Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatting

  Scandic Hotels - i alle landets store byer

  Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede

  Thon Hotels - fantastisk frokost

  Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål

  Citybox - moderne lavprishotell med sentral beliggenhet

  DanCenter - din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien

  Campcation –  Bestill camping over hele Norge med Campcation

 • Transport

  Vy - det har aldri vært enklere å reise med tog

  SJ NORD - opplevelsen starter på toget

  Vy express - reis med buss over hele Norge

  NOR-WAY Bussekspress - bussreiser i hele Sør-Norge

  DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo

  AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser

  Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget

  Arctic Campers - lei din bobil eller camper

  Nordic Campers - den beste måten å se Norge på!

  Cabin Campers - nasjonalromantisk opplevelse på fire hjul

 • Reiser og rundturer

  Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"

  Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser

  Up Norway - skreddersydde reiser

  Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser

  Brim Explorer – Stille fjordturer med elektrisk katamaran

  Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett

  Fjord Travel – Bærekraftige flerdagsturer

  Go Fjords - Turer og aktiviteter over hele Norge

  Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer

  Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil

  Expa Travel - Ekte opplevelser

  Booknordics.com - aktiviteter, safarier, turer, hytter og opplevelseshotell

  Stromma - sightseeingturer og opplevelser med buss, båt og tog.

 • Offers

Search
or search all of Norway
To menn på kjøkkenet på Brimi Sæter i Jotunheimen
To menn på kjøkkenet på Brimi Sæter i Jotunheimen
Brimi Sæter i Jotunheimen.
Photo: Cathrine Dokken / HANEN.NO
Brimi Sæter i Jotunheimen.
Photo: Cathrine Dokken / HANEN.NO
Opplev Norges levende støler og setre

Dra til seters!

Opplev bjelleklang, baristabudeier og gamle stølstradisjoner på Norges levende støler og setre. Mange av dem kan du til og med overnatte på. Seterkafeene byr på deilig seterkost, som nykinnet smør, oster, geitemelkkarameller og fløyelsmyk rømmegrøt.

  Lykken er å kose med små geitekillinger, sitte i solveggen på et fredelig tun og å spise kortreist, kraftfull setermat i omgivelser vi kjenner fra eventyrene.

  I flere hundre år var stølsdrift en sentral del av norsk landbruk, og på det meste fantes det rundt 100 000 setre i Norge.

  – Stølsdrift var en viktig måte for bønder å utnytte hele utmarksbeitet på, og det var vanlig at gårder hadde opptil flere setre, forteller Bernt Bucher-Johannessen, daglig leder i HANEN, organisasjonen for gårds- og bygdeturisme.

  På seteren holdt budeia det gående hele sommeren, ofte fra juni til slutten av august, med melking, ysting, kinning og dyrestell. Melken fra kyrne og geitene ble foredlet lokalt og brukt til å lage alt fra oster og smør til prim og rømme.

  I dag finnes det drøye 700 levende støler i Norge, der store og små kan oppleve seterlivet slik det var i gamle dager.

  – På stølsferie kan man få nærkontakt med dyr, se hvor osten og smøret kommer fra og spise deilig seterkost, som rømmegrøt, prim, flatbrød og spekemat, sier Bucher-Johannessen.

  I tillegg kan man flere steder være med på melking og mating av dyr, lære å yste ost, eller delta på morsomme aktiviteter som hesteridning og melkespannkasting. En rekke setre tilbyr også overnatting og har egen seterkafé og gårdsbutikk.

  – Stølsferie egner seg for alt fra sprekinger som ønsker å nyte norsk tradisjonsmat etter en titimers tur i fjellet, til besteforeldre som vil kose seg med barnebarna, sier Bucher-Johannessen.

  Her anbefaler han noen av landets aller flotteste setre.

 1. Herdalssetra

  Hvor: Norddal i Møre og Romsdal

  På vakre Herdalssetra har det vært en uavbrutt setertradisjon i over 300 år. Seteren består av 35 store og små seterhus, og er med sine 400 dyr en av de største fellessetrene for geiter i landet. Her produseres det hvit og brun geitost og deilige geitemelkkarameller. I seterkafeen kan du kose deg med rømmegrøt med spekemat og annen tradisjonskost gjennom sommeren.

  Få også med deg: Bak Herdalssetra ruver fjellet Hereggja (1557 meter over havet). Kallskaret naturreservat, kjent for sin unike geologi, ligger rundt to timers fottur fra Herdalssetra. Overnatt gjerne og spis en geiteburger på Petrines gjestgiveri i den pittoreske fjordbygda Norddal på vei opp. De kaller seg ikke «The happy end» her for ingenting! Finn flere ting å gjøre på Sunnmøre og i Geiranger.

 2. Brimi sæter

  Hvor: Lom i Innlandet

  På Brimi Sæter i Jotunheimen venter spennende seteropplevelser for hele familien. Se hvordan den prisvinnende sæterosten og pultosten blir til i ysteriet, kos og stell med søte dyr og nyt himmelsk, ureist seterkost i den superkule seterkafeen, der de også har flust av godsaker du kan kjøpe med deg. De tilbyr også overnatting i helt spesielle sovebåser på loftet, og i seterhus og lavvo.

  Få også med deg: Brimi sæter er et perfekt utgangspunkt for vandreturer til Besseggen, Galdhøpiggen og Glittertind. Seteren ligger en liten kjøretur unna Lom, der du kan besøke Norsk fjellsenter, Lom stavkirke og, ikke minst, Bakeriet i Lom. Finn flere ting å gjøre i Jotunheimen.

 3. Renndølsetra

  Hvor: Sunndal i Møre og Romsdal

  Hver sommer siden 1740 har familien Opdøl fraktet dyrene til Renndølsetra i Innerdalen. Her lages det, i dag som for 300 år siden, rømme, smør og yoghurt av melka fra kyrne. Det særdeles idylliske og tradisjonsrike setertunet har 26 overnattingsplasser fordelt på seks rom. I seterkafeen serveres vafler og nydelig tradisjonsmat basert på egne gårdsprodukter, og fisk og vilt fra området.

  Få også med deg: Renndølsetra ligger i Innerdalen, kjent som Norges vakreste fjelldal. Her kan du ta en tur opp til foten – eller toppen – av det sagnomsuste Innerdalstårnet på 1452 meter, kjent fra desemberklassikeren «Jul i Blåfjell». Finn flere ting å gjøre i Nordvest.

 4. Håvardsrud seterliv

  Hvor: Tinn i Telemark

  Håvardsrud Seterliv er en tradisjonsrik seter i Skirvedalen som tilbyr seteropphold, aktiviteter og servering. Her kan man delta på flytting av smådyr, henting av kyr, ridning, melking og fôring. Eller hva med et smørkurs med budeia? I gårdsbutikken selges økologiske matvarer fra setra og området rundt.

  Få også med deg: Håvardsrud Seterliv ligger 45 minutters kjøretur fra Rjukan, der du kan vandre milevis på merkede turløyper, ta en tur med Krossobanen, og lære om Rjukans spennende krigshistorie på Norsk industriarbeidermuseum. Finn flere ting å gjøre i Telemark.

 5. Stølsferie i Norge

  Det finnes drøye 700 aktive setre i Norge, som normalt holder åpent fra begynnelsen av juni til slutten av august eller begynnelsen av september. Mange av disse tilbyr overnatting, aktiviteter og salg av produkter.

  Mer informasjon om stølsferie og norske setre finner du på hanen.no, osteloypa.no, seterkultur.no.

 6. Fagerdalen støl

  Hvor: Hol i Hallingdal

  Fagerdalen støl ligger øverst i Hallingdal og har vært i den samme familien i over 300 år. Stølen er i full drift hver sommer, og alt som melkes, ystes og kinnes på seteren, selges og serveres i stølskafeen. Her kan du komme tett på ulike dyr og få servert rømmegrøt, ost og annen seterkost. Gamlefjøset er blitt renovert og brukes som spisestue i helgene.

  Få også med deg: Fagerdalen støl ligger på veien mellom Bergsjø og Hovet, som egner seg ypperlig for flotte sykkelturer. Stølen er også et godt utgangspunkt for turer til to av Hallingdals flotteste fjell: Hallingskarvet og Reinsskarvet. Finn flere ting å gjøre i Hallingdal.

 7. Olestølen

  Hvor: Valdres i Innlandet

  I naturskjønne omgivelser ved Olevatn i Valdres, 15 minutter nordøst for Beitostølen og 40 minutter nord for Fagernes, ligger Olestølen. Her blir all geitemelka foredla i «Mikroysteriet», og omgjort til de deiligste oster – hvite og brune, fra feta til chevre. Brunosten er kokt i vedfyrt jerngryte, og rørt for hånd på gammelt vis. Olestølen har også hester, griser, ender og katter, samt utsalg av lokale husflidsprodukter.

  Få også med deg: En kort kjøretur unna Olestølen ligger Beitostølen, der du kan delta på hundekjøring på hjul, padle i kano eller prøve deg på pakkrafting, som er en slags mellomting av padling og rafting. Finn flere ting å gjøre i Valdres.

 8. Kalven seter

  Hvor: Vågå i Gudbrandsdalen

  Kalven seter ligger i sørenden av Lemonsjøen, et steinkast unna Jotunheimen. Her venter åtte hus fra 1800–1900-tallet – og trolig Norges mest unike kaffebar. I den gamle seterstuen serverer nemlig baristabudeia deg alt fra setermelkbaserte espressodrinker til smoothies og nystekte vafler. Ute på tunet kan du kaste hestesko og melkespann, trekke tau, skyte med pil og bue eller ri på hest. Det arrangeres også konserter og utstillinger.

  Få også med deg: Kalven seter er et perfekt utgangspunkt for vandre- og sykkelturer i Jotunheimen. I Vågå sentrum en kort biltur unna, kan du bli med på Munch-vandring, besøke Ullinsvin galleri og oppleve Vågåkyrkja, som har historie helt tilbake til 1100-tallet. Finn flere ting å gjøre i Jotunheimen og Gudbrandsdalen.

 9. Selstali Seter

  Hvor: Tinn i Telemark

  Selstali Seter ligger vakker til ved foten av Gaustatoppen. Her nyter et titalls kyr, kalver og lam glade dager i fredelige omgivelser. Av melka fra kyrne lages det alt fra setersmør og rømme til stølsost og prim. Selstali har matservering hele dagen gjennom sommeren og to koselige tømmerhytter til utleie. De minste kan delta på melking og mating av dyrene.

  Få også med deg: Selstali Seter er et ideelt utgangspunkt for å oppleve Gaustatoppen, som mange, deriblant Lonely Planet, hevder er Norges vakreste fjell. På en solskinnsdag ser du omtrent en sjettedel av Norge fra toppen! Det er også mange flotte innsjøer å padle i her. Finn flere ting å gjøre i Telemark.

 10. Stølsferie i Norge

  Det finnes drøye 700 aktive setre i Norge, som normalt holder åpent fra begynnelsen av juni til slutten av august eller begynnelsen av september. Mange av disse tilbyr overnatting, aktiviteter og salg av produkter.

  Mer informasjon om stølsferie og norske setre finner du på hanen.no, osteloypa.no, seterkultur.no.

  Landet vårt bugner av overnattingsmuligheter utenom det vanlige! Tilbring natten på en herskapelig gård, eller på et av landets mest særegne overnattingssteder, eller la Up Norway skreddersy hele reisen for deg.

Flere fine setre

Planlegg seterferien

Utforsk Norges mange gårder og setre!

Bucher-Johannessens anbefalinger
Selstali seter i Gausdalen ved foten av Gaustatoppen, er en rotekte norsk seter som har bevart gamle tradisjoner. Read more
Selstali Seter
Om du har tenkt deg på Noregsferie er du rett og slett nødt til å køyre innom Kalven Seter på Lemonsjøen. Her får ungene leike seg i den spennende, og… Read more
Kalven Seter
Den vakre Herdalssetra ligg 520 m.o.h opp frå bygda Norddal og innanfor UNESCOs verdsarvområde. Køyreturen opp etter bomveg (10 km)… Read more
Herdalssetra
På Brimi sæter byr vi på unike opplevingar, eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor. Du blir kjent med gardsdyra og historia, og får sjå… Read more
Brimi sæter i Jotunheimen
OLESTØLEN SOMMEREVENTYR: Salg av ost, kurv og håndverk Kom innom på Olestølen i sommer sesongen og kjøp et utvalg… Read more
Smak av stølsliv på Olestølen
Håvardsrud Seterliv er verdt et besøk, her kan du få med deg bl.a. kaninkos på torvtaket, kje og lam, turriding, griser som slafser og kyr som stikk… Read more
Håvardsrud Seterliv
Flere setre
Setra ligger i en av norges vakreste seterdaler, nemlig Grimsdalen. Fra setra er det en majestetisk utsikt til Rondane. Read more
Bergseng Seter
Putten seter, Høvringen, ved Rondane Nasjonalpark med utsikt over Jotunheimen, og ligger midt løype- og turstnettet, ved Formokampen 1428 moh. Flott… Read more
Putten Seter
På denne turen opplever ein fin utsikt over Lusterfjorden og fjella på sørsida av fjorden. I aust ser ein grenda Optun og fjelltoppen Fanaråken. Read more
Fjøsnastølen
Oppstart 25.juni- 31.august. Ljøsnåvollen er ei tradisjonell seter som tilbyr overnatting og matservering for fotturister. Setra… Read more
Ljøsnåvollen Seter - Hytter
Disse stølene lengst inne på Liagardsåsen har alltid hørt sammen som et stølslag. En regner med at de første… Read more
Trettestølane og Nystølane
Livet på stølen, opplev husdyr og lokal tradisjonsmat I sommersesongen har du sjansen til å komme tett på husdyr, lokal… Read more
Øynebråten Støl
Bergstaul Seter er en besøksseter som du finner på FV 37, ca. 12 km vest for Rjukan sentrum. Driverne av setra, Stordalen Gardsbruk, er kanskje mest… Read more
Bergstaulen Seter
Besøk Hamrsbøenstølen i Havsdalen. Her får du oppleve kyr og kalver på nært hold. Et absolutt høydepunkt for barna.… Read more
Hamarsbøenstølen
Prestholt Geitost og Hol Ysteri lager brun og hvit geitost og andre produkter som kjekjøtt og spekepølse. Read more
Prestholt Geitost - Hol Ysteri
Gårdsovernatting
Stadig flere norske gårder har åpnet dørene sine for besøkende.
Les mer om gårdsovernatting
Nord i Gudbrandsdalen, midt i fjellbygda Heidal omgitt av Nasjonalparker på alle kanter finner du Nordre Ekre. Familiegården er gjort om til hotell og… Read more
Nordre Ekre gardshotell
Ved foten av de mektige fjellene i Øksendal kan du oppleve engelskmannen Ethelbert Lort-Phillips lodge som ble bygget i 1899. Et perfekt utgangspunkt… Read more
Phillipshaugen Lodge
På Brimi sæter får du oppleve ekte seterliv og kulturhistorie, med glade gardsdyr og vakker natur. Du kan overnatte i gamle seterhus, briskar på låven… Read more
Brimi Sæter | Gardsovernatting
Hauane Bed & Breakfast er lokalisert i nydelige, renoverte gårdsbygninger fra 1850 innerst i Lysebotn i Ryfylke, mellom høye fjell på solsiden av… Read more
Hauane Bed & Breakfast i Lysebotn
Vakker beliggenhet med panoramautsikt til Lusterfjorden og Feigumfossen. Gjestegård med særpreget miljø og personlig service. Read more
Nes Gard Gjestehus
Lensmansgarden i Innfjorden ligger rundt 10 km frå Åndalsnes. Garden er et perfekt utgangspunkt for naturopplevelser i Romsdalen hele året. Read more
Lensmansgarden
Naturskjønn beliggenhet, hjemmelaget lokalmat, lun atmosfære og rik kulturhistorie. Ikke rart hele verden kommer til Billingen seterpensjonat. Read more
Billingen Seterpensjonat
Vevelstad Gjestegård tilbyr overnatting med frokost i historiske omgivelser like ved sentrum av Vevelstad, en liten kommune rett nord for Brønnøysund.… Read more
Vevelstad Gjestegård
Eplet Bed & Apple er et lite gjestehus som tilbyr norsk gardsturisme i moderne format. Eplet ligger i Solvorn, en liten idyllisk perle ved… Read more
Eplet Bed & Apple
Kvåle - Din Gard ligger i Flatdal i Telemark. Den gamle låven frå 1863/1907 er bygd om til Gjestestoge. Her er pub i gjødselkjellaren, vinkjeller,… Read more
Kvåle - Din Gard
Stedet har en perfekt ramme for konferanse og store selskaper som bryllup eller jubileum. Kleivstua består av 18 hus med totalt 42 værelser med 100… Read more
Kleivstua Hotell
Munkeby Herberge - Gården mellom klostrene! Munkeby Herberge tilbyr overnatting med enkel standard, men massevis av sjel. Vi er et naturlig valg… Read more
Munkeby herberge
Herskapelig og jordnært ​​​​Hoel Gård – en perle ved Mjøsa, ligger vakkert til på Nes-halvøya med en… Read more
Hoel Gård – en perle ved Mjøsa
Budsjord er et fredet gårdsanlegg med 18 hus lagt i solhellinga mellom Dovre og Dombås. Gården ligger langs pilegrimsleden og tar i mot alle typer… Read more
Budsjord Pilegrimsgården
Husfrua ligger i Inderøy kommune, ved minnesmerket til Aasmund Olavsson Vinje, med en av Trondheimsfjorden's flotteste utsikter Husfrua… Read more
Husfrua Gårdshotell
Overnatting i naturskjønne omgivelser. Her kan du bo i tømmerhytter, koselige seterbuer eller motellrom. Read more
Eventyrlige Skaret
Færsnes Gjestegård er et unikt overnattingssted. Gjestegården ligger vakkert på høyden mellom Forbuvann og den store, fiskerike innsjøen Vegår i… Read more
Færsnes Gjestegård
Setran Gård tilbyr gårdsferie og kontakt med mange forskjellige dyreraser, kano- og båtutleie, oppmerka turstier og… Read more
Setran Opplevelsesgård
Velkommen til Hesla Farm, en av de eldste gårdene i Gol. Gårdstunet ligger flott og solfylt til, ikke mer enn fem minutters… Read more
Hesla Farms Apartments Lodges
Tollgaarden Gjestegaard er en koselig liten gjestegård med rom og leiligheter som ligger sentralt i Larvik.  Leilighetene har et… Read more
Tollgaarden Gjestegaard
Setra ligger i en av norges vakreste seterdaler, nemlig Grimsdalen. Fra setra er det en majestetisk utsikt til Rondane. Read more
Bergseng Seter
Øverst i Gudbrandsdalen, i solsiden over Vågå finner du oss. Omringet av nasjonalparker på alle sider kan du oppleve en levende 1700-talls gård. Read more
Nordigard Blessom
Limingen gjestegård ligger 35km fra E6 i Namsskogan og inn mot svenskegrensa. Gjestegården ligger i sentrum av Røyrvik, og har… Read more
Limingen Gjestegård
Hagaled Gjestegård gir deg en ekte opplevelse av halling-kulturen, i tillegg til en god natts søvn. Her kan du overnatte på en av de eldste gårdene i… Read more
Hagaled Gjestegård
Vakre Paulsrud Gård i Vestre Gausdal er en liten perle for familier som ønsker å oppleve ekte gårdsliv. Read more
Paulsrud Gård
Gavelstad Gjestegård ligger høyt og fritt i fredelige omgivelser i Svarstad. Gavelstad Gjestegård er et familiedrevet hotell med fokus på god norsk… Read more
Gavelstad Gjestegård
Overnatting på Torvløbakkan Gard - En unik opplevelse ! Read more
Torvløbakkan Gard - Overnatting
Langs Skrøyvdalsevegen, en flott avstikker fra Kystriksveien, ligger Setran Gård. En gårdsferie på Setran legger til rette for fine opplevelser for… Read more
Setran Opplevelsesgård
Heddan Gjestegard er en kulturhistorisk gjestegård i Hægebostad kommune som tilbyr rom med frokost, hytter og egen restaurant. Read more
Heddan Gjestegard
Kom til Gammel-Kleppe og kjenn at du lever. 26 minutter og 34 sekunders kjøring fra Otta sentrum ligger Gammel-Kleppe kulturarvhotell. Read more
Gammel-Kleppe
Overnattingstaden ligg like utanfor Rosendal Have som omkransar det einaste baroniet i Noreg. Dei tilbyr overnatting og frukost i romantiske… Read more
Baroniet Rosendal Avlsgård & Fruehus
Hit kommer du som ønsker å bo tettest på naturen og historien. Bortistu Gjestegard ligger i hjertet av Trollheimen, med et mylder av godt oppmerkede… Read more
Bortistu Gjestegard
Bakkaåno Camping & Gjestegard er en idyllisk familiecamping på Sør-Vestlandet, mellom Egersund og Flekkefjord, langs Nordsjøvegen. Read more
Bakkaåno Camping & Gjestegard
Høland Gaardsmotell er et lite privatdrevet motell, med en lun og hyggelig atmosfære og svært gunstige priser. Read more
Høland Gaardsmotell
Opplev forteljarglede, eigenprodusert mat, badestamp under stjernene, og ein atmosfære som gjev inspirasjon og sjelefred. Read more
Uppigard Natadal
Bo på et historisk hotell i sæterlandskap, besøk vernede tømmerbygg og bygdekultur. Vær sammen i ei romantisk sæter-suite, del tiden i fjellspa og… Read more
Hindsæter i Jotunheimen
Drøm dere bort i våre eventyrlige omgivelser. Fra stabbur til storstue, vi stiller med overnattingsmuligheter for konferansegjester så vel som… Read more
Bjerkeløkkja
Trudvang Gjestegaard er et ærverdig og sjarmerende hotell med en lang og spennende historie. Bygningen ble oppført i 1917 og mye av interiøret er… Read more
Trudvang Gjestegaard
På Stokke Nedre opplever du en helt spesiell og fredfylt atmosfære i naturskjønne omgivelser ved Mjøsas bredd 11 kilometer nord for Gjøvik sentrum.… Read more
Stokke Nedre
Nyt livet på landet, kun 5 minutter fra Ski sentrum. Read more
Gjedsjø Gaard B&B
Teigen gard ligg 2,8 km vest for Lom sentrum og tilbyr overnatting i trivelege gardshus. Read more
Teigen gard | Gardsovernatting
Namsentunet er en gjestegård i Grong som tilbyr overnatting  og servering hele året.  De har 22 soverom, 54… Read more
Namsentunet
Velkommen til overnatting hos Helena & Hans på Kvarstad Gård Kvarstad Gård er en levende gård i full drift. Vertskapet har… Read more
Kvarstad Gård - Overnatting i Brumunddal
Overnatting i hytter, leiligheter og tømmerkoier Read more
Budor Hytteutleie
Westerås Gard har både hytter, leilegheiter og eigen låverestaurant med ei spektakulær utsikt over fjord og fjell. Dessutan er… Read more
Westerås Gard - Hytteutleige
Dønhaug Gjestegard ligg på eit gardsbruk sentralt i Uskedalen. Garden ligg høgt og fritt med panoramautsikt over bygda, fjella og… Read more
Dønhaug Gjestegard
Vi har overnatting hele året. Her kan du være med på flere av våre aktiviteter på gården eller om du ønsker en fredfull tur alene i vakre fjell. Her… Read more
Familie og aktivitetsgård - Langedrag
Du kan overnatte i den sjarmerande Gamlastovo på garden Vetlemyrane heile året. Gamlastovo er eit lite hus bygd tidleg på 1800-… Read more
Vetlemyrane
Hos Fjelleventyret i Lundadalen i Skjåk kan du overnatte på den koselege setra "Yste". Read more
Fjelleventyret | Overnatting på setra
Gripen gard og rurale tidsreise er eit ekte gamaldags Vestlandsbruk forma av sauen gjennom hundrevis av år. Gripen tilbyr overnatting, kurs og… Read more
Gripen gard & rurale tidsreiser
Bo i gamlestua på Grønebakke gard. Stua er fra 1850 og ligger på 700 m.o.h. i fredelige omgivelser med vakker utsikt over… Read more
Grønebakke gard
Åpent for bookinger hele sommeren.  Unn deg en nostalgisk overnatting i historiske omgivelser på Kirkvollen B&B i Tydal. Som en… Read more
Kirkvollen pilegrimsgård
Sigstad Gård – Den gamle prestegården på Biri med historie over 1000 år tilbake i tid, innbyr til selskaper og hyggelig samvær. Stabburskafè og… Read more
Overnatting på Sigstad Gård i Biri
Slipp unna maset i bylivet og lad opp batteriene på Hafsrød, i Haldens skoger Read more
Skogskoier på Hafsrød
Galde Uppigard ligg 550 m.o.h. i Bøverdalen. Gardsovernatting i gamle og nye hus, og kort veg til Galdhøpiggen, Galdhøpiggen sommerskisenter, jakt,… Read more
Galde Uppigard | Gardsovernatting
På Strind gard har Anne Jorunn og Trond teke mot gjestar fra heile verda sidan 1975. Strind gard har hytter/rom, både med høg standard og enkelt… Read more
Strind Gard | Gardsovernatting
Glem alt du vet om camping, glem dårlig plass og hardt liggeunderlag. Vi har lekkert interiør med inspirasjon fra Marrakech, gode senger og deilige… Read more
Breiva Gjestegaard
På Jørem tilbys laksefiske, jakt, overnatting, matservering ved bestilling, i koselige og landlige omgivelser. Uansett om formålet… Read more
Jørem - overnatting ved Namsen
Oppstart 25.juni- 31.august. Ljøsnåvollen er ei tradisjonell seter som tilbyr overnatting og matservering for fotturister. Setra… Read more
Ljøsnåvollen Seter - Hytter
En familiedrevet gård med atmosfære og mange dyr. Read more
Smedstad Gård
Nydelig beliggenhet mellom kulturlandskap, vann og fjell. Fine turmuligheter rundt gården og i Gullfjellet. Tilbyr parkering for bobiler og… Read more
Solneset Gård
Unik overnatting i steinhyttene på Kastad Gård, Gjøvik.  Midt i åkeren mellom gården Kastad og Kastadtjernet… Read more
Steinhyttene på Kastad Gård - Gjøvik
I kårstua på Austrått bor du midt i opplevelsene. Våre nærmeste naboer er Austråttlunden, Austrått Fort,… Read more
Austrått agroturisme
Drømmen om gårdsferie er ikke langt unna. På Fjeld gård inviteres du til gårdsferie med dyr og ekte opplevelser. Read more
Fjeld Gård - Harestua
Bårdsgarden ligger i Innfjorden, kun 10 km fra Åndalsnes. Nyt rolige dager i gårdsmiljø med fine hytter i forskjellige prisklasser. Her kan du komme… Read more
Bårdsgarden
Dal Gjestegaard er et resepsjonsfritt leilighetshotell kun 6 minutter med bil fra Horten. Hver boenhet har sin egen uteplass med overbygg og flotte… Read more
Dal Gjestegaard
Velkommen til overnatting i vakre og rolige omgivelser i Grimsdalen. Read more
Fallet Nordre i vakre Grimsdalen
På Brimi sæter byr vi på unike opplevingar, eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor. Du blir kjent med gardsdyra og historia, og får sjå… Read more
Brimi sæter i Jotunheimen
Dun feriehus er bestemorhuset på landet, omgitt av grønnsaksåkre, fjell og vakkert kulturlandskap. Stillhet og natur. Nært… Read more
Dun Feriehus, småbruket på øya Jøa
Velkommen! På tur fra øst til vest, sør til nord? Kolstad gard i Lesja ligger øverst i Gudbrandsdalen, mellom Romsdalen og Trøndelag. Du finner oss i… Read more
Kolstad Gard: Overnatting i tradisjonsrike omgivelser i Lesja
Vi holder til ved inngangen til idylliske Lundadalen, en seterdal som ligger i hjertet av Breheimen Nasjonalpark. Read more
Overnatting på Fjelleventyret i Breheimen
Overnatting på eit gammalt gardstun frå 1700-talet på Stalheim, midt i den storslagne naturen i UNESCO sitt verdsarv-område. Read more
Sivle Gard
Her på Sota Sæter DNT kombineres tradisjon og lokalmat med storslått og nærmest urørt natur. Read more
Sota Sæter
Eit restaurert gardstun frå 1700 og 1800-talet på Løno på Voss. Read more
Staupstunet
Velkommen ditt eget lille hotell! Read more
Villa Breen
Bårdsgarden er ei selvbetjent turisthytte i Storlidalen. Et fantastisk utgangspunkt for flotte turer, sommer som vinter. Read more
Bårdsgarden
Olavstøga Rett opp for Vang kyrkje, med utsyn over vakre Vangsmjøsa og dei bratte vangsfjella, ligg garden Sørre… Read more
Ellingbø Gard
Den gamle kårboligen på gården brukes til overnatting og inneholder to leiligheter med sengeplass til 8 gjester til sammen. Legg til… Read more
Fjøsakademiet Ellen-rommet
På ein gard litt ut forbi Jondal sentrum, ved vegen opp til Folgefonna, finn du Folgefonn Hytter og Gardscamping. Her kan du overnatte i hytter,… Read more
Folgefonn Hytter og Gardscamping
Overnatt i historisk Trønderlån ved Fru Opdal Gårdshotell!  Vi har gitt liv til gamle bygninger slik at besøkende skal… Read more
Fru Opdal Gårdshotell
Slipp unna maset i bylivet og lad opp batteriene på Hafsrød, i Haldens skoger. Read more
Hafsrød
Velkommen til Helle gard i Vågå. Read more
Helle Gard
Lier gård er et nydelige sted og tilbyr unik overnatting for de som søker et spesielt overnattingssted på en gård. Read more
Lier gård
Velkommen til Lierne Gjestegård med fantastisk utsikt over Sandsjøen. Vi tilbyr overnatting i rom på gjestegården,… Read more
Lierne Gjestegård
Ta en pause fra resten, ta et steg tilbake og tilbring et døgn på Kvitnes Gård. Gården består av en restaurant med 30 sitteplasser, et selskapslokale… Read more
Middag, overnatting og frokost - Kvitnes Gård
På Troset gård kan du komme deg bort fra hverdagens mas og fjas. Her kan du finne roen og  nyte naturen og stillheten. Gården… Read more
Mormorhuset på Troset Gård
Nerlien gård - Et godt valg for både korte og lengre opphold Velkommen til et ypperlig utgangspunkt for spennende aktiviteter og… Read more
Nerlien Gårdsovernatting - Helårsåpent
Vakkert gardstun på solsiden, sentralt i bygda med utsyn over Seljordsvatnet. Read more
Nordigard Bjørge Gjestegard
Nye Åseral Turistsenter ligger i fjellheimen i Åseral, nærmere bestemt på Eikerapen ca. 400 m.o.h. Read more
Nye Åseral Turistsenter
Prestegården Bed & Breakfast ligger i Herefoss, omtrent en times kjøring fra Kristiansand. Read more
Prestegården Gjesterom B & B
Saksen Gård hadde fram til 1960-tallet fast bosetting. Den var nevnt i skattemantallet allerede i 1559, og har opp gjennom historien vært… Read more
Saksen Gård – en historisk utmarksgård
Vi har samlet en oversikt over mindre og særegne overnattinger her. Read more
Små overnattingsperler på Rjukan
Fjellgarden ligger vakkert til innerst i Storlidalen og har vært i slektens eie siden 1600-tallet. Read more
Storli Gard
Velkommen til WonderInn Riverside på Huser Gård i Fenstad! Read more
WonderInn Riverside
Workation, getaway eller pustehull. Holder du på å gå på veggen på hjemmekontoret? Trenger du ro til en skriveprosess?… Read more
Workation på Huser Gard
Hus og hytteutleie. Som gjest i våre hytter og hus opplever du Oslofjorden på sitt beste. Vi har 4 hus til utleie av ulik størrelse. Flere av husene… Read more
Wærpen Gård Feriehus
Velkommen til Øvre Aaseng Gard i Heidal. Read more
Øvre Aaseng Gard
Besøk vårt økologiske småbruk på en fantastisk ferie i Sognefjord og opplev småbruket vårt med kyr, hester, høns, grønnsaker og frukt. Read more
Alm Gard
Andberg gard er ein idyllisk plass som ligg i gangavstand frå Lom sentrum. Her kan dei tilby overnatting i eit gamalt stabbur eller eldhus, som begge… Read more
Andberg gard | Gardsovernatting
I gamlestua, et koselig rødmalt hus på gårdstunet har vi 3 rom, i rolige og fredelig omgivelser. Read more
Bamsrudlåven, Mysen
Har du drømt om å bo på en gård fra 1700-tallet? I Framgarden kan vi gi deg en autentisk opplevelse av å gå 300 år tilbake i tid og oppleve et… Read more
Framgarden
Overnatting i landinge omgivelser, her kan du oppleve ekte gårdsliv. Read more
Gårdsliv på Tveide i Birkenes
Overnattingsanlegg for grupper hele året fra 15 til 150 mennesker. 20 stk. 3 og 4-mannsrom med eget bad i naturskjønne omgivelser ved sjøen. 5 store… Read more
Strand
Idylliske Vetti Gard Turiststasjon ligg vakkert til i Utladalen. Vetti Gard har lang tradisjon som turiststasjon for fjellvandrarar på veg inn i… Read more
Vetti Gard Turiststasjon
Bo godt på Utistusætra med selveste Trollheimen som nabo. Read more
Oppdal Hytteutleie
Granum Gård med historisk pensjonat. «Der historie møter natur» Granum Gård har vært bebodd siden vikingetiden og… Read more
Granum Gård
Hollane seter ligger på Lifjell, 859 m.o.h. Flott turmål med oppmerka løyper ca. 9 km fra Jønnbuparkeringa og 6 km frå… Read more
Hollane seter overnatting
Overnatt i Sommerfjøset på Hovelsrud gård  ​​​​​Lyst på en natt i strandkanten ved Mjøsa? Sommerfjøset… Read more
Sommerfjøset ved Mjøsa - Hovelsrud gård
Helle Gard ligg i den vesle grenda, Helle, i Sunnfjord kommune, Sogn og Fjordane. Den ligger vakkert til rett ved Førdefjorden og med utsikt mot det… Read more
Helle Gard
Hesteopplevelser i eventyrland» Vi har 16 overnattingsplasser og mulighet for overnatting i stallen. Savalen hestesenter har med sitt anlegg på… Read more
Savalen Hestesenter overnatting
Opplev Listalandet på Stave Gård. Kom og bo i landlige omgivelser hos oss – helt i pakt med naturen! Read more
Stave Gård
Åsgardare Gjestegard er en liten gård og et overnattingsted. Vi ligger oppe høyt oppe i lia 6 km ovenfor Gol sentrum. Her er… Read more
Åsgardane Gjestegård
Mo Laksegard ligger naturskjønt til i Sandsbygda like ved lakseelva Suldalslågen i Ryfylke og nær Nasjonal turistveg Ryfylke. Laksegården er bygget… Read more
Mo Laksegard
I Vestfolds eneste "fjellbygd" med Lågen, laks og dype skoger kan du overnatte i hytter av god standard i Brufoss eller i trivelige… Read more
Brufoss Hytte og Laksesenter - Lindsverk Gjestegård
Fagerli Leirskole og Aktivitetssenter ligger 860 moh. i fjellbygda Skurdalen, 9 km fra Geilo. Perfekt for aktiviteter utendørs. Read more
Fagerli Leirskole & Aktivitetssenter
Dette ombygde gårdshuset ligger ca 15 km fra skistedet Beitostølen, beliggende fredelig og idyllisk til, med flott utsikt over Slettefjell og… Read more
Gårdsovernatting - Knuts Hyttegrend
På Myhre Gård kan du overnatte på en tradisjonell støl, i en av de sjarmerende gårdshyttene eller i… Read more
Myhre Gård - hytter og gårdsleiligheter
Mårbu Seter og Fjellstue er en familiedrevet, sjarmerende liten fjellhytte i enden av Mårfjorden. Read more
Mårbu Seter & Fjellstue
- gammeldags seterferie i fantastiske Gjevilvassdalen Read more
Nedre Gulakersetra
Opplev det gode livet på setra Reinsjølian – et av de mest særpregede overnattingsstedene i Snåsa med vakker… Read more
Reinsjølian
Sjøglimt leirsted tilbyr hyggelige lokaler, mye aktiviteter og god mat. Read more
Sjøglimt leirsted og konferanse, Marker
På Håvardsrud Seterliv kan du om sommeren bo og leve som de gjorde i gamle dager. Read more
Husmannsferie på Håvardsrud Seterliv
Overnatting på familiedrevet tradisjonsrik hytte på Hardangervidda, med trivelig atmosfære og natureventyret rett utenfor døra. Vi tar også på oss… Read more
Mårbu Seter og Fjellstue sommer
Nei, jeg lyver ei - nå kan du overnatte i Peer Gynt-hytta midt i Rondane! Read more
Peer Gynt-hytta i Rondane Nasjonalpark.
Holsingseteren ligger vakkert til i Roktdalen i Snåsa, like ved grensen til Steinkjer kommune. Vi  ønsker velkommen til… Read more
Seterovernatting på Holsingseteren
Solheimstulen Høyfjellseter er innfallsporten til Hardangervidda Solheimstulen Høyfjellseter ligger fint til ved foten av… Read more
Solheimstulen Høyfjellseter
Ønskjer du ei heilt spesiell oppleving? Då er overnatting på Svanøy Hovedgård noko for deg. Her vil du finne roen, kjenne på historia i veggane og få… Read more
Svanøy Hovedgård
På Troset møtes fjell og skog, himmel og jord, og du får en fantastisk utsikt over Movannet, Markabygda og veien videre mot… Read more
Troset - Overnatting for pilegrimmer
- Nyt ustsikten og det gode vertskapet på Yttervik gard i Beistad, Steinkjer! Yttervik gard ligger i naturskjønne omgivelser med… Read more
Overnatting hos Yttervik Gard
Velkommen til Huser Gård med vakker beliggenhet rett ved Vorma   Overnatting På det gamle presteenkesetet Huser ved Vorma, 20… Read more
Huser Gard - overnatting på gård
Annexstad Gård tilbyr Bed & Breakfast overnatting for inntil 20 personer og kan servere opptil 80 personer i selskapslokalet på låven. Alle bygningene… Read more
Annexstad Gård
Overnatt der Farmen Kjendis ble spilt inn og opplev husmannskulturen på nært hold. Read more
Bøensætre Husmannsplass - Overnatting
Børstad Gård er et overnattings- og serveringsted på Høylandet. De tilbyr overnatting og servering i et tradisjonelt… Read more
Børstad Gård
Fossdal Gaard ligger vakkert til for seg selv, ved elva Litleåna. Read more
Fossdal Gaard
Halne er plassert midt på Hardangervidda. De tilbyr overnatting, transport med Halnekongen, opplevelser og mat. Det er lett å komme seg… Read more
Halne Fjellstugu
-  Tett oppunder Skjækerfjella På Mokk Gård kan du kommer du tett på naturen langt fra støy og forurensing. Her… Read more
Fjellgården Mokk Gård
Nyheim Lodge ligger på Gjøra, nær Driva og i kort avstand til fossefallene i Åmotan og er omgitt av mektig norsk natur. Gjøra er innfallsporten til… Read more
Nyheim Lodge overnatting
Bo på en tradisjonell seter ved foten av Gaustatoppen. Prøv fiskelykken, og våkne opp til rømmegrøt på frokostbordet. Read more
Selstali Seter hytter
Langholt Farm in Helgeroa is a family friendly farm situated no more than 100 metres from the beach. A short walk away you find restaurants and the… Read more
Langholt Gård
Overnatting i husmannstue/tømmerstue fra forrige århundreskiftet nær Gardermoen. Fem sengeplasser, dusj, wc og internett. I tillegg er det gardsbutikk… Read more
Furuvoll – Overnatting på gård
Låvetoppen på Østgaard har aner tilbake til 600-tallet, og stedet er nevnt i skriftlige kilder allerede i år 1390. Kun 10 minutter unna Halden sentrum Read more
Østgaard
Bjerknes Gård ligger på Minnesund, sentralt plassert i øvre enden av Vorma. Read more
Bjerknes Bed & Breakfast - stengt grunnet bygging
Vil du overnatte i et hyggelig gårdsmiljø?   Vi tilbyr utleie av bryggerhus til mennesker som er interessert i… Read more
Gabestad Økogård, Rakkestad
Trenger din bedrift inspirerende rammer for off-site arrangement? Da er Helgaker Gård et godt valg! Read more
Helgaker Gård for din konferanse!
Vertshuset ligger midt i Namsskogan sentrum, 30 km nord for Namsskogan Familiepark i et naturskjønt område med egen natursti langs elva Namsen. Read more
Vertshuset Nams-inn
Escape the hustle and bustle of the city life and recharge at Hafsrød Read more
The Forest Cabins at Hafsrød
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   TripAdvisor Symbol
   • Show More
   • No available filters
   • Show More
   • No available filters
   Generelt
   Tilgjengelighet
   Aldersgrense
   • Show More
   • No available filters
   Rabatt
   • Show More
   • No available filters
   Vanskelighetsgrad
   Landskap
   • Show More
   • No available filters
   Prisklasse
   Årstid
   Overnatting
   Camping
   • Show More
   • No available filters
   Hotellfasiliteter
   • Show More
   • No available filters
   Romfasiliteter
   Skidestinasjoner
   Utendørsaktiviteter
   Aktiviteter
   • Show More
   • No available filters
   Alpint
   Sykling
   Kano og kajakk
   Langrenn
   Fisking
   • Show More
   • No available filters
   Fottur
   Dyreliv og safari
   • Show More
   • No available filters
   Vinteraktiviteter
   • Show More
   • No available filters
   Planlegg reisen
   Reiseinformasjon
   • Show More
   • No available filters
   Tjenester
   • Show More
   • No available filters
   Taste Norway
   Lokalmat
   Barer og puber
   Restauranter og kafeer
   • Show More
   • No available filters
   Aktiviteter
   Aktiviteter
   • Show More
   • No available filters
   Aktiviteter for barn
   • Show More
   • No available filters
   Strender
   Shopping
   • Show More
   • No available filters
   Fornøyelsesparker
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Generelt
  Tilgjengelighet
  Aldersgrense
  • Show More
  • No available filters
  Rabatt
  • Show More
  • No available filters
  Vanskelighetsgrad
  Landskap
  • Show More
  • No available filters
  Prisklasse
  Årstid
  Overnatting
  Camping
  • Show More
  • No available filters
  Hotellfasiliteter
  • Show More
  • No available filters
  Romfasiliteter
  Skidestinasjoner