OPPSKRIFT:
Kveite fra Røisheim Hotell
Norsk sjømat og franske teknikker = den perfekte kombinasjonen.
Akkurat det får du her på Røisheim Hotell utenfor Lom.
Det unike hotellet har tatt imot gjester helt siden 1858, og har lenge vært en populær base for fjellvandrere som vil oppleve Jotunheimen.
En natt her er helt uforglemmelig, spesielt om du også booker et bord til middag i restauranten.
Når kokken ringer i gårdsbjellen signaliserer det at en fireretters middag er like rundt hjørnet. Menyen hos Røisheim endrer seg etter sesong, men fisk fra fjorden, kjøtt fra fjellene og lokale urter er alltid en del av pakken.
Få en sniktitt på hva du kan forvente deg med denne kveiteoppskriften, laget av kokk Tage Koch Jensen.
Retten serveres som en forrett hos Røisheim. Den ser imponerende ut, men den er faktisk relativt enkel å lage. Du kan bytte ut fisken med den du liker best!
Like bortenfor Røisheim ligger et annet historisk sted – og dette stedet er en skattkiste for kunstelskere!
På Elveseter Hotell bor du komfortabelt, samtidig som du kan nyte synet av Elveseter-familien sin imponerende kunstsamling!
Her finner du verker laget av Adolph Tidemand, Oscar Arnold Wergeland og Gerhard Munthe – for å nevne noen.