Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Booking

    Booking

    Book overnatting, aktiviteter og heiskort online.

    GeiloBooking
  • Offers

Search

Vi har oppdatert våre nettsider.

Besøk oss på geilo.no for å lese med om den flotte bygda på fjellet!

Omgitt av uendelig natur og opplevelser, i hjertet av Sør-Norge, langs Bergensbanen, finner du den sjarmerende fjellandsbyen Geilo. Velkommen til fjells!

Geilo ligger midt på Bergensbanen (mellom Oslo og Bergen) og langs Rv7. Dette gjør Geilo lett tilgjengelig. Geilo er en nasjonalparklandsby, og er et perfekt utgangspunkt for turer i Hallingskarvet Nasjonalpark og Hardangervidda Nasjonalpark.

Geilo ligger i Hol kommune og tilbyr sammen med grendene Haugastøl, Ustaoset, Dagali, Skurdalen, Hovet, Hol, Sudndalen og Myrland spennende aktiviteter og opplevelser, for store og små, hele året. Enten du ønsker en stille og rolig dag ute i det fri, eller fart og spenning er dette stedet for deg.

Geilo har et av Norges største alpinanlegg med 37 bakker i tillegg byr vi over 500km langrennsspor i kommunen, et koselige kafeer, gode restauranter, shopping og velvære, her kan du lade batteriene og få en god pause fra en hektisk hverdag.

Geilo var en av de første i Norge til å bygge alpinanlegg, og nå er et klassisk alpinsted med lang historie for alpin turisme. Med høye fjell og mye skog er muligheten for alpin kjøring og langrenn perfekt. Geilo passer perfekt for nybegynnere og for de som ønsker å utforske det morsomme med alpin kjøring. Med 550 km med langrennspor og flere serveringshytter, er det lett å finne en favorittur med skia. 

Sommer og høst på Geilo er spennende og aktivitetsmulighetene er store. Det anbefales å ta en fottur i fjellet, fiske i et fjellvann eller ta en sykkeltur langs Rallarvegen. Er du ute etter mer spenning kan vi anbefale en tur i en av Nord-Europas lengste zip-liner, rafting i Numedalslågen i Dagali eller downhill sykling i Geilo Sommerpark.

Mot et bærekraftig reiseliv

Merket for Bærekraftig reisemål er et kvalitetsmerke for reisemål som har startet systematisk jobbing for å redusere reiselivets negative påvirkning på omgivelsene. I tillegg til at dette gir gjestene gode opplevelser, ønsker destinasjonen samtidig å ta vare på stedets natur, kultur og miljø, styrke sosiale verdier og være økonomisk levedyktige. Dette krever et nært samarbeid mellom kommunen og reiselivsnæringen der formålet er at reisemålet skal være et godt sted å bo – og et godt sted å besøke.

Finn ut mer om bærekraftig reiseliv i Norge

Bærekraftig reisemål logo

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages