Oppskrift:
Pavlova
En fest-favoritt
Mmmm!
En pavlova er det perfekte midtpunktet for enhver feiring, og den smaker som sommer.
Kaken har et tykt lag med krem på toppen av en sprø marengsbunn, og den pyntes som regel med fargerik frukt.
Pavlova er en kjent favoritt her til lands, og for mange er den en viktig del av 17. mai-buffeen.
Ferske norske bær i flaggets farger er perfekt å pynte med for anledningen.
Her er oppskriften, slik at du kan lage den til din neste feiring.
Pavlova er faktisk ikke en norsk oppskrift, men den har rukket å bli så populær i Norge at de aller fleste har et forhold til den.
Kaken smaker ekstra godt med søte og smakfulle norske bær.
Du kan plukke både frukt og bær selv på lokale gårder, som epler, pærer, plommer, bringebær, jordbær, moreller, rips og bjørnebær.
Du kan også plukke bær som vokser vilt, både i skogen og langs fjellsider. Og det beste er at det er helt gratis.
Norsk frukt og bær smaker aller best mellom sommeren og høsten.