Skip to main content

Pannekaker

Nok til 4 porsjoner (2 pannekaker beregnet per porsjon)

Ingredienser:

4 stk. egg

3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel

1/2 ts salt

5 dl melk

1 ss smør


Kilde: matprat.no

Slik gjør du:

1. Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken. Visp sammen til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn egg. La pannekakerøren svelle i ca. 1/2 time.

2. Smelt margarin i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

3. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.

Server med blåbærsyltetøy og nyt!

Søtt og godt

Eplekake fra Fruktbygda, varm sjokolade fra Hotel Bristol og masse annet godt!

Vår norske kokebok

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Sider du nylig har besøkt