Sulten på vegetarmat?
Her er de beste vegetarrestaurantene
“Tradisjonelt sett har det norske kjøkken bestått av mye kjøtt og potet. Men nå ser vi at flere og flere restauranter og kaféer tilbyr grønne alternativer.”
Hanne-Lene Dahlgren, vegetarentusiast
“Med lokaldyrkede grønnsaker, og frukt og bær i verdensklasse, er det enkelt å både finne og lage fantastiske vegetarretter.”
Visste du at norske grønnsaker er kjent for å være ekstra søte og smakfulle? De lange sommerdagene og det kjølige klimaet gjør at grønnsakene her til lands vokser saktere og får en bedre smak.
Har du lyst å kjøpe lokalproduserte grønnsaker, eller frukt og bær i verdensklasse, anbefaler Hanne-Lene et besøk hos en gårdsbutikk.
Mange gårder tilbyr også selvplukk – en morsom aktivitet for hele familien!
Et annet godt tips fra Hanne-Lene er å bestille mat og få den levert av Foodora eller Wolt. Perfekt for en piknik om våren eller sommeren!
Eller ta en weekendtur til idylliske Fruktbygda i Telemark eller en av de flotte frukt- og sidergårdene i Hardanger – vakker natur og fristende frukt i skjønn forening!