Skip to main content

Ingredienser:

(2 porsjoner)

1 kg ferske blåskjell

1 dl hvitvin

3 fedd hakket hvitløk

2 shalottløk, finhakket

3 ts olivenolje

1 ts finhakket persille

Kilde: Matprat.no

Slik gjør du:

1. Skyll og vask blåskjellene godt i rennende kaldt vann. Kast skjell som ikke lukker seg hvis du «kakker» på dem, eller skjell som er skadet.

2. Fres hakket sjalottløk og hvitløk i olivenolje i en gryte. Tilsett blåskjell og hvitvin, legg på lokk og damp til skjellene åpner seg.

3. Dryss over hakket persille og server med godt brød.

Kos deg!

Mat fra havet

Lag bacalao, kongekrabbe og andre delikatesser fra sjøen.

Vår Norske kokebok

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Sider du nylig har besøkt