Norges mest sexy overnattingssteder

Unknown Component
civid: 64d0e953e8de50218637f50f
name: plugins_common_social_share (widget)

Første date? Eller trenger forholdet litt ny piff? Uansett hjelper det med litt pikante omgivelser. Silke, spa og romservice? Eller noe unikt, usjenert og helt naturlig? Finn stedet DU vil ha med deg kjæresten!

Følg Visit Norway på sosiale medier

Instagram
Facebook
Twitter
YouTube

1. Elsk (under) nordlyset

Asiatene kommer halve verden rundt for å lage barn under nordlyset – de sies å bli både vakrere og smartere. Men det er også mange andre gode grunner til at kvelden kan bli ekstra magisk i nord – spesielt om den også deles med Aurora. Hun har jo en puls som minner om, ja du vet. Eller så vet du det ikke. Kom, så vil du skjønne hva vi mener.

2. Ta hen til himmelen

Silkelaken og romservice. Himmelsenger. Champagne på kjølen. Noen ganger er bare det beste godt nok, og da er det bare å pakke de høyeste helene og de lekreste blondene. Her er noen av Norges mest sensuelle og eksklusive overnattingssteder – som skapt for å nytes.

3. Kjærlighetsrede

Nyforelsket? Hemmelig elsker? Det kan være mange gode grunner til å gjemme seg laaangt unna naboene. Men disse kjærlighetsredene er også akurat det du trenger for å se kjæresten din i et nytt lys igjen. Uansett vil du bare elske den personen som overrasker deg med en natt på et av Norges mest unike overnattingsteder. Og kanskje får dere furuene til å svinge, om dere inntar en av Norges herlige tretopphytter?

4. Trollpikken og Trolltunga

Det er bare fantasien som setter grenser. Men av og til trenger den litt inspirasjon. Varm opp kjæresten med en tur til Trollpikken! Og husk: Det er ikke størrelsen som teller. Trolltunga krever litt mer erfaring og krefter, men det er enormt tilfredsstillende å nå toppen!

5. Stormfull kjærlighet – sjekketriks!

Åh, er du litt redd, kjære? Da må du krype litt nærmere her, så skal jeg passe på deg, og varme deg litt ... En natt på et fyr er det perfekte sjekketrikset, enten det stormer ute, eller du disker opp med ferske reker og hvitvin i solkroken og kjenner at både havet og hjertet er stort – og at alt er mulig.

6. Avslappende forspill

Stressa og sliten partner? Ingenting er mer drepende for kosen og parforholdet. Derfor er et herlig hotell med spa, massasjetilbud og god mat en klassiker som pleier å få kjæresten tilbake i kroppen sin igjen. Og si: Romantikk, ja takk! Bare pass på at hun ikke sovner ... Book gjerne to netter, så den ene kan brukes til å hvile ut.

7. Naken i naturen

... uten blygsel. De siste årene har det poppet opp masse flotte glampingtelt, der man kommer tett på naturen og elementene, men i særdeles varme og komfortable senger. Mange av dem ligger et stykke fra folk, så man kan nyte både natur og partner til det fulle. Der det ikke er tilfelle, bør man huske på at teltvegger ikke er like lydtette som et hotellrom ...

8. Hyttekos

Peis, rødvin, deilige turer på ski eller på beina – og god mat. Å leie en koselig hytte er kanskje akkurat det dere trenger for å komme dere litt bort fra alt. Noen synes faktisk det er veldig romantisk å bære ved, tenne stearinlys og sove i skje i underkøya i en 1,5 personers køyeseng, mens andre foretrekker egen sauna, king size på soverommet og oppvaskmaskin. Her finner du hytter av alle slag – i hele landet.

Norge bugner av romantiske overnattingsmuligheter og opplevelser! Skjem bort kjæresten din på et av Norges mest eksklusive hoteller, bestill et bord på en Michelin-restaurant eller dra på en uforglemmelig reise med Hurtigruten – verdens vakreste sjøreise.

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Flere overnattingsmuligheter

Søk etter overnattingssteder i hele landet. Start planleggingen i dag!

Sider du nylig har besøkt