Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Historiske fotturer

Vandring på gamle ferdselsveier

Vindhellavegen .
Photo: Christine Baglo / Visit Norway
Vindhellavegen .
Photo: Christine Baglo / Visit Norway

Gå i royale fotspor langs den vakre Vindhellavegen, en del av den gamle Kongevegen over Filefjell...

Vindhellavegen .
Photo: Christine Baglo / Visit Norway
Vindhellavegen .
Photo: Christine Baglo / Visit Norway

...eller følg fotsporene til sabotørene som kjempet kampen om tungtvannet i Rjukan under andre verdenskrig. 

The Saboteur's Trail .
Photo: VisitRjukan AS
The Saboteur's Trail .
Photo: VisitRjukan AS

Bli gjerne med en guide, som kan fortelle deg den dramatiske historien om en av verdens viktigste sabotøraksjoner.

Eller lær mer om dem på Industriarbeidermuseet på Vemork.

Vemork in Rjukan .
Photo: VisitRjukan / Nancy Bundt
Vemork in Rjukan .
Photo: VisitRjukan / Nancy Bundt

For Norge er full av ferdselsveier der historien hvisker deg i øret.

På Rallarveien i Narvik kan du vandre langs de gamle anleggsveiene til rallarne, som bygget Ofotbanen på slutten av 1800-tallet. 

Ofotbanen .
Photo: Jernbaneverket / Roar G. Nillson
Ofotbanen .
Photo: Jernbaneverket / Roar G. Nillson

Og mellom Oslo og Trondheim kan du følge i pilegrimenes fotspor langs Gudbrandalsleden, hovedveien til Nidaros i middelalderen.

Underveis kan du overnatte på historiske gårder.

The medieval pilgrim farm Budsjord .
Photo: pilegrimsleden.no
The medieval pilgrim farm Budsjord .
Photo: pilegrimsleden.no

Under kan du lese mer om disse og flere andre historiske fotturer du kan gå sammen med familien, venner – eller på egen hånd.

Østmarka forest in Oslo .
Photo: Marius Dalseg Sætre / DNT
Østmarka forest in Oslo .
Photo: Marius Dalseg Sætre / DNT
 • 1. Sabotørstien i Rjukan

  En av de mest kjente stiene vi har fra andre verdenskrig er Sabotørstien i Rjukan. Her vil du gå i fotsporene til norske krigshelter og modige sabotørene som krysset Hardangervidda for å sprenge tungtvannsanlegget på Vemork. På veien vil du finne informasjonstavler, men det er ekstra spennende å bli med en guide som forteller deg den dramatiske historien langs hele den åtte kilometer lange stien. De kan også vise deg Sabotørhytta, der sabotørene trolig overnattet før angrepet.

  Ønsker du å ta et ordentlig dypdykk i historien, kan du ta turen innom Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork.

  I Rjukan kan du også ta gondolbanen Krossobanen opp til Hardangervidda, der du kan vandre og sykle, eller teste klatreparken. Eller ta turen opp på Gaustatoppen.

  Sesong: Hele året

  2. Rallarveien i Narvik

  Rallarveien er en kulturhistorisk vandrevei i Narvik som beveger seg fra fjellet og helt ned til fjorden gjennom uberørt og vill natur. Dette var den viktigste ferdselsåren under byggingen av Ofotbanen.

  Ta toget fra Narvik til Katterat eller Bjørnfjell stasjon, og vandre langs rallarveien ned til Rombaksbotn ved fjorden. Om sommeren kan du bestille båtskyss tilbake til Narvik med RIB-båt. Turen kan også gås som en "Norge på tvers"-tur med guide. Du starter med en 42 kilometer lang togtur til Riksgrensen, før du vandrer 15 kilometer tilbake til Rombaksbotn, der du får båt-og busskyss tilbake til Narvik. Dette er en fin rundtur på cirka 7,5 timer.

  Hver sommer inviteres det dessuten til folkefestival i Rombaksbotn under Svarta Bjørn-marsjen.

  Sesong: Rallarveien er stort sett tilgjengelig hele året så lenge været tillater det.

   

  3. Pilegrimsleden

  Å vandre lands de gamle pilegrimsledene i Europa, er blitt svært populært. Det finnes pilegrimsleder over hele Norge. De mest populære er de ni St. Olavsvegene som leder til Nidarosdomen i Trondheim. Rutene utgjør totalt 3000 kilometer (!), men de fleste velger kun å gå noen deler av én rute.

  Gudbrandsleden mellom Oslo og Trondheim er landets lengste og mest populære pilegrimsled, er på over 643 kilometer. Ruten var hovedveien til Nidaros i middelalderen, så her vil du gå i noen av de eldste fotsporene i landet. På veien vil du bli oppleve vakker natur og et variert kulturlandskap, og du kan overnatte på koselige, historiske pilegrimsgårder underveis. De fleste velger å bare gå deler av veien, og mange velger å starte turen sin i Lillehammer-området.

  Sesong: 1. juni til 1. september. Sesongen kan variere i værutsatte områder.

 • Annonser

  Finn en koselig hytte til norgesferien med Norgesbooking.

  DanCenter er din feriehusekspert i Norge.

  Sikkerhetstips i fjellet

  Gjør dette:

  Skaff deg informasjon om lengde, varighet og anbefalt fysisk form for fjellturen du har tenkt å gå.

  Sjekk værforholdene, og følg alltid rådene du får fra folk som bor i fjellområdet.

  Kjøp eller lei det rette utstyret til fjellturen din.

  Sørg alltid for å ha tilstrekkelig med mat og drikke samt et ekstra sett med klær i ryggsekken.

  Undersøk mulighetene for å bli med på en guidet tur.

  Unngå dette:

  Gå ikke på tur i olabukse, joggesko eller andre hverdagsklær.

  Unngå å starte turen for sent på dagen, ellers risikerer du å måtte gå i mørket.

  Legg aldri ut på fjelltur hvis du ikke er i god fysisk form.

  Du kan ikke være avhengig av kartet på mobilen din, da det ikke alltid er god nok mobildekning i fjellet.

  Forbered deg godt og følg våre vandretips.

  Flere turforslag på UT.no

  Søk blant over 7000 turforslag og 1100 hytter og overnattingssteder over hele landet på nettsiden UT.no.

  Finn ruter i nærheten av der du bor, sjekk et område du skal reise til, eller søk spesifikt på et tettsted eller en by. I tillegg kan du søke i en kalender som viser fellesturer og arrangementer i regi av turistforeningen.

  For å bruke nettsiden mens du er på tur, anbefaler vi UT.no-appen.

  Last ned for iOS
  Last ned for Android

 • 4. Kongevegen over Filefjell

  Bli med på en tur langs veien som knytter øst og vest sammen. Selv om du ikke er den første over fjellet, er du på den første veien der folk kunne kjøre med hest og kjerre mellom Østlandet og Vestlandet. Den ti mil lange vandreruta har vært holdt godt ved like gjennom 200 år, og Kongevegen er blant de fineste veihistoriske kulturminnene i Europa.

  Kongevegen over Filefjell går fra innlandsbygdene i Valdres, via Filefjellet og ned til trange og dramatiske fjordlandskap innerst i Sognefjorden. Her vil du ende opp på den svingete Vindhellavegen rett ved Borgund stavkirke.

  Turen tar mellom tre til seks dager og er 110 kilometer lang.

  Sesong: 1. mai - 15. oktober

  5. Skageflå i Geiranger

  Skageflå er en fraflyttet og gammel fjellgård 250 meter over Geirangerfjorden. Den bratte stien opp tar rundt 45 minutter og byr på noen krevende partier, men fremme på gården vil turen krones med en flott utsikt. Ønsker du å gå lenger, kan du gå hele veien til Homlong. Hele turen tar totalt rundt fem timer.

  Kombiner gjerne turen med en oppdagelsesferd rundt Geirangerfjorden. Ta en båttur for å se fossene og fjorden, eller bli med på aktiviteter som padling, klatring eller gårdsbesøk. Visste du forresten at Geiranger er blitt merket som et Bærekraftig reisemål?

  Sesong: Sommer

 • 6. Stølsruta i Valdres

  Begir du deg ut på Stølsruta vil du oppleve et rikt kulturlandskap og gamle budeiestier. Ruten smyger seg gjennom historiske stølslag, fjell og skog. På veien kan du overnatte på hyggelige fjellstuer og koselige hytter. Turen har en samlet lengde på 67 kilometer, og den tar rundt fem dager å gjennomføre. Ruta starter i Tisleidalen og ender i Vang.

  Området ruta går gjennom, har spor etter mennesker og historier som går flere hundre år tilbake. Dette er et godt bevart stølsområde i Valdres, der både dyr og mennesker trives godt. På noen av de levende setrene kan du handle brunost og deilig seterkost. 

  Sesong: Juni-september.

 • 7. Tømmerrenna i Vennesla

  Tømmerrenna i Vennesla er en fottur langs det som før var ferdselsveien for tømmer som skulle fraktes langs elva Otra. Turstien befinner seg i naturskjønne omgivelser, og i løpet av turen vil du også måtte gå over hengebroer og gjennom tuneller. Dette er en morsom fottur som passer for hele familien. Turen tar cirka fire timer, og byr på både hyggelige stoppesteder og fin utsikt.

  Og er du først i Vennesla bør du også ta turen innom flotte Vennesla bibliotek og kulturhus, som har fått mye omtale både nasjonalt og internasjonalt.

  Sesong: Turstien er tilgjengelig stort sett hele året så lenge været tillater det.

  8. Barnevandrerstien på Sørlandet

  Barnevandrerstien består av en 136 kilometer lang sti som forteller en historie om fattigdom, sult og nød. Barnevandringen skjedde på 1800-tallet, da mange familier måtte sende de eldste barna til de større gårdene for å arbeide. Grunnen til den økte fattigdommen i områdene skyldtes trolig den sterke befolkningsveksten, og at gårdene samtidig ble mindre, noe som førte til færre arbeidsplasser.

  Stien starter i Kvinesdal og ender ved Landvik i Grimstad på Sørlandet, og byr på historie og grønne omgivelser. Du bør sette av syv dager til å gjennomføre hele turen, som har en middels vanskelighetsgrad. Du kan også bare gå dele av den. 

  Sesong: Vår

 • 9. Dronningruta i Vesterålen

  Helt ute i havgapet mellom fiskeværene Stø og Nyksund i Vesterålen finner du Dronningruta. Den gamle ferdselsveien ble blant annet brukt av jordmora på Stø på vei til fødende kvinner i Nyksund. Selve vandreruta fikk navnet sitt etter at Dronning Sonja gikk den i 1994. Den ble raskt en av hennes favoritturer.

  Turen kan gjennomføres på to måter. Du kan følge en fem kilometer fottur langs kysten, eller du kan velge en litt mer krevende rute over fjellet. Velger du å gå begge rutene, vil turen totalt bli 15 kilometer lang og ta cirka 5-8 timer.

  I Stø kan du være med på hval- og selsafari, mens Nyksund er et spennende fiskevær med flere gallerier, aktiviteter og gode restauranter. 

  Sesong: Juni-september

  Flere historiske vandreruter

  Riksantikvaren og Turistforeningen inngikk i 2015 et samarbeid under navnet Historiske vandreruter, for å øke kunnskapen om og bruken av gamle ferdselsveier. Her har de valgt ut flere spennende kulturhistoriske ruter rundt i hele landet, fra Brudleruta i Vest-Agder, til Telegrafruta over Saltfjellet og Flyktningruta fra Oslo til Sverige, som ble brukt som fluktvei under andre verdenskrig.

  Felles for dem alle er kombinasjonen av levende kulturhistorie og vakker natur – som gjør det ekstra interessant å vandre langs dem. Under kan du lese om noen av dem. 

   

Dra på en historisk fottur

9 historiske fotturer
Barnevandrerstien er en 136 km lang sti med en historie om fattigdom og nød i vår nære fortid tett knyttet til seg. Read more
Barnevandrerstien på Sørlandet
Sabotørstien er ikke lett, men den er ekte. Read more
Sabotørstien
Vandre på gamle budeiestier gjennom idylliske stølslag og åpent fjell-landskap. Overnatt på koselige hytter og… Read more
Stølsruta i Valdres - Historisk vandrerute
Tømmerrenna i Vennesla tar deg med på en spennende vandretur i fantastisk natur. Read more
Tømmerrenna i Vennesla
I en fager og vill natur, slynger Rallarveien seg fra fjellet ned til fjorden. I den folketomme villmarksdalen kan du vandre i vakkert terreng, med… Read more
Rallarveien Kulturminnesti
Pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros er 640 km lang. Vandringen foregår gjennom bebygde områder, praktfulle kulturlandskap, trange daler, stille skoger… Read more
Pilegrimsleden - syv forslag til vandringer
The King's Road : Kyrkjestølen - Maristova Take the bus to the Kyrkjestølen mountainfarm at Filefjell on the E16 approx. 65 km from the centre of… Read more
The Kings's road from Kyrkjestølen til Maristova
Combine a sightseeing trip on the water with a hike to Skageflå, the best-known of the fjord farms along the Geirangerfjord. Norway's King Harald and… Read more
Hiking Tour Fjord Farm Skageflå
Historiske fotturer i Nord-Norge
En vandring i historien på Trondenes, fra vikingtid til nåtidas dystre krigsminner. Read more
Kulturstien på Trondenes
Følg den bratte, spektakulære fyrvokterveien ut til Tarhalsen fyr, det nordligste punktet på Sørøya. Read more
Gå i fyrvokterens fotspor på Sørøya
I Narvikregionen kan du vandre mellom kulturminner i et kontrastfylt og vakkert landskap. Read more
Grenseleden Kulturminneløype i Tysfjord
Join us to the original entrance of the north cape, where the kings and queens used to hike up this landmark. Stay overnight in the historical cabins… Read more
Private trip: Hornvika - the Original North Cape Trail Hike with unique Overnight
Historiske fotturer i Trøndelag
Pilegrimsleden er en del av den nasjonale pilegrimsleden, og har fått navnet Tunsbergleden. Her kan du vandre 110 km langs pilegrimsveien og… Read more
Pilegrimsleden gjennom Vestfold
Join us as we retrace the pilgrim's journey from Munkeby Monastery to Stiklestad. Discover the fascinating history about Saint Olav and the Munkeby… Read more
Pilegrimsvandring - fra Munkeby Herberge til Stiklestad
Great interest in pilgrimage. Historically, the pilgrim was a person who embarked on a journey of spiritual content or toward a sacred goal. Many had… Read more
Coastal Pilgrim tour Egersund - Trondheim
Historiske fotturer på Vestlandet
Vinteren 1942-1943 starta tyskerane med arbeid på vegen som skulle gå frå Ervik til Hovden, men det var ikkje før i 1944 at plassen der vart teken i… Read more
Hovden på Stad | krigsminne
Den gamle driftavegen gjennom Viglesdalen i Hjelmeland kommune i Ryfylke gir deg flotte friluftsopplevelser i kombinasjon med unik kulturarv. Read more
Driftavegen gjennom Viglesdalen - historisk vandrerute i Ryfylke
Fjellbonde for ein dag Levande historie! Lengst ute på ein fjellknaus, med utsikt over Oppstrynsvatnet, ligg den fråflytta garden Segestad. Stien til… Read more
Segestad
Vandretur over Ljøbrekka langs delar av "Den Trondhjemske Postveg". Om du kjem frå Hellesylt køyrer du gjennom den… Read more
Ljøbrekka - Den Trondhjemske postveg
Den 10 mil lange vandreruta Kongevegen over Filefjell tar deg gjennom noen av de vakreste landskapene i Norge. Fra innlandsbygdene i Valdres via… Read more
Kongevegen over Filefjell
Combine a sightseeing trip on the water with a hike to Skageflå, the best-known of the fjord farms along the Geirangerfjord. Norway's King Harald and… Read more
Hiking Tour Fjord Farm Skageflå
The well-known and historic Aurlandsdalen Valley, was once one of the main routes between the eastern and western parts of Norway. Read more
Aurlandsdalen
Historiske fotturer på Østlandet
Pilegrimsleden starter i Lillehammer og går gjennom et kulturlandskap rikt på historie og opplevelser. Read more
Pilegrimsleden gjennom Gudbrandsdalen
Ta en topptur til hjemmefronthytta i Totenåsen - 856 meter over havet Read more
Topptur til Hjemmefronthytta på Torsæterkampen
Om Jotunheimstien Jotunheimstien strekker seg fra Oslo sentrum, gjennom Marka, over fjellet, og helt til Gjendesheim i Jotunheimen. Dette er en… Read more
Jotunheimstien - Hadeland, Vestre Toten og Gjøvik
Vassfaret er et sagnomsust dalføre og er en opplevelse for de som liker å gå langt. Men turen kan også deles opp i kortere dagsetapper. Read more
Vassfarstien, Ringerike
Kongeveien – Granavollen til Tingelstad gamle kirke Forsommer, nei, det er overraskelsessommer. I løpet av noen få dager har varmen… Read more
Turglede langs Kongeveien fra Granavollen - av Tomas Jevne
Historiske fotturer på Sørlandet
Byklestigen var et særdeles vanskelig og farlig parti på veien mellom Valle og Bykle. I dag går riksvei 9 i tunnel under Byklestigen. Read more
Byklestigen - gammel ferdselsvei 2 km t/r
Starten går frå den sørlege opninga av Fånefjellstunnelen på riksveg 9. Frå parkeringsplassen kan ein… Read more
Fånefjell - tur-retur 3,5 km
Urheia er et flott sentrumsnært friluftsområde som er tilrettelagt med både turvei, turstier, utsiktsplasser, badeplasser, do og parkeringsplasser… Read more
Urheia friluftsområde og kultursti i Risør
Allmannavegen er en gammel historisk ferdselsvei fra Evje til Arendal. Fra startstedet ved Oddestemmen går det vei sørøstover til… Read more
Allmannavegen - tur - retur 6,4 km
Løypa går i et storslått høyfjellsterreng 1000 til 1200 moh. Man bør sette av tre til fire dager for å få godt utbytte av denne turen, hvor man kan… Read more
Kulturopplevelser i høyfjellet - 3 til 4 dager
Den 8. september 1941 tok 4 B17c bombefly (flygande festning) av frå England for bombetokt mot tyske skip i Oslo. Eit styrta truleg i… Read more
Flyvraket - tur- retur 7 km
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Pilegrimsleden

  Sørlandet

  Nord-Norge

  Vestlandet

  Østlandet

  Få de beste tilbudene

  Finn spennende opplevelser til ferieturen hos våre partnere.

  • Oslo Essentials Long Weekend by 50 Degrees North
   Credits
   Oslo Essentials Long Weekend by 50 Degrees North
   Photo: 50 Degrees North
   Det beste av Norge, liten gruppe
   Alle Norges høydepunkter denne sommeren

   Bli med på vår eksklusive 14-dagers sommertur fra Oslo via Bergen til toppen av Norge. Ta Norge i et nøtteskall®-togturen fra Flåm og båt langs fjordene til Bergen. Nyt fersk sjømat i Bergen før du tar Hurtigruten langs kysten til siste stoppested, Kirkenes.

  • Norwegian Fjords & Glaciers by Authentic Scandinavia
   Credits
   Norwegian Fjords & Glaciers by Authentic Scandinavia
   Photo: Sverre Hjørnevik / Fjord Norway
   Fjorder og isbreer
   Oslo, Bergen, Sognefjorden, Hardangerfjorden

   Reis med tog, båt og buss og opplev Sognefjorden og Hardangerfjorden. Besøk Oslo, Bergen og fjordbygdene Flåm, Balestrand og Ulvik.

  • Trolltunga Hike and Dome Stay by Book Nordics
   Credits
   Trolltunga Hike and Dome Stay by Book Nordics
   Photo: Trolltunga Active
   Glamping på Trolltunga
   Solnedgang og soloppgang fra Trolltunga

   Bli med oss på en spennende tur til Trolltungaplatået og tilbring natten i en komfortabel dome. Middag, frokost og utstyr er inkludert.

  • TOP 3 – NORWEGIAN MOUNTAIN ADVENTURE by Expa Travel
   Credits
   TOP 3 – NORWEGIAN MOUNTAIN ADVENTURE by Expa Travel
   Photo: Expa Travel
   Top 3 – Fjelleventyr
   Tre av Norges beste topper i én tur!

   På denne seksdagersturen får du oppleve tre av Norges mest spektakulære fjelltopper - uten stress. Romsdalseggen (1320 moh), Rampestreken, Geitfonnegga i Geiranger (1453 moh) og Norges høyeste fjell, legendariske Galdhøpiggen på 2469 meter.

  • Lysefjord Cruise & Hike to Flørli by Fjord Tours
   Credits
   Lysefjord Cruise & Hike to Flørli by Fjord Tours
   Photo: Aashild Hus
   Lysefjord cruise & fjelltur til Flørli
   Magiske Lysefjorden og fottur i Flørli

   Vil du oppleve vakre Lysefjorden og Flørli? Vi tar deg med på et magisk fjordcruise på Lysefjorden til Flørli, og deretter en uforglemmelig tur opp verdens lengste tretrapp! Lokal, medbrakt lunsj fra Flørli kafé er inkludert.

  • Hike on historic ground by Discover Norway
   Credits
   Hike on historic ground by Discover Norway
   Photo: Discover Norway
   Fottur på historisk grunn
   Over Dovrefjell på St Olavsvegene

   Vil du kombinere fjelltur med kultur? En tur i et av Norges mest majestetiske fjellandskap. Variert og lett høylandsterreng. Gå på egen hånd uten guide. Pakken inkluderer transport av bagasje, overnatting og måltider.

  • Active days in spectacular Lofoten by Expa Travel
   Credits
   Active days in spectacular Lofoten by Expa Travel
   Photo: Expa Travel
   Aktive dager i spektakulære Lofoten
   Opplev fisking, fjell og sykkelturer

   Lofoten byr på praktfull natur, fjellturer, fisking i verdensklasse og sykkelturer i vakkert landskap. Smak på nydelig mat servert av hyggelige verter.

  • Oslo Essentials Long Weekend by 50 Degrees North
   Credits
   Oslo Essentials Long Weekend by 50 Degrees North
   Photo: 50 Degrees North
   Norge i et Nøtteskall® Premium
   Et luksuriøst togeventyr

   Med et lengre opphold i en hytte ved elven nær Flåm, kan du ta deg god tid og nyte det norske fjordlandskapet med fotturer, kajakkturer eller sykkelturer. Halvpensjon, togtur, overganger og to utendørsaktiviteter er inkludert.

  • Geirangerfjord Cruise & Hike to Skageflå by Fjord Tours
   Credits
   Geirangerfjord Cruise & Hike to Skageflå by Fjord Tours
   Photo: Camilla Nordvik
   Geirangerfjorden cruise & Fjelltur til Skageflå
   Geirangerfjorden og Skageflå fjellgård

   Kombiner et fjordcruise på Geirangerfjorden med en tur til Skageflå fjellgård på denne herlige turen! Vi tar deg med på et magisk fjordcruise på Geirangerfjorden til Skagehola, utgangspunktet for en uforglemmelig tur til Skageflå.

  • Lysefjord Cruise & Hike to Pulpit Rock by Fjord Tours
   Credits
   Lysefjord Cruise & Hike to Pulpit Rock by Fjord Tours
   Photo: Terje Rakke
   Lysefjorden Cruise & Tur til Preikestolen
   Preikestolen og cruise på Lysefjorden

   Nyt synet av majestetiske Preikestolen som ruver over fantastiske Lysefjorden, i et fjordcruise på en stille, helelektrisk båt. Gå i land i Forsand og gå til toppen av ikoniske Preikestolen. Lunsj er inkludert.

  • AURLANDSDALEN – HIKING ADVENTURE FROM MOUNTAIN TO FJORD by Expa Travel
   Credits
   AURLANDSDALEN – HIKING ADVENTURE FROM MOUNTAIN TO FJORD by Expa Travel
   Photo: Visit Norway
   Aurlandsdalen - Fottur fra fjell til fjord
   Opplev fjell og fjorder

   Fottur i vakre Aurlandsdalen er en opplevelse mange har på sin livsliste. Vi går i Aurlandsdalen i tre dager, før vi drar ned til Nærøyfjord. Der venter kajakkpadling eller et minicruise. Den berømte Flåmsbana fører oss opp fjellet igjen. En fantastisk tur i spektakulære omgivelser!

  • Beautiful Norway Hike by 50 Degrees North
   Credits
   Beautiful Norway Hike by 50 Degrees North
   Photo: Vidar Moløkken - Visit Norway
   Beautiful Norway Fottur
   Minibusstur til Galdhøpiggen med guidet fottur

   Reis med en førsteklasses 50 Degrees North minibuss, gå opp Galdhøpiggen, Nord-Europas høyeste fjell på 2469 meter over havet. Sjudagers førsteklasses tur i liten gruppe, med Norges beste fotturer.

  Planlegg fotturen

  Under kan du søke etter ruter og overnattingssteder over hele landet.
  Les mer om vandring her.

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   • Show More
   • No available filters
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
  Back To Top

  Nyt Norge

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbake til toppen