Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Rockheim Rockheim
Credits
Rockheim.
Photo: CH - visitnorway.com
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Festivaler 2017

Her kan du lese mer om hva som skjer av festivaler og store arrangement i Trondheimsregionen 2017, og klikke deg videre til kjøp av billetter.  

 

Agrisjå 2017

Publikum og utstillere ønskes velkommen til landbruksmessen Agrisjå på den nye messearenaen på Frigården i Stjørdal og til nye storslåtte messedager 25. til 27. august 2017. Nytt messeområde betyr nye muligheter, og her framstår Frigården som et spennende og idyllisk område med langt større areal til å bygge en større og bedre landbruksmesse.

Les mer på agrisja.no

Sykkel-NM Landevei 2017

IL Stjørdals-Blink sykkel, TVK og IL Sverre har sammen gleden av å invitere til NM Landevei 2017 den 18.-25. juni. Vi ser frem til, i fellesskap, å kunne tilby en mesterskapsuke til glede for ryttere, støtteapparat, kommissærer, publikum, presse og våre egne funksjonærer.

Les mer på sykkelnm2017.no

VM Rallycross in Hell 2017

Årets råeste motorsports-opplevelse, VM i Rallycross på Lånkebanen, foregår kun 30 minutter fra Trondheim sentrum. Se verdenseliten i rallycross gi alt, vi garanterer en heftig og actionfyllt helg! Sett av helgen 9.-11. juni og møt opp på Lånkebanen – Rallycross in HELL.

Les mer på hellrx.com

Landskytterstevnet 2018

Landsskytterstevnet er en årlig skytterkonkurranse og ett av Norges største idrettsarrangement. Stevnet avvikles hvert år som et åpent norgesmesterskap innen øvelsene arrangert av Det frivillige Skyttervesen. Her konkurrerer kvinner og menn i alle aldre, på lik linje og på de beste arenaer. Her finnes også tilbud til hele familien. Velkommen til Stjørdal 3.-10. august 2018.

Les mer på ls2018.no

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad