Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Utforsk Bergen på 10 000 skritt

Bergen .
Photo: Per Christian Lind / Visit Norway
Bergen .
Photo: Per Christian Lind / Visit Norway

– Jeg kunne gått på kunstmuseer dagen lang.

Naina

Bergen, art museum .
Photo: Per Christian Lind / Visit Norway
Bergen, art museum .
Photo: Per Christian Lind / Visit Norway

– Oi, både vinylplater og øl? Dette er episk!

Apollon in Bergen .
Photo: Per Christian Lind / Visit Norway
Apollon in Bergen .
Photo: Per Christian Lind / Visit Norway

Bli med på en spasertur blant de syv fjell!

Bergen .
Photo:
Bergen .
Photo:

Rute:

NAINA UTFORSKER BERGEN

Lengde: 10 000 skritt

Bli med Naina på tur i Bergen! Hun har bodd flere steder enn det de fleste av oss kan skryte av –faktisk i hele syv land! Hun liker å fordype seg i historien, arkitekturen, maten og kulturen på de plassene hun besøker, og hun elsker lokalt, håndverksbrygget øl.

Naina liker hvordan det urbane livet i Norge møter naturen, og Bergen er selvfølgelig ikke noe unntak. Fløyen og Ulriken byr på en praktfull utsikt over byen, og de kan begge bestiges til fots eller via kabel- og taubane.

Å vandre rundt i Bergen er den fineste måten å utforske de mest sjarmerende stedene på. Her kan du rusle gjennom de smale bakgatene og forbi de koselige trehusene, som alle har sin unike historie å fortelle.

Rute:

EN URBAN SØNDAGSTUR

Lengde: 7 km

Start midt i sentrum ved Lille Lungegårdsvann. Stikk innom kunstmuseet KODE og få kulturelt påfyll fra både nasjonale og internasjonale kunstnere som Edvard Munch, Nikolai Astrup og Picasso.

Når du er ferdig med kunstutforskingen, kan du ta turen videre til Hotel Opus XVI. Nyt en afternoon tea med noe godt å bite i, mens du lytter til live jazzmusikk.

Etter et deilig måltid med avslappende tonefølge, kan du ta turen til Vetrlidsallmenningen og gå videre opp til den gamle brannstasjonen på Skansen.

Rute:

DEN MARITIME GÅTUREN

Lengde: 6,5 km

Start gåturen ved Turistinformasjonens kontor. Her kan du finne inspirasjon til ulike aktiviteter du kan være med på i Bergen, samt kjøpe et Bergenskort som gir deg gratis eller rabattert tilgang til de fleste aktivitetene langs denne ruten.

Ta turen over Bryggen og fortsett mot Storeblå visningssenter. Utforsk en levende utstilling som handler om av en av våre største næringer, nemlig havbruk. Deretter kan du rusle tilbake til sentrum. Bergenskortet gir deg mulighet til å reise gratis på lokalbussene, noe som er perfekt dersom du ønsker å spare noen skritt!

Bergens Sjøfartsmuseum viser norsk sjøfartshistorie og utviklingen opp gjennom årene. Utstillingene har et mangfold av ting relatert til livet på sjøen, som for eksempel detaljerte modeller av fartøyene som ble brukt, malerier og marinarkeologiske funn.

Rute:

FRA DET HISTORISKE TIL DET MODERNE BERGEN

Lengde: 3,6 km

Denne historiske rusleturen starter ved Bergenhus festning, som er en av de eldste og best bevarte festningene i landet. Ta innover deg den historiske atmosfæren, og tenk på at her satt faktisk de som en gang styrte landet vårt, da Bergen var hovedstaden. Besøkende kan ta turen innom både Håkonshallen og Rosenkrantztårnet.

Ta turen over til Mariakirken, som er den eldste bygningen i Bergen som fremdeles står og ble sannsynligvis bygget mellom 1130 og 1170. Fortsett videre mot Bryggen for å se på de gamle, sjarmerende sjøhusene. Her kan du også stikke innom en koselig nisjebutikk, et spennende galleri eller et hyggelig spisested.

Gå deretter til Bergen Domkirke. På vei gjennom Lille Øvregate kan du få med deg noe av den verdenskjente gatekunsten i Bergen. Domkirken kommer til syne mot enden av gaten.

Les også

Andre byer på 10 000 skritt

Se våre beste tilbud

Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen