VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Konserter

Norsk musikk har et godt rykte internasjonalt, kanskje spesielt i sjangrene metal, indie og elektronisk musikk. Dessuten legger stadig flere av verdens bestselgende artister turneen innom Norge.

Over hele landet sørger artister, arrangører og frivillige entusiaster for at vi stadig skal kunne oppleve nye, musikalske høydepunkter. Mens Oslo huser flest konsertarenaer og er mest besøkt av internasjonale artister og band, rører det seg også mye på scener, klubber og konserthus i Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger.

I hovedstaden er Oslo Spektrum og Telenor Arena de største konsertarenaene, mens Rockefeller Music Hall og Sentrum Scene ofte blir brukt til mellomstore konserter. For klubbliv og elektronisk musikk, er Blå og The Villa to sikre vinnere.

I Bergen er Grieghallen og Ole Bull Scene populære konsertarenaer, for ikke å nevne utendørsarenaen Koengen, hvor blant annet Bruce Springsteen, Bob Dylan og Foo Fighters har opptrådt. USF Verftet og Kvarteret, begge med en noe yngre profil, er også populære møteplasser for byens musikkentusiaster.

For en musikkopplevelse av den klassiske varianten har både Oslo-Filharmonien og den Den Norske Opera & Ballett mye å velge mellom. Det samme gjelder Bergen Filharmoniske Orkester, som vanligvis holder sine konserterer  Grieghallen.

Kommende konserter

Fra massive gigakonserter til små, intime livefremførelser – se hva du har i vente. 

Bli inspirert

Se våre beste tilbud

Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

Finn flere konserter

Tilfør ferien en dose musikalsk nytelse.

Les også

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen