Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Summer at Tjuvholmen Summer at Tjuvholmen
Credits
Summer at Tjuvholmen.
Photo: CH - visitnorway.com
Campaign
Partner
Ad

Oslo har overnattingsmuligheter i alle prisklasser. Velg mellom hoteller, vandrerhjem, pensjonater, gjestehus, campingplasser og leiligheter.

Hovedstaden har mer enn 50 hoteller som dekker alle behov og budsjetter. Standarden er jevnt høy – Oslos hoteller er moderne, rene og billigere enn du kanskje tror. Hotel Continental er Norges eneste medlem av The Leading Hotels of the World.

Det historiske Grand Hotel er et landemerke, og det 37 etasjer høye Radisson Blu Plaza Hotel er det nest høyeste hotellet i Nord-Europa.

Frokost inkludert

En stor frokostbuffet er vanligvis inkludert i prisen, og de fleste hotellene i Oslo ligger i eller nær sentrum.

Lavt budsjett?

Ikke noe problem! For de som reiser på stramt budsjett kan Oslo tilby et stort utvalg vandrerhjem, pensjonater, gjestehus, privatboliger og campingplasser. Noen steder er bare åpne om sommeren, men Bogstad Camping, Perminalen Hotell, Oslo Vandrerhjem Central, Anker Hostel og Oslo Vandrerhjem Haraldsheim er smarte valg hele året.

Bestill før du drar

Avhengig av tiden på året og hva som skjer i byen akkurat da, kan hotellene fort være fulle. Det er lurt å bestille rom på forhånd. Hvis du ikke har forhåndbestilt, kan turistinformasjonen hjelpe deg.

Søk etter overnattingssteder i Oslo

×

 

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad