Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Tre personer sykler på en grusvei med fjellandskap rundt seg
Visit Norway - Rallarvegen.
Photo: Visitnorway.com

Sykling

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Opplev Norge på to hjul

Om du vil slite deg opp en bratt fjellside, finne din indre Hushovd på landeveien eller sykle i ro og fred mellom koselige småbyer, har Norges varierte landskap passende utfordringer for både nybegynnere og erfarne sykkelentusiaster.

Planlegg sykkelferien

Bli inspirert

Se Norge fra sykkelsetet

Blinkskudd fra sykkelturen

Syklist velkommen gjør det enkelt

En trygg, enkel og hyggelig sykkelferie 

At syklister er velkomne, er forhåpentligvis selvsagt. Men Syklist velkommen er en ordning som finnes i mange europeiske land, inkludert Norge.

Bedrifter, overnattingssteder og turistinformasjoner med dette merket forplikter seg til å være spesielt gode verter for syklister.

De tilbyr sykkelparkering, lappesaker, informasjon om ruter i nærheten og mye mer.

Les mer på: cyclingnorway.no

Voss
Voss.
Photo: vossresort.no

Forlat stedet som du fant det

Ta kun bilder, etterlat deg bare fotspor

At bevaring av naturen er et felles ansvar, er en grunnholdning som har stått fast i generasjoner. Å nyte naturen og friluftslivet er regnet for å være en del av det norske arvestoffet, og det reflekteres også i våre holdninger.

At vi stoler på hverandre, og på at vi tar et felles ansvar for naturen, kommer blant annet til uttrykk i form av allemannsretten. Selv om store deler av innlandet består av nasjonalparker og andre beskyttede områder, har vi muligheten til å nyte friluftsområdene som vi vil - også i disse sårbare områdene.

Bærekraft handler om å beskytte natur, samfunn, landskap, og samtidig sørge for at lokalsamfunn har noe å leve av. Perspektivet er langsiktig: Den naturen vi har i dag skal også kunne nytes av framtidige generasjoner, og det er vår jobb å sikre at den fremdeles er like vakker, spektakulær og levedyktig når det er deres tur til å bruke den.

Finn sykkeltilbud

Søk etter ruter og sykkelutleie i hele landet. 

×

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages