt mot fjellkjeden Lyngsalpene og Lyngenfjorden. Vi tilbyr… Read more
Lyngen North
Overnatting og aktiviteter rett ved Gamlebyen, Nordens best bevarte festningsby. Idylliske, landlige og historiske omgivelser med kort vei til stort… Read more
Aktivitetsbyen | Gamle Fredrikstad
Sæbø Camping ligg i Øvre Eidfjord omgitt av vakker natur. Området har strandlinje mot Eidfjordvatnet og lakseelva Bjoreio. Read more
Sæbø Camping
Aabrekk Gard tilbyr overnatting i restaurerte hus frå 1700- og 1800-talet, frokost, middag, servering for grupper og sel matvarer som er produsert på… Read more
Aabrekk gard
Morudstranda er kjent som en attraktiv plass helt siden 1968 og flere av dagens gjester har vært her i mer enn 30 år. Read more
Morudstranda Kolonicamping
Bo i avslappende, grønne omgivelser med kort avstand til Oslo sentrum Read more
Topcamp Ekeberg Oslo
På Olberg Camping i Trøgstad er det rolige og vakre omgivelser med hyggelig betjening. Her finnes 5 hytter man kan leie. Read more
Olberg Camping, Trøgstad
Campingplass Teambuilding med skyting for firmaer Events Read more
Rørvik Camping, Marker
På en halvøy midt i Grimstads skjærgård. Read more
Marivold Camping
En familievennlig og retro campingplass. Read more
Morvigsanden Camping
Campingplass med idyllisk beliggenhet ved havkanten i Fevikbukta Read more
Bagatell Camping
4 stjernes helårs familiecamping på fjellet mellom Fagernes og Gol (Rv51), 800 m.o.h. 180 campingvognplasser med el.uttak, belys.anlegg og kabel-TV. Read more
Bjørkestølen Helårscamping
Bortelid Camping er en helårs campingplass beliggende på Tjaldal i Åseral. Read more
Bortelid Camping
Stolpestad Camping er en familiedrevet campingplass beliggende i Naverfjorden, ca 15 km sør for Larvik, og ca 7 km vest for Stavern. Plassen… Read more
Stolpestad Camping
Kunne du tenkt deg å våkne midt blant rovdyrene i Namsskogan Familiepark, det har du nå muligheten til! Nå kan du booke deg inn i 5 eksklusive lavvoer… Read more
Rovdyrcamp i Namsskogan Familiepark
Helårsåpen campingplass med vakker beliggenhet like ved Trondheimsfjorden og sentralt i forhold til Levanger sentrum. Det er store… Read more
Levanger Camping
Campingen ligger i Grong Kommune i Nord-Trøndelag, like ved elva Sanddøla og det bare to kilometer fra Namsen, Norges beste… Read more
Langnes camping
Kvitneset Camping tilbyr overnatting i høystandard hytter, i tillegg til oppstillingsplasser for bobil/campingvogn. Kvitneset ligger ideelt plassert i… Read more
Kvitneset camping
Rybakken Camping holder til 3 km fra Hafjell Alpinanlegg og 2,5 km fra Hunderfossen Familiepark, på vestsiden av Lågen. Read more
Rybakken Camping
Kjærtveit Camping ligg sentralt i Eidfjord sentrum, ved Hardangerfjorden og lakseelva Eio. Read more
Kjærtveit Camping
Lomsesanden Familiecamping er en familievennlig campingplass som befinner seg rett utenfor Farsund. Badestranda Lomsesanden ligger rett ved… Read more
Lomsesanden Familiecamping
Føllingstua camping tilbyr overnatting i hytter, rom og oppstillingsplasser for bobil og campingvogner med tilgang til strøm, med vakker beliggenhet… Read more
Føllingstua Camping
Idyllisk campingplass beliggende ved riksvei 303 mellom Larvik og Sandefjord, 5 km fra Sandefjord sentrum. På en egen holme (med bilvei over) kan man… Read more
Granholmen Camping
Unik beliggenhet ved Norsjø med egen wakeboardbane. Opplev Telemarkskanalen, Bø Sommarland, Norsjø Golf. Enestående aktiviteter for hele familien. Read more
Norsjø Ferieland
Bynær camping i flotte landlige omgivelser ved Mosvatnet. Anbefales på det sterkeste for deg som vil utforske Stavangerområdet. Read more
Mosvangen Camping Stavanger
Camping i fredlige og naturskjønne omgivelser. Rik anledning til mange fritidsaktiviteter. Lekeplass - grillplass - aktivitetsbane Read more
Sukken Camping, Marker
Strynsvatn Camping er ein del av PlusCamp campingplassane, og vi er i NHO Reiseliv klassifisert med 4 stjerner. Read more
Strynsvatn Camping
Hamre Familiecamping ligger sentralt plassert i "trekanten" mellom Kristiansand Dyrepark, Kristiansand sentrum og Kristiansand Lufthavn Kjevik. Read more
Hamre Familiecamping
Plass for telt/caravans, strømuttak, campinghytter og campingrom. Sanitæranlegg, kjøkken, oppholds-/TV-rom og kiosk med noen dagligvarer. Read more
Bratland Camping
Asnes Camping er en hyggelig liten sydvendt camping og badeplass mot Sandefjordsfjorden på Vesterøya, ca. 5 km fra… Read more
Asnes Camping
Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser der hyttene, campingvognene og teltplassene ligger like ved en badestrand. Et nydelig… Read more
Namsos Camping
Familievennlig campingplass i idylliske omgivelser like ved Aurdalsfjorden. Read more
Aurdal Fjordcamping og hytter
Stor camping bestående av 29 hytter og 13 dobbelt rom. Tømmestasjon, lekeplass, gatekjøkken og gratis sanitæranlegg med dusj, wc, vaskeri og kjøkken. Read more
Bergen Camping Park
Ingenting er som en deilig campingferie midt i naturen. Her på Stora Lee er det bra med plass for barn og voksne som vil hygge seg, slappe av eller… Read more
Stora Lee Camping, Aremark
Kolvereid Familiecamping ligger ved Kolvereid sentrum, og kan tilby overnatting i nye høystandard hytter med 1 - 3 soverom. De har også en enkel hytte… Read more
Kolvereid Familiecamping
KOA CAMPING - EN PERLE INNERST I TRONDHEIMSFJORDEN  Koa Camping ligger i vakre omgivelser med lett ankomst fra E6. Hytter og… Read more
Koa Camping
Preikestolen Camping ligge nær starten for fottur til Preikestolen. Campingen har topp sanitæranlegg, restaurant med øl- og vinrett og kiosk. Read more
Preikestolen Camping nær Preikestolen
34 hytter og 200 vognplasser med strøm gjør Mageli Camping og Hytter AS til en av de største campingplassene i området rundt Hafjell, Hunderfossen og… Read more
Mageli Camping og Hytter
Neset Camping er en 4-stjernes campingplass med nydelig plassering ved Byglandsfjorden, 12 km fra Evje sentrum. Read more
Neset Camping
Løvøya er en halvøy i Oslofjorden like nord for Horten i Vestfold. Den ligger naturskjønt og fritt til, en drøy times kjøring fra Oslo. Sammen med… Read more
Løvøya Camping & Båthavn
Campingplassen ligger i rolige omgivelser 3 km nord for Evje sentrum, langs veien til Gautestad.              … Read more
Oddestemmen Camping
Ved bredden av Femunden ligger Femundtunet, et sted med tradisjon som skysstasjon på 1800- tallet. I dag; et moderne feriested med… Read more
Femundtunet AS
En rolig og koselig campingplass med tur- og bademuligheter like ved Mandalselva. Read more
Sandnes Camping Mandal
Det er ofte snakk om å sove fredfult under stjernehimmelen. Men har du noen gang lurt på hvordan det er å slumre under midnattsolen… Read more
Longyearbyen Camping
En naturskjønn og helårs-åpen familiecamping ved Brumunddal med flott badestrand, småbåthavn og sommerservering i stor lavvo. Read more
Topcamp Mjøsa
Storsand Gård Camping ligger 17 km nordøst for Trondheim, ved Trondheimsfjorden og E6. Read more
Storsand Gård Camping
Alle hyttene og leilighetene er godt utstyrt med bad, kjøkken og TV. Lekeplass på området. Minigolf og utendørssjakk. Read more
Beitostølen Hytter og Camping
Røldal er ei fjellbygd, 400 m.o.h. Herfrå kan du gå vakre fjellturar, fiska i fjellet eller i Røldalsvatnet. Og du har fire… Read more
Skysstasjonen Røldal - Kro & Hytter
Langeby Camping er en idyllisk, familievennlig campingplass som ligger solrikt og vestvendt ved fjorden 10 min fra Sandefjord sentrum. Langeby Camping… Read more
Langeby Camping
Steinvik camping ligger idyllisk til helt inntil Mjøsa. De har i tillegg en meget sentral beliggenhet mellom de tre mjøsbyene… Read more
Steinvik camping
Landa Park Camping ligger på Forsand i Sandnes kommune. Her finner dere plass til Bobilen, campingvogna eller telt, eller dere kan leie en av de… Read more
Landa Park Camping
Koselig overnatting omringet av arktisk natur – med sterke opplevelser rett utenfor hyttedøra. Read more
Lapphaugen Turiststasjon
Skottevik Feriesenter ligger vakkert til helt ute i havgapet mellom Kristiansand og Lillesand. Read more
Skottevik Feriesenter
Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser, og er et flott utgangspunkt til fjellturer i Jotunheimen, rafting i Sjoa eller rundturer til… Read more
Jotunheimen Feriesenter
Flakk Camping har idyllisk beliggenhet ved sjøen, 11 km fra Trondheim sentrum. Read more
Flakk Camping
Egenes Camping er en stor campingplass like ved innsjøen Selura. Campingplassen ligger i nærheten av E39, rett utenfor Flekkefjord. Her fins hytter,… Read more
Egenes Camping
Personbråten Camping er en sentrumsnær og familiedrevet camping som ligger idyllisk til ved RV7 og Hallingdalselva. Campingen har… Read more
Personbråten Camping - Gol
Canvas Hove tilbyr overnatting på en litt annerledes måte. Ved siden av vanlige campinghytter eller ditt eget telt, kan du sove i glampingtelt som… Read more
Canvas Hove overnatting
Garvikstrondi Camping er en 4-stjerners familiecamping (NAFs standard) som ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Seljords-vatnet. Plassen… Read more
Garvikstrondi Camping
Campingplass med 32 hytter med ulik standard. Campingplassen har et moderne sanitæranlegg. Vi ligger idyllisk til ved elva Driva ca. 7km sør for… Read more
Granmo Camping
"Her er mitt vesle paradis. Her bur eg når eg ikkje køyrer ski i Alpane. Ta gjerne turen hit for å teste både pumptrack, slakkline eller skating.… Read more
Folven Adventure Camp
Villmarkscamp er en fiske- og familiecamp i naturskjønne omgivelser ved bredden av Mandalselva. God plass til campingvogner, bobiler og telt. Read more
Villmarkscamp
Velkommen til vakre Fjordbygda Undredal og til Undredal Camping. Her vaknar du opp til utsikta av UNESCO Nærøyfjorden og den vakre naturen rundt. Read more
Undredal Camping
Campingplass og utleie av hytter og leiligheter i naturskjønne omgivelser ved Sørfjorden. Read more
Risør Resort Moen Camping
Trya er en trivelig campingplass rett ved riksvei 3, et steinkast fra Glomma i Stor-Elvdal. Vi har 13 hytter, og plass til campingvogner… Read more
Trya Camping
Et utmerket overnattingstilbud med mange forskjellige løsninger og aktivitetstilbud. Leiligheter, rom, hytter og campingvogner til leie hele året. Read more
Utne Camping
Nidelv Camping ligger vakkert til på Hisøy ved bredden av Nidelva, like ved utløpet til havet. Read more
Nidelv Camping
Borre Familiecamping ligger ved sjøen mellom Horten og Åsgårdstrand, nedkjøring fra RV 19 ved Borre kirke. I sesongen 1.mai… Read more
Borre Familiecamping
Longerak er ein plass langs vakre Byglandsfjorden, berre ein time frå Kristiansand. Read more
Longerak Hyttesenter og Camping
Olderskogen Natur Camp ligger mellom Heggeriset og Engerdal, ved den populære fiskeelva Engeråa. Vi har plass til 7 campingvogner med… Read more
Olderskogen Natur Camp
Roligheden Camping ligger sentralt i Kristiansand med kort vei til sentrum og kun 12 kilometer fra Dyreparken. Roligheden Camping har 150 plasser til… Read more
Roligheden Camping
Liten, rolig campingplass 6,5 km nord for Fagernes langs Rv51. 51 til Beitostølen. Bade- og fiskemuligheter i elv. Read more
Fossen Camping
Camp Saltstraumen Elvegård ligger ved selve Saltstraumen, verdens sterkeste malstraum. Her kan du overnatte i hytter eller i din bobil/campingvogn.… Read more
Camp Saltstraumen Elvegård
Olympiaparken camping finner du på Birkebeineren skistadion, som i sommerhalvåret benyttes som campingplass. Read more
Olympiaparken camping
Den store og velkjente Sauda Fjord Camping med vakkert grøntanlegg ligger ved fjorden i Saudasjøen i Ryfylke. Read more
Sauda Fjord Camping
Sataslåtten Camping. Øst for Ål. Like ved Hallingdalselva. Fiske, vandring, sykling og buldring. Ål i Hallingdal. Read more
Sataslåtten Camping VINTERSTENGT 1.OKTOBER TIL 1. MAI
Idyllisk helårsåpent strandpark for hele familien, med fantastisk utsikt over Mjøsa, mange aktiviteter og et av områdets fineste badeplasser. Read more
Evjua Strandpark - Restaurant, camping og feriehus ved Mjøsa
PlusCamp Sande Camping byr på overnatting i hytter og apartments, både enkle sommarhytter og velutstyrte høgstandardhytter for heilårsbruk. Magisk… Read more
Sande Camping
Fullservice helårscamping med egen butikk - 800 meter over havet i Tisleidalen mellom Valdres og Hallingdal (Leira/Gol). Read more
Vasetdansen Camping
Idylliske Breivik camping ligger fint plassert i Homborsund, midt mellom Grimstad og Lillesand. Read more
Breivik Camping
Ål Camping. 2,5 km øst for Ål. 12 hytter, plass til campingvogn, bobil, telt. Gode fiskemuligheter. Ål i Hallingdal. Read more
Ål Camping
Sundal Camping er omgitt av det vakre landskapet i Maurangerfjorden, ein arm av Hardangerfjorden. Campingplassen ligg ved fjordkanten sentralt i… Read more
Sundal Camping
Campingplass innerst ved Sørfjorden, kun 12 kilometer fra Risør sentrum. Read more
Røed Camping
Nordic Campers tilbyr to løsninger – minicamper for 2 personer og takmontert telt på stasjonsvogn for inntil 5 personer. Minicamperbilene er… Read more
Nordic Campers
Ballangen Camping tilbyr naturopplevelser og aktiviteter for store og små. Med blant annet vannrutsjebane, oppvarmet svømmebasseng og havsfiske er… Read more
Ballangen Camping
Naturskjønn camping ved innsjøen Sperillen, litt nord for Hønefoss. Helårsåpen campingplass som er GreenKey sertifisert. Read more
Buttingsrud Camping
Et nytt overnattingskonsept i Dyreparken i Kristiansand: Dyreparken Safaricamp. Read more
Dyreparken Safaricamp
Flateland Camping ligg idyllisk til attmed elva Otra, om lag 6 km nord for Valle i Setesdal. Campinghytter for 4-6 personar. Read more
Flateland Camping
Et idyllisk hyttetun ved Strandefjorden, 4 km sør for Fagernes. Read more
Strandheim Hyttetun og Camping
Tett på naturen, deg selv og samisk kultur! Lengter du etter ro og stillhet? Etter å føle deg i ett med naturen igjen? Read more
Sámi Safari Camp
Koselig familiecamping ved Sandvatn i Hovin, med campinghytter, samt telt og caravanplasser. Read more
Blefjell Camping
Hytter, vandrerhjem og camping 2 km sør for Trysil sentrum. Idyllisk beliggenhet ved Trysilelva, med Trysilfjellet like ved. Et rimelig og godt… Read more
Trysil Hyttegrend & Camping
Gol Campingsenter er et moderne feriesenter med hytter og leiligheter, kro med uteservering, friluftsbad og en liten dagligvare butikk. Vi har plass… Read more
Gol Campingsenter & Apartment
Tilbring noen dager i en koselig hytte eller på caravanplassen i dette populære turområdet. Omringet av flott natur, høye fjell og familievennlige… Read more
Saltdal Turistsenter - Overnatting
Gjeilo camping er ein stille og roleg familiecamping som ligg idyllisk til ved elvebredden vest for Lom sentrum. Read more
Gjeilo Camping i Skjåk
Campingplassen ligger idyllisk til ved Norsjø i Skien. Hytter og plasser til telt og campingvogner. Campingplassen er midlertidig stengt! Read more
Gåsodden Camping
Bo i Storhytta eller Lillehytta ved foten av Svartisen på Kystriksvei/Meløy-siden (Engabreen). Opplev magien etter at siste båt har gått og dere er… Read more
Hytter ved Svartisen
Jølvassbu Camping finner du ved elva Jølstra, ved E39 i Sunnfjord halvveis mellom Bergen og Ålesund. I naturskjønne omgivelser er det gangavstand til… Read more
Jølvassbu Camping
Mellom fjellet og elva, 8 km nordvest for sentrum finner du Stavn Camping. Den hyggelige campingplassen ligger i skogrike omgivelser 350 meter fra… Read more
Stavn Camping og Hytter
Almatoppen tretopphytte - ny i mai 2020 Fra Almatoppen kan du nyte utsikten over Snåsavatnet. Hytta, som er for 2 personer, har dobbeltseng,… Read more
Almatoppen Tretopphytte hos Kvam Motell & Camping
Camp773, like utenfor Jørpeland i Ryfylke, er et flott sted både for dagstur, kveldstur eller overnattingstur for hele familien. Read more
Camp 773
Camp Åpta i Farsund er en perle med mange muligheter. Her kan dere komme med telt, vogn eller bobil. Read more
Camp Åpta
Lygna Camp er en helårsplass, og er spesielt tilrettelagt for vintersesongen. Plassen har høy standard og er åpen for faste gjester hele året. Read more
Lygna Camp - vintertilpasset - 630 m.o.h.
Torghatten Camping ligger vakkert til ved foten av fjellet Torghatten, ca 15-20 min. med bil fra Brønnøysund sentrum. Anlegget har høystandard… Read more
Torghatten Camping
Utmerket for natur og kultur-opplevelser, og jakt på midnattssol og nordlys. Rimelig overnatting i rolige omgivelser og flott natur 300m fra E6 og ved… Read more
High-North Camp Birtavarre
Melkevoll Bretun Camping ligg idyllisk til mellom fossefall, isbreer og høge fjell. Vi er å finne inst i Oldedalen i Stryn, like ved Briksdalsbreen.… Read more
Melkevoll Bretun Camping
Velkommen til Norwegian Wild/Camp Tranøybotn! Read more
Norwegian Wild
Campinghytter til leie, like ved Stavadalen Skisenter. Read more
Stavadalen Camping og Hyttegrend
Rett ved fylkesveg 572 og Ulvikfjorden ligg sentrumsnære Ulvik Camping og Hytter. Parker campingvogna, slå opp telt eller finn roen i ei av dei… Read more
Ulvik Camping og Hytter
Bjønndalen Camp ligger i Vennesla, kun 25 minutter fra Kristiansand. Read more
Bjønndalen Camp
Her hos oss får du oppleve glamorøs camping i kontrastfulle omgivelser, nær havet og ved en vakker hvit sandstrand. Overnatting i Arctic dome er et… Read more
Fiskeværet Hovden - Glamping
Hov Camping ligger ved ei nydelig hvit sandstrand med utsikt over havet mot nord og midnattssola. På Restaurant Låven kan du få servert deilig mat,… Read more
Hov Camping, Hov Gård
Hyggelig gårdscamping og hytteutleie ved lakseelva Lygna og Kvåsfossen. Oppstillingsplass for telt, campingvogn og bobil. Read more
Kvåsfossen Camping
Lyngentourist ligger ved sjøen innerst i Lyngenfjorden, på østsiden. Her kan du sette opp teltet like ved sjøen, parkere bobilen/campingvogn din, leie… Read more
Lyngen Tourist
Nyt et hyggelig opphold ved vår lille intime campingplass på Bleik – Andøyas ytterside. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser like ved… Read more
Midnattsol Camping - Camping
Midt i hjertet av Saltdal kommune like ved Saltdalselva og E6 finner du Nordnes Camp & Bygdesenter. Vi tilbyr en moderne campingplass og en særegen… Read more
Nordnes Kro & Camping
Olden Camping Gytri, ligger ved Oldevatnet, i en av Nordfjords fineste daler – Oldedalen. Panoramautsikt mot brear, vatn og fjell. Read more
Olden Camping Gytri
Velkommen til en idyllisk ferie på Senja Senja Camping ligger i hjertet av Senja, Norges nest største øy, og er en av de mest idylliske øyer langs vår… Read more
Senja Camping
Du finn oss i vakre naturomgjevnader ved Vangsvatnet på Voss, kun 5 minutt å gå frå Voss sentrum. Read more
Voss Camping
Øyen camping ligg lunt til 8 km aust for Lom sentrum og er omkransa av skog og gode leforhold. Campingplassen ligg ypperleg til for turar til fots… Read more
Øyen camping | Hytter og camping
Bøverdalen vandrerhjem ligg ved vegen i Bøverdalen, mot Sognefjellet – eit ypperleg startpunkt for vandring, sommarski og toppturar i… Read more
Bøverdalen vandrerhjem | Hostel og camping
Idyllisk familiedrevet campingplass omgitt av sjø og fjell.  Enten du ønsker en stille og rolig ferie med rusleturer i fjæra,… Read more
Flatanger Camping
Gåsemyr Camping er ein roleg og avslappande camping i Gloppen kommune, i sørenden av Bergheimsvatnet. Her er det plass til bubil og telt. Read more
Gåsemyr Camping
Hatteng Camping ligger i sentrum av bygda Hatteng i sørenden av Lyngenfjorden. Campingen har seks plasser for bobiler/campingvogn og 7 utleiehytter. Read more
Hatteng Camping
Helårsåpen camping, motell og tretopphytte som ligger i vakre omgivelser ved Snåsavatnets bredder og like ved E6. Her er… Read more
Kvam Motell & Camping
Lyngstrand har romslige, rene og naturskjønne omgivelser med mye vegetasjon. Her finner du fire hytter samt campingområder for telt, vogner og… Read more
Lyngstrand Camping
Mindresunde Camping ligg ved Rv 15, 10 km frå Stryn sentrum. 10 hytter og 40 campingeiningar. Campingplassen ligg idyllisk til heilt nede ved… Read more
Mindresunde Camping
Myrkdalen Camping er ein heilårs campingplass plassert i vakre omgjevnader i Myrkdalen. Read more
Myrkdalen Camping
Nygård camping er ein familievennleg campingplass som ligg sentralt i Hjelledalen. Den ligg nær Folven og kun 16 km til Stryn Sommerski, 9 km til… Read more
Nygård Camping
Prøv glamping, glamorøs camping i idylliske Åstdalen! Read more
Arctic Dome | Glamping i Åstdalen
Rolig NAF-familiecamping med gode fiske- og turmuligheter. Plassen ligger 6,5 km fra Fagernes, langs E 16 og ned til Strandefjorden. Read more
Søndre Svennes Camping
Tjugen camping ligg ved foten av Skåla (1848 m.o.h) 2 km. fra Loen sentrum, og 12 km. fra Stryn. Vi ligg ved den vakre Loelva. Her er panoramautsikt… Read more
Tjugen Camping
Lavvoglamping - tett på naturen, deg selv og samisk kultur. Read more
3 dager - Mindful naturretreat
Velkomen til Askvoll småbåtlag - eit steinkast frå Askvoll sentrum. Read more
Askvoll Småbåtlag, Gjestehamn
Base Camp Vega tilbyr overnatting i helt nye enheter, som ligner ærfuglhus, og legger til rette for aktivitetsferie på Vega. Read more
Base Camp Vega
Bjarkøy Brygge er et lite overnattingssted på Bjarkøy. Read more
Bjarkøy Brygge
Brufoss Camping er en enkel campingplass like ved elvebredden til Lågen. Åpent hele året. Brufoss er senter for laksefisket i… Read more
Brufoss camping - Fossekroa
Familievenleg campingplass nær Byrkjelo sentrum. Hytteutleige og romslege oppstillingsplassar for bubil og campingvogner. Panoramautsikt mot… Read more
Byrkjelo Camping
Camp 291 er et nytt og moderne overnattingstilbud bestående av 9 kompakte designhytter plassert usjenert nedenfor tømmerhytta Camp Lodge i… Read more
CAMP 291 – av Narvikfjellet
Camp Ålfjorden er ein camp der du kan finne roen tett på naturen. Dei er lokalisert idyllisk til innerst i Ålfjorden. Read more
Camp Ålfjorden
Camp Ålfjorden er ein camp der du kan finne roen tett på naturen. Dei er lokalisert idyllisk til innerst i Ålfjorden. Her kan du overnatte i… Read more
Camp Ålfjorden
Det er flere hyggelige campingplasser i Nesbyen. Read more
Camping i Nesbyen
På yttersiden av Sandhornøya ligger kystperlen Hustad. Her, ved foten av Sandhornet, kan du bo i helt nye småhytter med høy standard og flott utsikt! Read more
Cool cabins Sandhornøy
Dalen Gaard Familiecamping ligg idyllisk til i eit dalføre 400 moh, 7 km frå Geiranger sentrum, godt synleg frå Rv 63, mot Langvatn, Dalsnibba (1.500… Read more
Dalen Gaard Familiecamping
Den lille campingplassen noe utenom det vanlige. Read more
Fugelvåg camping
Gløtberget hytteutleie ligger til ved Isteren med utsikt utover sjøen mot Sølenfjellet. Vi har tre godt utstyrte hytter med sengeplass… Read more
Gløtberget Gård & Hytteutleie
Hasvåg er fra gammelt av et fiskevær. Nå er det blitt et ferieparadis. Fantastisk natur, lett tilgjengelige fjelltopper med direkte… Read more
Hasvåg Sjøcamping
Like nord for Polarsirkelen ligger Helgelandsidyll på Rangsundøya i Rødøy. Her kan du overnatte i en koselig leilighet, bo i glampingtelt eller i den… Read more
Helgelandsidyll - Rangsundøya
Overnatting på Ifjord, en naturperle i Finnmark. Read more
Ifjord Camping & Cafe
Knaben Camping tilbyr 36 oppstillingsplasser for campingvogner/bobiler, sentralt beliggende i den gamle gruvebyen på Knaben. Alle plassene har uttak… Read more
Knaben Camping
På ei idyllisk og lun plass ved fjorden finn du Krokane Camping. Her har du kort avstand til spennande aktivitetar og spektakulære naturopplevingar. Read more
Krokane Camping Florø
Kråko Gjestetun ligg flott til nær sjøen. Her er det opparbeidd gode tilhøve for campingturistar både i telt, campingvogner og bubilar. Read more
Kråko gjestetun
Kviltorp Camping ligger ved E39 ved Fannefjorden i Molde, 4 km øst for Molde sentrum og 2 km vest for Årø flyplass. Eier er NAF avd. Molde og Omegn,… Read more
Kviltorp Camping - Hytter og Sjøhus
Landa Park Camping ligger på Forsand, like ved Lysefjorden. Her kan du bo i Bronsealderhuset eller leie hytte, og det er plass til bobiler,… Read more
Landa Park Camping på Forsand
På Lom camping bur du 300 meter vest for Lom sentrum ved Fv. 55, Sognefjellsvegen. Plass for bubil, campingvogn og telt. Read more
Lom Camping | Hytter og camping
NÅ ÅPEN. Opplev et unikt opphold i en glamping dome på DOME HOTEL, hvor luksus møter naturen. Read more
Dome Hotel - Trysil Glamping
Reipå Camping ligger ved Fv17, 7 kilometer nord for kommunesenteret Ørnes og cirka 55 kilometer nord for Svartisen og 120 kilometer sør for Bodø.… Read more
Reipå camping
Romsdal camping og hytter har to hytter oppe i fjellet, fem km fra hverandre, i et fantastisk dalføre med en elv og små tjern. Hyttene ligger i bygda… Read more
Romsdal camping og hytter
Romsdal camping og hytter har to hytter oppe i fjellet, fem km fra hverandre, i et fantastisk dalføre med en elv og små tjern. Hyttene ligger i bygda… Read more
Romsdal camping og hytter
Sarons Dal Camping tilbyr en tilbaketrukket og rolig campingferie for hele familien. Read more
Sarons Dal Camping
Overnatting, camping, arrangementer og gode opplevelser hos Sigridnes camping. Read more
Sigridnes camping i Åmli
Sløvika Camping og Feriehus ligger i ei idyllisk vik ved Randsfjorden 6 km nord for Jevnaker. Campingplassen er helårsåpent. Read more
Sløvika Camping - helårsåpent
Campingplassen ligger ved E6 i Drivdalen, 8 km sør for Oppdal sentrum og 25 km nord for Dovrefjell nasjonalpark. Read more
Smegarden Camping
Sæteråsen Hytter & Camping ligger ca. 10 km sør for Trysil sentrum, rett ved Fv 25. 14 vinterisolerte hytter, sesong- og helårscamping, felles… Read more
Sæteråsen Hytter & Camping
Tjeldsundbrua Camping ligger kun 20 min med bil fra Harstad / Narvik Lufthamn, Evenes. Har praktisk beliggenhet og komfortabel overnatting. Campingen… Read more
Tjeldsundbrua Camping
Trysilelva Camping ligger idyllisk til like ved Trysilelva og med flott utsikt til Trysilfjellet. Utleie av sommer, vinter og helårs campingplasser og… Read more
Trysilelva Camping
Midt i hjerte av Fjord Norway tilbyr Uteplassen Sogndal sine gjester alt fra guidede fjell- og toppturer, båtutleie og stølsbesøk. Read more
Uteplassen, Sogndal
Utladalen Camping & Svalheim Gard ligger i Utladalen ved Øvre Årdal som er inngangsporten til Jotunheimen fra Vest. Read more
Utladalen Camping, Årdal
Hos oss på Valsøya kan du overnatte i unike enheter. Vi har stor bredde i hvilke muligheter som finnes. Vi har Olaushuset, som er ei Trønderlåt,… Read more
Valsøya fjordcamping
En perle ved Vågåvatnet med strandsone. Den turkise, krystallklare fargen skyldes isbresmelting i Jotunheimen. Read more
Velkommen til Vågåvatnet Feriesenter
Vinje Camping ligg ved Rv 63, 1,5 km øst for Geiranger sentrum. Plassen er idyllisk, og ligg fint i terrenget, med utsikt mot fjord og fjell, naturleg… Read more
Vinje Camping
Velkommen til Anvikstranda Camping! Anvikstranda Camping er en familievennlig campingplass som ligger 6 km fra sommerbyen Stavern, og 12 km fra… Read more
Anvikstranda Camping
Me er ein liten campingplass ved elva Eio med plass til 9 - 10 einheiter. Du finn oss som nærmaste nabo til Bergslien Turistheim. Read more
Bruheim Camping
Camp Lyngdal er en lun og rolig familiecamping med barnevennlig strand like ved Lyngdal sentrum. Read more
Camp Lyngdal
Fuglevik camping ligger flott til ved Oslofjorden og kan by på mange aktiviteter for barna og en stor fin strand. Read more
Fuglevik Camping
Geiranger Camping ligg midt i turistbygda Geiranger, og er eit godt utgangspunkt for sightseeingturar på fjorden, fotturar og andre utflukter. I… Read more
Geiranger Camping
Holmevik Camping ligg vakkert til med utsikt over Strynsvatnet. Read more
Holmevik Camping
Rolig hyttegrend ved elva Otra, 5 km nord for Valle sentrum. Nytt sanitæranlegg i 2011 med svært høg standard. Read more
Kallefoss hyttepark
Korgen Camping ligger idyllisk til helt nede ved bredden av den fine lakseelva Røssåga i Korgen. Stedet ligger tilbaketrukket fra E6, midt mellom… Read more
Korgen Camping - idyll ved Røssåga
Lindeviki er ein idyllisk leirplass for padlar på Telemarkskanalen med padlehuk, toalett og område for telt. Read more
Lindeviki padlehulk og kanocamp Telemarkskanalen
Bobilpark, midt i naturen og rett ved RV9 Read more
Sanden Såre bubilpark
Leikanger er omslutta av vakker natur, og plassen ligg sentralt for både rolige turar langs fjorden og fjellturar for store og små. Read more
Systrond Motell Hyttesenter og Camping
Ula Camping og badestrand ligger mellom Sandefjord og Larvik. Ula er en liten idyllisk perle ut mot havet, med flotte teltområder under furutrærne. Read more
Ula Camping
Velkommen til Brevigstrand Camping! Read more
Brevigstrand Camping
FjordLagunen ligg vakkert og lunt til i sjøkanten på nordsida av Dalsfjorden, 7 km frå Askvoll. På det 160 mål store området kan du nyte det opne… Read more
FjordLagunen Camping og Marina
FjordLagunen ligg vakkert og lunt til i sjøkanten på nordsida av Dalsfjorden, 7 km frå Askvoll. På det 160 mål store området kan du nyte det opne… Read more
FjordLagunen Camping og Marina
Fjordsight – Resort ligger sentralt plassert på Bryggja i Ytre Nordfjord og har fjorden og fjella som nærmaste nabo. Read more
Fjordsight Resort
For tiden tilbyr plassen kun langtidsleie og opphold med en varighet på minimum 1 uke. Badestrand i flotte omgivelser rett nord for Gjøvik, nærmere… Read more
Gjøvik Campingsenter
Hornnes Camping ble etablert i 1934 og har vært tilknyttet NAF siden 1936. Her er det plass til 110 campingvogner, bobiler og telt. Hornnes… Read more
Hornnes Camping
Kabelvåg Feriehus & Camping as ligger 1 km vest for Kabelvåg, og er nærmeste nabo til naturen i Kabelvågmarka, fjellene og Lofothavet. Read more
Kabelvåg Feriehus & Camping -en perle midt i Lofoten !
Loenvatn Feriesenter ligg fint til ved Lovatnet, ca 4 Km frå Loen. Read more
Loenvatn Feriesenter
Rolig camping ved foten av Dovrefjell Nasjonalpark som tilbyr enkle hytter, men også velutstyrte firestjernes feriehytter. Plassen er et godt… Read more
Magalaupe Camping
Storviksanden Camping er en ny, selvbetjent campingplass ved Storvik langs Kystriksveien, Fv 17. Campingplassen har et nytt servicebygg og 35 plasser… Read more
Storviksanden Camping
Med utsikt mot den vakre Reiårsfossen. Read more
Reiårsfossen Camp
I hjartet av Nordfjord ligg den vakre naturperla Stryn. Her finn du Stryn Camping som ligg fint til midt i sentrum. Med mektige fjell, breer, fjorder,… Read more
Stryn Camping
Vegårtun ligger idyllisk til ved Vegårfjorden og du kan overnatte i telt, campingvogn eller i leilighet. Read more
Vegårtun
Velkommen til våre 8 bobil og camping vogn plasser med utsikt over fjell og vann. Read more
Bobilplass | Strand Fjellstue
Geiranger Camping ligg midt i turistbygda Geiranger, og er eit godt utgangspunkt for sightseeingturar på fjorden, fotturar og andre utflukter. I… Read more
Geiranger Camping
Kleiva Camping er en campingplass som ligger i naturskjønne og barnevennlige omgivelser i Nærøysund kommune, 10 minutter med bil fra Rørvik. Read more
Kleiva Camping
Saga camping ligger vakkert til i sørenden av innsjøen Nisser. Campingen tilbyr hytter, campingplasser og har tilrettelagt for bobiler. Read more
Saga Camping Hytte og Båtutleie
Flotte hytter og rom til leige nær sjøen med utsikt mot skipsleia. Fin fiskeplass. Fantastiske moglegheiter for fiske og dykking. Read more
Steinvik Camping Måløy
Ved vakre Storviksanden ligger en ny campingplass med alle fasiliteter, rett ved Kystriksveien (Fylkesvei 17). Read more
Storviksanden Camping
Enten du vil slappe av ved sjøen, ha eit godt utgangspunkt for å oppleve Nordvestlandet, eller rett og slett treng ein stad å overnatte, så er… Read more
Årskogvika Camping
Mehamn Brygge og Rorbuer tilbyr camping plass med strøm for vogner og bobiler vakkert beliggende på Holmen ved havna i Mehamn. Read more
Mehamn Camping - Nordic Safari
Vasetsenteret Camping ligger i Vestre Slidre, ca. 20 km fra Fagernes langs Panoramavegen mellom Valdres og Hemsedal. Read more
Vaset Camping
Donavall Camping, 7 km fra Stavern er en hyggelig rolig campingplass. Sesong fra 1. mai til 31. august. Read more
Donavall Camping
Campingplassen består av hytter, et campingområde med plass til ca 50 bobiler og campingvogner, to sanitæranlegg, TVrom, storlavvu, stor grillstue,… Read more
Karasjok Camping
Kvalnesbrygga Camping ligger ved sjøen på Andøyas østside. Huset er et gammelt handelssted – bygget først på 1900-tallet og har fungert som… Read more
Kvalnesbrygga Camping
Lofoten Feriesenter tilbyr hytter i Svolvær Lofoten. Senteret ligger idyllisk til ved Svolværvannet cirka 3 km fra sentrum. Read more
Lofoten Feriesenter
Mosheim camping er en liten hjemmekoselig campingplass, som ligger ca 3 km nord for Brønnøysund. Read more
Mosheim camping
Camping ved Nord-Europas djupaste innsjø Read more
Nesjartun camping
Selje camping og hyttesenter ligg i familievenlege omgivelsar, 500m frå Selje sentrum. For golf interesserte ligg Golfbanen like ved og som er ei… Read more
Selje Camping & Hyttesenter
Sporevann er Siljan nordligste badevann og her er det fine fiske- og padlemuligheter. Her kan du campe eller stå med bobilen din i 2 netter. Read more
Sporevann
Bo sentralt i sommerbyen Stavern! Stavern Bo & Fritid tilbyr bobilcamp og plasser for campingvogn for sommerturister kun ti minutters… Read more
Stavern Bo & Fritid
Vi er en liten,stille og rolig campingplass i den lille bygda Sømådalen i Engerdal kommune. Her har vi overnattingsmuligheter i hytter av… Read more
Sømådalen Camping
Camping­plas­sen har 30 stand­plas­ser til telt, campingvogn og/el­ler bo­bil. Alle plas­ser har til­gang til 16Amp… Read more
Tubbehaugen Camping
Åkerøya Camping ligger ved Åkerøyvalen, nord på Dønna. Campingen tilbyr oppstillingsplass med strøm for bobiler og campingvogner. Read more
Åkerøya Camping
Fennefoss Camping på Evje er en liten, vennlig familie campingplass med utsikt over elva Otra. Read more
Fennefoss Camping
Campingplassen ligg idyllisk til ved Moensvatnet/Demmo, kring 12 km frå Voss sentrum. Read more
Flatlandsmo Camping
Velkommen til Horndøla Camping ved foten av Hornindalsrokken. Read more
Horndøla Camping
Camping ved enden av Oppstrynsvatnet Read more
Kleivenes camping
Rogn camping ligg langs E16 ved Begna elv, også kalla Storåne. Mange kjem hit for å fiske, padle i elva, gå turar i fjell,… Read more
Rogn Camping
På Røssvoll Camping bor du i stille og rolige omgivelser ved Ranelva, ca 13 km nord for Mo i Rana sentrum. Read more
Røssvoll Camping
Sandnesodden camping tilbyr en herlig sandstrand, som er nesten en kilometer lang! Read more
Sandnesodden camping
Sandnessjøen Camping ligger på Steiro ved Fv 17, Kystriksveien, 10 km sør for Sandnessjøen sentrum. Campingen er nærmeste nabo til De Syv Søstre og… Read more
Sandnessjøen camping
Velkommen til Grindafjord Feriesenter, helårsåpen familiecamping i naturskjønne omgivelser ved Grindafjorden. Read more
Grindafjord Feriesenter
Hjørundfjord Camping ligg idyllisk til ved den fiskerike Hjørundfjorden, omkransa av dei mektige Sunnmørsalpane. 11 hytter i 4 ulike kategorier, plass… Read more
Hjørundfjord Camping
Jemtegård Feriesenter ligger lunt til like ved Valldal sentrum (ca 2 km). Her finner du oppstillings plasser for caravan, bobil og telt. Read more
Jemtegård Feriesenter
Olderelv Camping ligger sentralt i bygda Skibotn. Hytter, oppstillingsplasser og camping muligheter, her finnes noe for alle. Read more
Olderelv Camping
Sildvika Camping ligger flott plassert ved sjøen, ca. 50 km nord for Rørvik langs Rv 771. Sildvika tilbyr overnatting i hytter og leiligheter -… Read more
Sildvika Camping
Sjøstrand Rorbuer ønsker alle gjester velkommen til fiskeværet Ballstad i Vestvågøy kommune, midt i Lofoten Et av det største gjenværende og ennå… Read more
Sjøstrand Rorbuer tilbyr Overnatting i rorbuer , hytter og rom, med plass for bobil , telt
Sortland Camping og Motell ligger veldig sentralt i Sortland, kort vei fra sentrum og med en nydelig utsikt over sortlandsundet og fjellene rundt.… Read more
Sortland Camping og Motell NAF
På Nes hengekøyecamp bor du på stranden og sover trygt i hengekøyen din under en seilduk som skjermer mot sterk sol og regn. Booking av plass på… Read more
Sov på stranden
Trollheimsporten Turistsenter er et helårsåpent feriesenter med meget gode overnattingsmuligheter, og ligger vakkert til ved inngangen til… Read more
Trollheimsporten Turistsenter
Velkommen til vakre Fjordbygda Undredal og til Undredal Camping. Her vaknar du opp til utsikta av UNESCO Nærøyfjorden og den vakre naturen rundt. Read more
Undredal Camping
Midt i kulturlandskapet og mellom de karakteristiske bratte fjellsidene i Setesdal. Read more
Valle Camping
Verdens Ende Camping ligger like ved Verdens Ende, helt syd på Tjøme, og holder åpent hele året, og tilbyr overnatting i hytter, sesongleie av… Read more
Verdens Ende Camping
Campingplass ut mot Vestkapp. Hytter, leilegheiter, telt og bubilplassar. Båtutleige. Gode turmoglegheiter i området. 3 km til badestrand. Read more
Vestkapp Camping
I Skodje kan du overnatte i velutstyrte hytter for 4-6 personer hos Vika Feriesenter. Read more
Vika Feriesenter
Bu på Lothepus sin bubilparkering i Odda sentrum! Camp Lothepus ligg like ved Sørfjorden, på Odda sin "spydspiss".… Read more
Camp Lothepus
Skogmo familiecamping ligger ca 12 km sør for Brønnøysund langs Kystriksveien. Skogmo har utleiehytter, oppstillingsplass for bobil, campingvogn og… Read more
Skogmo familiecamping
Her kan du nyte roen på campingplassen, gå flotte skiturer eller tilbringe dagen i alpinbakken. På ettermiddagen kan du avslutte dagen på afterski med… Read more
Uvdal Vintercamping
Fantastisk natur og nydelig turterreng ved verdens sterkeste malstrøm. Read more
Saltstraumen Camping
Odden ligger like ved Lågen - 6 km fra Hunderfossen Familiepark, 20 km fra Lillehammer og 6 km fra Øyerfjellet. Read more
Odden Camping
Storesand teltcamping er en flott campingplass for telt på Kirkøy på Hvaler. Storsand er en av Oslofjordens fineste badestrand, med teltplass,… Read more
Storesand teltplass | Kirkøy | Hvaler
Nyt stillheten i hyggelige omgivelser. Faksfall camping ligg midt mellom Oslo og Trondheim lengst nord i Gudbrandsdalen. Read more
Faksfall Camping
Med bare 500 meter til selve fiskeværet Skarsvåg og 14 kilometer til ytterst på Nordkapp-platået, er Kirkeporten Camping´s beliggenhet helt unik. Read more
Kirkeporten Camping
Kvitneset Camping i Leirfjord kommune på Helgeland, byr på overnatting i naturskjønne omgivelser ved en idyllisk bortgjemt fjord. Herfra har du… Read more
Kvitneset Camping – idylliske rorbuer med båtutleie
Montebello Camping has been on national television for a while, and is known for its lively atmosphere among cabins, caravans, and campers. Situated… Read more
Montebello Camping
Bjerkeflåta Camping ligger i veikrysset ved avkjøringen til Rjukan og Imingfjell, langs RV 40. Vi har tilgang på fiskekort i Uvdalselva og… Read more
Bjerkeflåta Camping
Selnes Camping ligger ved Namsenfjorden, og tilbyr et rolig opphold rett ved sjøen. De åpner 1.mai og stenger 1 oktober, men de har… Read more
Selnes Camping
Velkommen til Stabbursdalen Resort Et fiske- og jakteldorado i verdenstoppen - fem fantastiske elver på en time - 5000 innsjøer, fiske i sjøen og 7000… Read more
Stabbursdalen Resort
Tynset Rom & Camping ligger idyllisk plassert ved Glomma, rett over broen og sentralt plassert i Tynset sentrum. Her tilbys du overnatting i rom,… Read more
Tynset Rom & Camping
Beverøya Camping ligger 1 km fra Bø sentrum. Beverøya Camping tilbyr camping hele året i vakre omgivelser ved siden av Bøelva, kun 5 km fra Bø… Read more
Beverøya Hytteutleie og Camping
Campingen ligg like ved Hardangerfjorden Vi tilbyr ein moderne Campingplass med 25 hytter av ulik standard, 4 - 8 senger, fra de helt enkle til… Read more
Kinsarvik Camping
Stå opp etter en rolig natt med fuglekvitter og sus i furutrærne på. Se frem til morgenbad og en stille frokoststund. Løft… Read more
Fagernes Camping
Helårsåpne Bogstad Camping ligger landlig og naturskjønt til ved grensen til Nordmarka, kun et kvarter med bil eller en halvtimes… Read more
Topcamp Bogstad Camping
Prøv glamping Sandviken Camping, idyllisk beliggende rett ved sandstranden og med fantastisk utsikt mot høye åser og blinkende vann. Read more
Glamping på Sandviken Camping
Helårsåpen campingplass i Tinn Austbygd. Ligger nydelig til ved enden av Tinnsjøen. Gode bade- og fiskemuligheter. Read more
Sandviken Camping
Furustrand camping is situated by the Oslo Fjord, and offers a wide range of different accommodation, whether you are on a holiday or business trip!… Read more
Furustrand Camping
Sjoa Rafting AS er en allsidig aktivitetsbedrift med rafting som hovedaktivitet. Vår beliggenhet ved Sjoas bredd i Heidal, gjør at vi har den best… Read more
Sjoa Rafting
Bø Camping er en barnevennlig helårsåpen campingplass som ligger ved foten av Lifjell og porten til Bø Sommarland. Read more
Bø camping og hyttegrend
5-stjerners campingplass med egen sandstrand Read more
Moysand Familiecamping
Seljord Camping og badeplass er det perfekte utgangspunktet for å utforske Telemark! Frå Seljord Camping kan du ta kortare eller lengre utflukter og… Read more
Seljord Camping
Birkelund camping ligger 8 km fra Hagafoss og 18 km fra Geilo, ved Fv.50. Et unikt reisemål i naturskjønne omgivelser! Read more
Birkelund Camping
Telnessanden Camping har to vakre offentlige badestrender, utleige av kanoer, minigolf muligheter og naturskjønne turveger i et vakkert naturområde… Read more
Telnessanden camping og friluftssenter
Oldevatn camping ligg idyllisk til ved Oldevatnet i Stryn kommune, omkransa av fjell og brear. Read more
Oldevatn Camping
Sørlandet Feriesenter er en fire stjerners familiecamping rett ved Sandnesfjorden, midt mellom Trehusbyen Risør og Øyperlen Lyngør. Read more
Sørlandet Feriesenter
Campingplassen ligger rett ved Lunde sluse og Telemarkskanalen. Telemark Kanalcamping er et godt utgangspunkt for å oppleve kanalen med kano, kajakk… Read more
Telemark Kanalcamping
Bergens største campingplass. Vakker beliggenhet 25 min. kjøretur fra Bergen. Vi tilbyr campingplass, leiligheter, hytter, kanoutleie og butikk. Read more
Lone Camping AS
Åsgrav familiecamping ligger 2 km fra Bø sentrum, tett ved Bøelva. Badeplasser og fiskemuligheter ved elva, stort lekeområde med mange aktiviteter for… Read more
Åsgrav familiecamping
Du kan slå opp telt på en flat eng like ved fjorden! Det er toaletter og dusj i det historiske kraftstasjonen 100 meter unna (åpent 24 timer). Read more
Camping i Flørli
Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste campinghytte på 700… Read more
Groven Camping & Hyttegrend
Sanda Camping ligger idyllisk til i landlig område med elva omkranset rundt plassen. Her er det hytter og oppstillingsplasser for bobil, campingvogn… Read more
Sanda camping og hytteutleie
Hos oss på Valsøya kan du overnatte i unike enheter. Vi har stor bredde i hvilke muligheter som finnes. Vi har Olaushuset, som er ei… Read more
Valsøya overnatting
Kleivå Farm Camping is a moderate sized camping centre pleasantly situated in the middle of the island of Vestre Bokn in Rogaland. Read more
Kleivå Farm Camping
Spend your vacation in some of the most beautiful surroundings. Mjelva Camping & Hytter is centrally located just outside Åndalsnes, with Romsdalen's… Read more
Mjelva Camping and Cabins
Goksøyr Camping offers opportunities for accommodation in your own tent, in a caravan, or by renting a cabin. The campsite is beautifully located by… Read more
Goksøyr Camping
Kyrping Camping in a picturesque location by Åkrafjorden. It is a typical family campsite for those interesting in outdoor life by the fjord or hiking… Read more
Kyrping Camping
Magnillen is situated directly by the sea and is an excellent base for hiking, fishing in the sea and fishing in the mountain lakes. Read more
Magnillen Camping
Lyngmo is beautifully situated by the lake in Hafslo, about 15 km from Sogndal. Read more
Lyngmo Gjestehus & Camping
Saltkjelsnes camping is located in scenic surroundings on a peninsula at Rødvenfjorden. Read more
Saltkjelsnes Camping
Sandneset Camping is located on Otrøya in the municipality of Midsund, in the sea gap in the northwest, just outside Molde. Read more
Sandneset Hytter og Camping
Vik Camping site, a good starting point for tours on the fjord and in the mountains! Read more
Vik Camping
Welcome to a nature experience at Trollveggen Camping. You'll find us at the base of Europe's highest mountain wall; Trollveggen, surrounded by the… Read more
Trollveggen Camping
Veganeset Camping is situated right by the Sognefjord, 9 km from the centre of beautiful Balestrand and close to the ferry at Dragsvik. Read more
Veganeset Camping
Our guesthouse is situated in the beautiful countryside with views to the Trollstigen Road, 10 km from Åndalsnes towards Geiranger (RV63). We have a… Read more
Trollstigen Camping and Guesthouse
Welcome to Nærøyfjorden camping - where the sounds and silence of the nature is a spa treatment for the mind. Wake up to the majestic scenery of the… Read more
Nærøyfjorden Camping
Kviltorp Camping lies by the Fannefjord, 3 km east of Molde town centre on the E 39 road. We are open all year and have cabins in all price groups,… Read more
Kviltorp Camping - Cabins and Seahouses
Surnadal Camping Brekkøya is a family-friendly, year-round campsite by the salmon river Surna. Here your will have an excellent basecamp for holiday… Read more
Surnadal Camping & Cabins - Brekkøya
Soggebru Camping is a small, traditional camping ground, with 4 basic cabins. Nestled in beautiful surroundings next to the river banks of the Rauma… Read more
Soggebru Camping
Songesand Camp er en idyllisk campingplass ved Lysefjorden. Skolehuset har 11 sengeplasser, og utendørs er det plass til både telt og bobiler. Read more
Songesand Camp ved Lysefjorden
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Planlegg din campingferie

  Få inspirasjon om hvor du bør campe og hva du kan oppleve.

  Se våre beste tilbud

  Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbake til toppen