Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatting

  Scandic Hotels - i alle landets store byer

  Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede

  Thon Hotels - fantastisk frokost

  Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål

  Citybox - moderne lavprishotell med sentral beliggenhet

  Beitostølen - Eventyr og nytelse hele året

  DanCenter - din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien

  Campcation –  Bestill camping over hele Norge med Campcation

 • Transport

  Vy - det har aldri vært enklere å reise med tog

  SJ NORD - opplevelsen starter på toget

  Vy express - reis med buss over hele Norge

  NOR-WAY Bussekspress - bussreiser i hele Sør-Norge

  DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo

  AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser

  Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget

  Arctic Campers - lei din bobil eller camper

  Cabin Campers - nasjonalromantisk opplevelse på fire hjul

 • Reiser og rundturer

  Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"

  Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett

  Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser

  Up Norway - skreddersydde reiser

  Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser

  Brim Explorer – Stille fjordturer med elektrisk katamaran

  Fjord Travel – Norge på sitt vakreste!

  Go Fjords - Turer og aktiviteter over hele Norge

  Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer

  Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil

  Booknordics.com - aktiviteter, safarier, turer, hytter og opplevelseshotell

  Stromma - sightseeingturer og opplevelser med buss, båt og tog.

 • Offers

Search
or search all of Norway
Planlegg reisen til Stavangerregionen på Vestlandet og besøk Kongeparken
Planlegg reisen til Stavangerregionen på Vestlandet og besøk Kongeparken
Familiemoro i Kongeparken.
Photo: Kongeparken
Familiemoro i Kongeparken.
Photo: Kongeparken

6 supre reisemål for barnefamilier

Over hele landet bugner det av morsomme, rare og spennende attraksjoner som garantert vil skape eventyrlige minner når du reiser på familieferie. Her får du tips til ting å gjøre i seks regioner som satser stort på små turister.

Telemark

Telemark passer perfekt for energifylte barnefamilier. Det aller største trekkplasteret er Bø Sommarland, Skandinavias største vannpark, hvor hele familien kan boltre seg i bassenger og fartsfylte rutsjebaner. Rett ved, i Høyt & Lavt Klatrepark Bø i Telemark, kan dere ta familieferien til nye høyder i 70 ulike klatreapparater i skogen.

I Grenland og Skien fritidspark kan dere kose dere i badeland og teste gøyale aktiviteter som frisbeegolf og utendørsklatring. På DuVerden Sjøfartmuseum og vitensenter i Porsgrunn kan barna lære om sjøfartshistorie og prøve seg som kaptein i en skipssimulator. Telemark museum tilbyr daglige aktiviteter for barn på alle sine museer og spennende Escape rooms.

I Telemark er det også gøy på landet. På Hulfjell gård i Drangedal kan dere oppleve 20 forskjellige dyreraser, en ni meter høy klatrevegg, vanntrampoline med sklie og et hoppeslott. De har også en egen badepark her.

I sommermånedene kan dere bli med på pirat-quiz-tur på Telemarkskanalen eller prøve familievennlige sykkelruter langs kanalen. På Vest-Telemark Museum har de en miniatyrutgave av kanalen er utstilt. I

Et mylder av elver, innsjøer og kanaler legger til rette for fine padlemuligheter, og i Nissedal kan dere ha det jettemoro i jettegrytene – et naturskapt badeland med basseng og sklier.

Telemark byr på mange barnevennlige vandreturer fra kyst til fjell. Gaustatoppen er lett tilgjengelig og enkel å bestige (kan også nås med Gaustabanen), og på toppen kan dere nyte en vaffel til Sør-Norges videste utsikt. Fra Rjukan kan dere ta Krossobanen opp til toppstasjonen Gvepseborg, som har storslått utsikt over Rjukan, Gaustatoppen og Vemork. Her ligger også Rjukan klatrepark med flere historiske klatreløyper. Fra Gvepseborg er det fint å gå Solstien, en times rundtur, og å sykle innover Hardangervidda til Kalhovd turisthytte.

Med både innendørs- og utendørsbasseng er Rjukanbadet eller Badeparken i Langesund sikre vinnere – enten solen skinner eller ei.

Hallingdal

Hallingdal har blitt et av våre aller morsomste dalfører. I Bjørneparken i Flå oppstår det magiske møter mellom mennesker og dyr hver dag. Her venter et bredt aktivitetstilbud og et badeland for barna. For mer dyreliv, sving oppom dyre- og naturparken på Langedrag, hvor dere kan oppleve ulv og gaupe på nært hold, mate reinsdyr og hilse på skogens konge.

Nede i Hallingdal kan dere stoppe i Meteorittparken Gardnos rett utenfor Nesbyen, og bli med en geolog inn til et ekte meteorittkrater (også lekepark). Slår været seg vrangt, er det alltids sydentemperatur i badelandet Tropicana på Pers Hotell på Gol.

I Ål er Hallingdal Feriepark blitt et opplevelsesmekka, med klatrepark, besøksgård, eventyrgolf og en kul innendørs lekepark. Ferieparken er en fem-stjerners campingplass, og her finner du også flotte Hallingdal sykkelpark.

Geilo kan dere bo i relativt rimelige leiligheter, og flere hoteller har svømmebasseng. Gå den fine, familievennlige turen opp Prestholtstien – sherpatrappen opp på Hallingskarvet – og smak på den nyystede geitosten på stølsysteriet her. Geilo sommerpark på Vestlia har et bredt aktivitetstilbud med zipline, aktivitetspark, lekeland og badeland. Både her og i resten av Hallingdal er det et aktivt terrengsykkelmiljø og et mylder av fantastiske sykkelstier.

Gudbrandsdalen

Området rundt Lillehammer har mye å by på for eventyrlystne familier. Hunderfossen Familiepark er det største trekkplasteret, med et vell av attraksjoner og tema fra eventyr og Flåklypa-universet. For de minste (opp til åtte år) er dessuten Lilleputthammer Familiepark en hit, like ved. Her kan de minste kjøre alle attraksjoner trygt, helt selv, og de har også en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer, teaterforestillinger og klatrepark. Smårollingene koser seg også med husdyrene på Barnas Gård rett utenfor Hunderfossen.

I Hafjell Bike Park er det godt tilrettelagt for moro på to hjul. Sykkelparken er ledende i landet på heisbasert sykling, med 14 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad. Regner det, er det deilig å bade på Jorekstad fritidsbad.

I Lillehammer er Maihaugen et must. Det levende utendørsmuseet har vandreteater og flust av familievennlige aktiviteter i feriene.

Litt lenger opp i Gudbrandsdalen kan dere bli med på rafting, riverboard og juving i Sjoa, eller prøve dere som bobkjelkekjørere i Lillehammer Olympiske Bob- og akebane (fra ti år). De runde, myke fjellområdene rundt inviterer til fine og familievennlige fot- og sykkelturer.

Det er mange familievennlige campingplasser i dalen, som populære Mageli camping som har svømmebasseng og badestrand ved Gudbrandsdalslågen. Leilighetskomplekser rundt skianleggene tilbyr hyggeligere priser om sommeren. For litt annerledes overnatting kan dere ta inn i Elgtårnet i Espedalen, eller bo på en hyggelig gård, for eksempel Paulsrud gård i Vestre Gausdal.

Kristiansand og Sørlandet

Sørlandet er en av de klassiske familiefavorittene og har en fabelaktig skjærgård, deilige strender og mange barnevennlige høydepunkter. Dyreparken i Kristiansand er selvsagt det store trekkplasteret, med både dyrehage, Kaptein Sabeltanns land, Kardemomme by, Hakkebakkeskogen og et flott badeland (egen billett). Vil dere slå på stortromma, kan dere bo på hotellet Abra Havn eller i Kardemomme by. 

I Kristiansand by finner dere også familievennlige attraksjoner som den flotte Bystranda med palmer. Skulle det begynne å regne, er det fortsatt deilig badetemperatur inne hos naboen Aquarama, som er Sørlandets største badeland.

Ti minutter utenfor sentrum ligger Høyt & Lavt Kristiansand, Sørlandets største klatrepark. Det er også spennende å ta en tur opp til Kanonmuseum Møvik Fort, som byr på storslått utsikt og en liten jernbane med sommeavganger. På Vitensenteret kan dere more dere med interaktive utstillinger innen naturvitenskap og teknologi (har også en avdeling i Arendal).

Hvis sola skinner, er den populære stranden Hamresanden like utenfor byen, eller øyhopping i skjærgården med MS Bragdøya, hete tips. Ta også gjerne en tur ut til Norges sørligste punkt, Lindesnes, hvor dere kan tilbringe en magisk natt i fyrboligen. På veien til Lindesnes er det flott å gjøre et stopp på friområdet Furulunden og Sjøsanden i Mandal, som er en av landets flotteste sandstrender.

Det er koselig å sitte og dingle med en deilig is på Fiskebrygga og deretter gå en tur ut på Odderøya, der det er flere fine badebukter, gallerier, kafeer og ofte spennende konserter. Her ligger også det nye landemerket Kilden Teater- og Konserthus, som både byr på aktuelle kulturarrangementer og er en arkitektonisk attraksjon i seg selv.

Kristiansand har mange fine og barnevennlige campingplasser, som Kristiansand Feriesenter, Skottevik Feriesenter og Åros feriesenter.

Last ned Visit Norway-appen
(kun på engelsk)

I appen finner du tusenvis av overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter, attraksjoner og opplevelser.

iPhone: Visit Norway for iOS
Android: Visit Norway for Android

Osloregionen

Osloregionen tilbyr utallige morsomme ting å gjøre med barn. Et av de aller største høydepunktene er naturligvis TusenFryd, landets største fornøyelsespark, som har fartsfylte berg- og dalbaner med VR-teknologi, spillboder og et stort badeland.

Teknisk Museum venter mer enn 100 interaktive installasjoner og rundt 25 temautstillinger om teknikk og medisin, og på Det internasjonale barnekunstmuseet kan dere se verden gjennom barns øyne. Her er malerier, skulpturer, keramikk og mer, laget av barn fra mer enn 180 land, stilt ut. De fleste kunstmuseene i Oslo har også familieaktiviteter.

I Oslo Reptilpark bor det mer enn 100 store og små krabater, deriblant kvelerslanger, øgler, pilgiftfrosk og skilpadder. Parken har fôringsshow på tirsdager.

På varme sommerdager er det deilig å kjøle seg ned på Sørenga Sjøbad, Huk, Tjuvholmen eller i Frognerbadet. Eller hva med å finne en egen badeperle på øyhopping til Hovedøya, Gressholmen og Langøyene? Det er også moro å studere skulpturene i Ekebergparken og Frognerparken (har også stor lekeplass!), og å prøve seg på kule aktiviteter som skateboard, BMX, streetbasket og frisbeegolf i aktivitetshallen Skur 13 på Tjuvholmen.

Oslo Sommerpark på Tryvann har 200 elementer i trærne fordelt på 12 forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad. Parken har også flere zipliner, den lengste med spenn på hele 230 meter! På Inspiria science center i Sarpsborg, en times kjøretur fra Oslo, mikses lek og læring gjennom mer enn 70 interaktive utstillinger.

I Foldvik Familiepark i Larvik er det duket for gøy på landet med alt fra høyhopping og traktorkjøring til kosing med massevis av søte, små gårdsdyr. Ikke langt unna ligger Høyt & Lavt Vestfold, Skandinavias største klatrepark! Her kan store og små boltre seg i trærne og bryne seg på hele 245 elementer fordelt på 15 løyper. Mer landlig moro venter på Buggegården i Horten, som også har et populært familieteater om gårdsjenta «Rottenikken» og fjøsnissen.

Stavangerregionen

Stavangerregionen lokker med langstrakte strender, storslåtte naturfenomener og ikke minst mange aktiviteter og museer som er tilrettelagt for barn. Den tradisjonsrike Kongeparken, med over 60 attraksjoner og opplevelser, er en sikker vinner. Tør du prøve verdens høyeste drop-tårn, Stupet, der du plutselig suser ned 80 meter i 125 kilometer i timen?

I Stavanger sentrum kan dere lære om kystkultur og sjøfartshistorie på Stavanger Maritime Museum, og Norsk Oljemuseum byr på et spennende dypdykk i oljehistorien, fra hvordan gass ble til for millioner av år siden til hvordan man lever og jobber på en plattform. Rett ved siden av ligger Geoparken, en lekeplass og bypark som tester nye former for gjenbruk av både ideer, materialer og gjenstander fra petroleumsindustrien. Og hvordan var egentlig livet i vikingtiden? Finn svaret på Arkeologisk Museum.

Vitenfabrikken i Sandnes er en av Rogalands mest besøkte familieattraksjoner, med flere etasjer fylt med interaktive utstillinger om vitenskap og natur. På Egersund Chokoladefabrik kan barna lage sin egen sjokolade.

For badeglade strandløver er Stavangerregionen et paradis med sine milelange, hvite strender. Langgrunne Solastranden og Orrestranden egner seg ekstra godt for barnefamilier.

Eller hva med en ridetur i det vakre landskapet rundt Tryggvi Islandshestgård eller en padletur på Refsnesvatnet? Kano og kajakk leier dere hos Preikestolen Fjellstue, som også tilbyr SUP-brett for å utforske Lysefjorden.

Last ned Visit Norway-appen
(kun på engelsk)

I appen finner du tusenvis av overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter, attraksjoner og opplevelser.

iPhone: Visit Norway for iOS
Android: Visit Norway for Android

Finn reisemålene på kartet

Telemark
Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland! Read more
Bø Sommarland - Skandinavias største badeland!
Opplev verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad rett ved Sommarland… Read more
Høyt & Lavt Klatrepark Bø i Telemark
I Skien fritidspark er det bademoro for hele familien og gjester med funksjonsnedsettelse 362 dager i året. Read more
Badeland - Skien fritidspark
DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter i Porsgrunn er en favoritt hos barna. Vitenshow, 3D-kino, skipssimulator, værbord og masse spennende og morsomme… Read more
DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter
Eit stort moderne museum med stavkyrkje, aktivitetspark, bygdetun og flotte utstillingar. Ope for bestilling utanom sesong. For opningstider i… Read more
Vest-Telemark museum Eidsborg
Vatnet har forma eit stort stykke kunstverk sør i Nissedal. Jettegryter på rekkje og rad utgjer ein idyll som ikkje akkurat blir mindre når det er… Read more
Jettegrytene
Krossobanen er Nord-Europas første totausbane. Det var en gave fra Norsk Hydro til innbyggerne på Rjukan, så de kunne komme opp i sola vinterstid. Read more
Krossobanen
Rjukanbadet er et senter for trivsel og velvære for hele familien. Read more
Rjukanbadet
Hallingdal
Opplev Bjørner, elg, gaupe og våre nye eksotiske dyr på nært hold! I Bjørneparken oppstår det magiske… Read more
Bjørneparken
Langedrag Naturpark er åpen for overnatting og dagsbesøk hver dag, hele året, og byr på en rekke uforglemmelige aktiviteter og møter med mer enn 350… Read more
Langedrag Naturpark
Besøk Hamrsbøenstølen i Havsdalen. Her får du oppleve kyr og kalver på nært hold. Et absolutt høydepunkt for barna.… Read more
Hamarsbøenstølen
Hallingdal Sykkelpark, i Hallingdal Feriepark.Gratis for alle og alltid åpen. Ål i Hallingdal. Read more
Hallingdal Sykkelpark
Gudbrandsdalen
Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter. Read more
Hunderfossen Eventyrpark
Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark for helger og høstferie og opplev den koselige familieparken sammen med barna. Read more
Lilleputthammer Familiepark
Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som elsker dyr! Her kan du klappe og mate over 150 dyr av ulike slag. Read more
Barnas Gård Hunderfossen
Vil du prøve deg på downhill er Hafjell Bike Park ledende i Norge på heisbasert sykling. Read more
Hafjell Bike Park
Det er gøy å bade for hele familien! Jorekstad Fritidsbad er et badeland med flere basseng inne og ute, som ligger rett ved Lillehammer. Read more
Jorekstad Fritidsbad
Levende historie, dyr på beite og morsomme familieaktiviteter! Read more
Maihaugen – Aktiviteter for barn
Lillehammer Kunstmuseum er regnet for å være et av landets mest betydelige kunstmuseer og ligger midt i Lillehammer sentrum. Museet har en… Read more
Lillehammer Kunstmuseum
Sjoa Rafting AS er en allsidig aktivitetsbedrift med rafting som hovedaktivitet. Vår beliggenhet ved Sjoas bredd i Heidal, gjør at vi har den best… Read more
Sjoa Rafting
Skandinavias eneste bob- og akebane. Her kan du kjøre bob både sommer og vinter! Read more
Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane
34 hytter og 200 vognplasser med strøm gjør Mageli Camping og Hytter AS til en av de største campingplassene i området rundt Hafjell, Hunderfossen og… Read more
Mageli Camping og Hytter
En unik opplevelse med overnatting i verdens eneste elgtårn. Read more
Elgtårn i Espedalen
Prøv glamping, glamorøs camping i idylliske Åstdalen! Read more
Arctic Dome | Glamping i Åstdalen
Vakre Paulsrud Gård i Vestre Gausdal er en liten perle for familier som ønsker å oppleve ekte gårdsliv. Read more
Paulsrud Gård
Kristiansand og Sørlandet
Dyreparken i Kristiansand er Norges største familieattraksjon med et komplett opplevelsestilbud for hele familien, inkludert overnatting. Read more
Dyreparken i Kristiansand
I Kardemomme by, midt i Dyreparken, er det hus for utleie. Her bor du midt i eventyret. Read more
Kardemomme by i Dyreparken
Opplev Thorbjørn Egners Dyrene i Hakkebakkeskogen i Dyreparken i Kristiansand. Read more
Hakkebakkeskogen i Dyreparken
I Badelandet i Dyreparken finner du både innendørs og utendørs badeland med bassenger, sklier, klatrevegg og strømkanal. Read more
Badelandet i Dyreparken
Overnatt på et av verdens beste familiehoteller. I sjørøverlandsbyen Abra Havn ved Dyreparken bor du midt i Kaptein Sabeltanns univers. Read more
Abra Havn Sjørøverlandsby
Et nytt overnattingskonsept i Dyreparken i Kristiansand: Dyreparken Safaricamp. Read more
Dyreparken Safaricamp
Roligheden Camping ligger sentralt i Kristiansand med kort vei til sentrum og kun 12 kilometer fra Dyreparken. Roligheden Camping har 150 plasser til… Read more
Roligheden Camping
Langs Strandpromenaden og i Kristiansand sentrum ligger bystranda. Read more
Bystranda i Kristiansand
Aquarama Bad, med beliggenhet midt på Bystranda i Kristiansand, er et av Norges største innendørs badeland og spa. Aquarama er et komplett anlegg med… Read more
Aquarama Bad
Sørlandet Klatresenter i Kristiansand tilby gode opplevelser i klatre- og buldreveggen. Read more
Sørlandet Klatresenter Kristiansand
Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største klatrepark. Read more
Høyt & Lavt Kristiansand
Ved Vestergabet, åtte kilometer sør for Kristiansand, ligger Kristiansand Kanonmuseum Møvik Fort med verdens nest største landfaste kanon. Read more
Kristiansand Kanonmuseum
Vitensenteret Sørlandet sin avdeling i Kristiansand ligger i Markensgate. Read more
Vitensenteret Kristiansand
Hamresanden er en 3 km lang sandstrand med et yrende liv om sommeren. Read more
Hamresanden
Bli med Badebåten MS Bragdøya på øyhopping i skjærgården i Kristiansand. Båten stopper på flere av øyene og du bestemmer selv hvor lenge du vil være… Read more
Båttur med MS Bragdøya - Badebåten
I innseilingen til Mandal ligger den flotte 800 meter lange stranden. Read more
Sjøsanden i Mandal
På Fiskebrygga i Kristiansand er det et yrende liv! Read more
Fiskebrygga i Kristiansand
Odderøya i Kristiansand var tidligere marinebase og nå er det friareal. Merkede idylliske stier, gamle kanonstillinger, små strender, lange svaberg og… Read more
Odderøya
Kilden teater og konserthus i Kristiansand er et enestående bygg. Både i funksjon og volum. Read more
Kilden teater og konserthus
Osloregionen
Utforsk, lek og lær på Norges nasjonalmuseum for teknologi og vitenskap Read more
Teknisk museum
Møt levende slanger, aper, krokodiller, skilpadder og andre spennende skapninger. Read more
Oslo Reptilpark
Stort sjøbad i et av Oslos spennende nye nabolag Read more
Sørenga sjøbad
Populært, sommeråpent utendørsbad med to 50-metersbasseng, plaskebasseng og stupetårn Read more
Frognerbadet
Ta rutebåten mellom øyene og opplev livet i Oslofjorden! Med en vanlig billett fra Ruter eller med Oslo Pass kan du hoppe av og på… Read more
Øyhopping i Oslofjorden
En av Skandinavias største og flotteste klatreparker, kun 30 minutter fra Oslo sentrum Skimore Oslo - Sommerpark har 200 elementer i… Read more
Skimore Oslo - Sommerpark
Reis til nye Tusenfryd - Vi ønsker alle våre store og små gjester velkommen til årets frydefulle sesong og en uforglemmelig dag på Tusenfryd! Read more
TusenFryd - Dagen er din
På INSPIRIA science center i Sarpsborg kan du oppleve, utforske og lære om vitenskapens verden. Hvert år kommer det tusenvis av besøkende fra inn- og… Read more
INSPIRIA science center
Opplev din eventyrdag i Foldvik Familiepark. Senk skuldrene og slapp av, mens barna boltrer seg i denne spennende familieparken. Read more
Foldvik Familiepark
Høyt & Lavt Vestfold er Skandinavias største klatrepark! I klatreparken finner du 18 klatreløyper i trærne med forskjellig vanskelighetsgrad. Read more
Aktivitetspark Høyt og Lavt
I familieparken kan du kose med dyrene, kjøre traktor med gråtass, møte fjøsnisssen, se teater og mye mer. Read more
Buggegården Familiepark
Stavangerregionen
På oljemuseet lærer du hvordan oljevirksomheten er blitt landets viktigste industri. Hvordan påvirkes samfunnet, klimaet og med hvilke tekniske… Read more
Norsk Oljemuseum
Geoparken er en eksperimentell og annerledes bypark som tester nye former for gjenbruk av både ideer, materialer og gjenstander fra… Read more
Geoparken
Vitenfabrikken er et moderne vitensenter hvor publikum blir oppfordret til å delta og utforske. Gjennom interaktiv formidling ønsker museet å skape… Read more
Vitenfabrikken
Solastranden har en gang blitt kåret til en av vakreste strender av Sunday Times! Read more
Solastranden
Ta en tur på stranden en høstdag med storm og havet i opprør, eller opplev en kveldsstund med flammende solnedgang; et stille, blått hav, en horisont… Read more
Orrestranden
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Få inspirasjon til familieferien

  Se våre beste tilbud

  Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

  Finn flere barnevennlige aktiviteter

  Her kan du søke etter aktiviteter for hele familien i hele landet.

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   TripAdvisor Symbol
   • Show More
   • No available filters
   • Show More
   • No available filters
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
  Back To Top

  Les også

  Your Recently Viewed Pages