VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
En dame og en mann sitter i sengen og ser ut av vinduet på Mikrohyttene i Kragerø i Telemark, Østlandet
En dame og en mann sitter i sengen og ser ut av vinduet på Mikrohyttene i Kragerø i Telemark, Østlandet
Mikrohyttene i Kragerø.
Photo: Mikrohyttene
Mikrohyttene i Kragerø.
Photo: Mikrohyttene

Norges mest sexy overnattingssteder

Første date? Eller trenger forholdet litt ny piff? Uansett hjelper det med litt pikante omgivelser. Silke, spa og romservice? Eller noe unikt, usjenert og helt naturlig? Finn stedet DU vil ha med deg kjæresten!

 1. 1. Elsk (under) nordlyset

  Asiatene kommer halve verden rundt for å lage barn under nordlyset – de sies å bli både vakrere og smartere. Men det er også mange andre gode grunner til at kvelden kan bli ekstra magisk i nord – spesielt om den også deles med Aurora. Hun har jo en puls som minner om, ja du vet. Eller så vet du det ikke. Kom, så vil du skjønne hva vi mener.

 2. 2. Ta hen til himmelen

  Silkelaken og romservice. Himmelsenger. Champagne på kjølen. Noen ganger er bare det beste godt nok, og da er det bare å pakke de høyeste helene og de lekreste blondene. Her er noen av Norges mest sensuelle og eksklusive overnattingssteder – som skapt for å nytes.

 3. 3. Kjærlighetsrede

  Nyforelsket? Hemmelig elsker? Det kan være mange gode grunner til å gjemme seg laaangt unna naboene. Men disse kjærlighetsredene er også akurat det du trenger for å se kjæresten din i et nytt lys igjen. Uansett vil du bare elske den personen som overrasker deg med en natt på et av Norges mest unike overnattingsteder. Og kanskje får dere furuene til å svinge, om dere inntar en av Norges herlige tretopphytter?

 4. 4. Trollpikken og Trolltunga

  Det er bare fantasien som setter grenser. Men av og til trenger den litt inspirasjon. Varm opp kjæresten med en tur til Trollpikken! Og husk: Det er ikke størrelsen som teller. Trolltunga krever litt mer erfaring og krefter, men det er enormt tilfredsstillende å nå toppen!

 5. 5. Stormfull kjærlighet – sjekketriks!

  Åh, er du litt redd, kjære? Da må du krype litt nærmere her, så skal jeg passe på deg, og varme deg litt ... En natt på et fyr er det perfekte sjekketrikset, enten det stormer ute, eller du disker opp med ferske reker og hvitvin i solkroken og kjenner at både havet og hjertet er stort – og at alt er mulig.

 6. 6. Avslappende forspill

  Stressa og sliten partner? Ingenting er mer drepende for kosen og parforholdet. Derfor er et herlig hotell med spa, massasjetilbud og god mat en klassiker som pleier å få kjæresten tilbake i kroppen sin igjen. Og si: Romantikk, ja takk! Bare pass på at hun ikke sovner ... Book gjerne to netter, så den ene kan brukes til å hvile ut.

 7. 7. Naken i naturen

  ... uten blygsel. De siste årene har det poppet opp masse flotte glampingtelt, der man kommer tett på naturen og elementene, men i særdeles varme og komfortable senger. Mange av dem ligger et stykke fra folk, så man kan nyte både natur og partner til det fulle. Der det ikke er tilfelle, bør man huske på at teltvegger ikke er like lydtette som et hotellrom ...

 8. 8. Hyttekos

  Peis, rødvin, deilige turer på ski eller på beina – og god mat. Å leie en koselig hytte er kanskje akkurat det dere trenger for å komme dere litt bort fra alt. Noen synes faktisk det er veldig romantisk å bære ved, tenne stearinlys og sove i skje i underkøya i en 1,5 personers køyeseng, mens andre foretrekker egen sauna, king size på soverommet og oppvaskmaskin. Her finner du hytter av alle slag – i hele landet.

  Norge bugner av romantiske overnattingsmuligheter og opplevelser! Skjem bort kjæresten din på et av Norges mest eksklusive hoteller, bestill et bord på en Michelin-restaurant eller dra på en uforglemmelig reise med Hurtigruten – verdens vakreste sjøreise.

Finn deres drømmehotell

Se våre beste tilbud

Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

Flere overnattingsmuligheter

Søk etter overnattingssteder i hele landet. Start planleggingen i dag!

×
 • Filters
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
TripAdvisor Symbol
 • Show More
 • No available filters
 • Show More
 • No available filters
Clear Filters
Back To Top

Bli inspirert

Vi har samlet noen artikler vi tror du også vil like.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen