Hot chocolate from Hotel Bristol
.
Photo:
Fredrik Ahlsen / Visit Norway
Hot chocolate from Hotel Bristol
.
Photo:
Fredrik Ahlsen / Visit Norway
Mmmmm!
Søt og fløyelsmyk, med et hint av vanilje ... og masse god kvalitetssjokolade!
Hot chocolate from Hotel Bristol
.
Photo:
Fredrik Ahlsen / Visit Norway
Hot chocolate from Hotel Bristol
.
Photo:
Fredrik Ahlsen / Visit Norway
Ærverdige Hotel Bristol er kjent for sin smakfulle varme sjokolade. Mange mener det er Oslos beste kakao.
Ta med en venn, eller en bok, og slapp av i den stilige bibliotekbaren.Her kan det være du møter på en kjent forfatter eller to.
Hotel Bristol
.
Photo:
Fredrik Ahlsen / Visit Norway
Hotel Bristol in Oslo
.
Photo:
Fredrik Ahlsen / Visit Norway
Voilà!
Vi har fått tak i oppskriften! Den er veldig god og enkel å lage.
Perfekt for kalde kvelder.
Hot chocolate from Hotel Bristol in Oslo
.
Photo:
Fredrik Ahlsen / Visit Norway
Hot chocolate from Hotel Bristol in Oslo
.
Photo:
Fredrik Ahlsen / Visit Norway
Hotel Bristols berømte varme sjokolade
Ingredienser:
7 dl melk
3 dl fløte
160 g sjokolade av god kvalitet (minimum 60 % kakao)
1 vaniljestang
Varm forsiktig opp melk, følte og vaniljestang i en kjele. Når blandingen er varm, tilsett sjokoladen og rør til alt er smeltet sammen. Sil blandingen og server med lett pisket krem.