Tom Victor Gausdals oppskrift:
Multesorbé med krumkake
Om høsten gjemmer disse gylne bærene seg oppe i fjellet.
De har en særegen smak og blir ofte regnet som en delikatesse.
Multer forbindes ofte med jul og den klassiske desserten krumkaker med multekrem, men de kan brukes i flere søte oppskrifter!
Kokk og sølvvinner av Bocuse d'Or (2005), Tom Victor Gausdal, har laget sin versjon av den populære desserten.
Imponer venner og familie med stjernekokkens multeoppskrift.
Sanking hører høsten til, og skogen bugner av fristelser på denne tiden av året.
Dra på skattejakt etter sopp og bær, og nyt det fantastiske fargespillet i høstfjellet.
Høsten er også den travleste tida for fruktbøndene våre. Det er nemlig nå frukt og grønnsaker plukkes og forvandles til noen av verdens beste eplemoster og sidere.
Besøk Fruktbygda Gvarv og utforsk fruktgårdene i Hardanger.
Jakt hører også høsten til, så gjør deg klar for vilt gode smaker!