Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

OPPSKRIFT:
Frisk jordbær- og rabarbrasalat

av vegetarblogger Hanne-Lene

Salad made by Hanne-Lene Dahlgren .
Photo: Hanne-Lene Dahlgren
Salad made by Hanne-Lene Dahlgren .
Photo: Hanne-Lene Dahlgren

Fargerik og smakfull!

Denne deilige sommersalaten, laget av den norske kokebokforfatteren og vegetarbloggeren Hanne-Lene Dahlgren, du bare prøve!

Salad made by Hanne-Lene Dahlgren .
Photo: Hanne-Lene Dahlgren
Salad made by Hanne-Lene Dahlgren .
Photo: Hanne-Lene Dahlgren

– Jeg bare elsker rabarbrasesongen. Det er så mange gode retter du kan lage med denne deilige grønnsaken!

Hanne-Lene Dahlgren, vegetarentusiast

Hanne-Lene Dahlgren at Aker Brygge in Oslo .
Photo: Line Dammen
Salad made by Hanne-Lene Dahlgren .
Photo: Hanne-Lene Dahlgren

Denne oppskriften er også perfekt som tilbehør til sommerens grillmat.

Hanne-Lene Dahlgren at Aker Brygge in Oslo .
Photo: Line Dammen
Salad made by Hanne-Lene Dahlgren .
Photo: Hanne-Lene Dahlgren

Fersk jordbær- og rabarbrasalat med (plantebasert) fetaost

Slik gjør du:

1. Ha alle salatingrediensene i en stor bolle. Legg i et dørslag frem til du er klar til å servere, dersom det tar en stund, så får ingrediensene saftet av seg litt.

2. Bland sammen dressingingrediensene.

3. Når du er klar til å servere, ha salaten i en serveringsbolle, hell over dressingen og bland, topp med feta og basilikum, og gjerne blåbær, gresskarkjerner og chiliflak.

Vel bekomme!

En skål med salat laget av kokebokforfatter Hanne-Lene Dahlgren
Salat laget av Hanne-lene Dahlgren.
Photo: Hanne-Lene Dahlgren

Er du på jakt etter ferske ingredienser til din salat? Hanne-Lene anbefaler å besøke en gårdsbutikk.

Her finner du frukt og bær i verdensklasse og friske lokale grønnsaker!

Lange sommerdager og et kjøligere klima gjør norsk frukt og grønnsaker ekstra søte og smakfulle – perfekte til matlaging!

Kjøp med deg nyplukkede jordbær fra lokale bønder langs landeveien, den perfekte snacksen til bilturen.

Norwegian strawberries .
Photo: Øyvind Heen - Visitnorway.com
Norwegian strawberries .
Photo: Øyvind Heen - Visitnorway.com

Hanne-Lene har flere tips til hvor du får servert den beste plantebaserte maten i Norge – sjekk ut hvilke vegetarrestauranter du bør besøke.

Cookbook author and blogger, Hanne-Lene Dahlgren, eating. .
Photo: Line Dammen
Cookbook author and blogger, Hanne-Lene Dahlgren, eating. .
Photo: Line Dammen

Sulten på mer plantebasert mat?

Prøv Hanne-Lenes hete potetgryte!

En bit av Norge

Få mer inspirasjon til steder å besøke og mat du bør smake.

Vegetaroppskrifter

Prøv disse smakfulle rettene – helt uten kjøtt.

Se våre beste tilbud

Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen