OPPSKRIFT:
Michelinkokk Lives
gratinerte sjøkreps
– Det er så mye god sjømat i Trøndelag.
“– Sjøkreps er en favoritt, og noe jeg lager ofte. Jeg liker å holde det enkelt, slik at man kjenner den deilige sjøsmaken.”
Live Krangnes Edvardsen, Kokk på Michelin restauranten Credo.
La deg friste av Lives enkle, men fantastiske oppskrift:
Gratinert sjøkreps med sitron og stekt gjær, nam!
– Stekt gjær er noe vi har brukt på Credo i mange år.
– Det høres kanskje litt rart ut, men gjæren får en fantastisk karamellisert smak som gir retten det lille ekstra. Man kan sløyfe den, men jeg anbefaler virkelig å prøve!
Live
Trøndelag er det perfekte reisemålet for foodies. Takket være innovative kokker, smakfulle lokale råvarer og hardtarbeidende bønder, har Trondheim og Trøndelag blitt kåret til Europeisk Mathovedstad i 2022.
Lyst på mer fristende inspirasjon? La Live guide deg til de beste stedene å spise, bo og se i Trondheim!