Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Utistuvollen
Utistuvollen, Hedmark.
Photo: CH / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Et naturlig valg

Stadig flere velger norsk gårdsferie og kobler av med topp vertskap, aktiviteter og matopplevelser med lokale ingredienser, som restaurantanmeldere skryter uhemmet av.

Dagens første solstråler treffer gresstustene på tunet, gårdskattene spretter opp og i spisestuen kommer frokost på langbordet. Alle rom har wifi, men gjestene har sluttet å sjekke mobilen. I trivelige gårdsomgivelser finner selv den mest stressede gjest roen.

Stadig flere vertskap på norske gårder, der interessen for dyr, natur, mat, bærekraft og gjester skinner igjennom, får tommel opp fra restaurantanmeldere og bransjeorganisasjoner.

En skulle tro norske bygder er spesialdesignet for gårdsferie, for gårdene ligger ofte idyllisk til, med naturbaserte aktiviteter som vandring, fisking, ridning og padling i umiddelbar nærhet.

Mange gårder er staselig modernisert i harmoni med opprinnelig stil. Noen passer best for voksne som søker ro og fred i godt selskap, mens andre er innrettet spesielt for livlige barnefamilier.

Gårdsferie er barnas fornøyelsespark, hvor de kan de løpe i alle retninger og kose med alt fra dvergkaniner til kuer. Det er også mye læring for livet i å få utdelt et greip, trone på en traktor og få delta i gårdens daglige gjøremål.

Norsk gårdsferie er en tilstand hvor du kan trekke deg tilbake med en murstein av en bok, lære lokalhistorie eller delta i positive aktiviteter, om det så bare er å dele god mat rundt et bord.

Utforsk flere gårdsmuligheter

Her kan du søke etter gårder i hele landet.

×

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages