Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Skiing in Geilo Skiing in Geilo Skiing in Geilo
Skiing in Geilo Skiing in Geilo
Credits
Skiing in Geilo.
Photo: Vegard Breie

Geilo

Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Velkommen til fjells!

Velkommen til vinter på Geilo. Omgitt av nærmest uendelig med natur i hjertet av Sør-Norge langs Bergensbanen, finner du den sjarmerende fjellandsbyen Geilo

Geilo ligger i Hol kommune og tilbyr sammen med grendene Haugastøl, Ustaoset, Dagali, Skurdalen, Hovet og Hol spennende aktiviteter og opplevelser, for store og små, hele året. Enten du ønsker en stille og rolig dag ute i det fri, kanskje i Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalpark, eller om du ønsker fart og spenning er dette stedet for deg.

Geilo byr på koselige kafeer, gode restauranter, shopping og velvære, her kan du lade batteriene og få en god pause fra en hektisk hverdag.

Vinterstid finnes det uendelig med opplevelser, med og uten ski. I kommunen finnes over 50 alpinbakker og 500 km langrennsløyper. Andre eksempler på aktiviteter er trugetur, hundesledekjøring, aking og kanefart.

Om sommeren anbefales fotturer i fjellet, fiske i et fjellvann eller en sykkeltur langs Rallarvegen. Mer actionfylt er en tur i Geilo Zip-line, rafting i Dagali eller klatring i høydeparken.

Vær og føre     Turistinformasjon     Transport     Geilobrosjyre     Arrangementer    Webkamera   Ukeprogram for Geilo   Ski og Snowboard   Langrenn

Bli med på vinterens friskeste fraspark på Geilo!

Kjøp nytt skipass hos SkiGeilo

Hos Geilo 365 kan du enkelt booke aktiviteter som rafting, sykling, rideturer, brevandring, trugeturer, hundekjøring osv.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad