Skip to main content

Vi bor i et land med store avstander og kontraster – så pass på ikke å gape over for mye! Her får du noen gode forslag til rundturer og reiseruter.

Vårt beste tips: Fokuser på ett område, og få med deg mer enn hovedattraksjonene her. Det er mer å se og gjøre enn det du tror, og du vil ikke kaste bort ferien med å stresse fra et sted til et annet.

Er du giret på en roadtrip? Da burde du planlegge en tur langs en av våre nasjonale turistveier og nyte Norges vakreste bilturer! Tips: Lei en elektrisk bil og gjør turen mer miljøvennlig.

Om destinasjonen ligger nært eller fjernt, kan både buss og tog være et godt alternativ til bilen. En tur på en av verdens vakreste togreiser eller flotte bussruter kan være destinasjonen i seg selv! Vi har også en av verdens lengste kystlinjer, og det kryr av øyer, holmer og skjær. Dra på en vakker rundtur i Nord-Norge med offentlig transport, prøv øyhopping, utforsk fjordlandskapet på Vestlandet, eller reis fra storbyer til fiskevær med Hurtigruten.

Det å planlegge turen, er halve moroa, men om du ønsker noen forslag, kan du finne noen skikkelig fine reiseruter og eksempler på rundturer med offentlig transport lenger nede. Her kan du også se hvordan du kan planlegge en hel togferie! Stopp på de beste stasjonene og utforsk alt man kan gjøre i nærheten.

Liker du kombinasjonen av trening og fin utsikt? Opplev Norge fra sykkelsetet! Nedenfor finner du forslag til sykkelturer og ferdigpakkede eventyr på to hjul!

Det er mange flotte steder å utforske, men husk at reisen ikke bare handler om å nå målet. Når du planlegger ruten, er det derfor smart å inkludere litt ekstra tid til å utforske skjulte perler, spisesteder, flott arkitektur og verdenskjente rasteplasser.

Ønsker du å få mest mulig ut av norgesferien? Her er noen av våre beste turforslag og ferdigpakkede ferier!

Rundturer med offentlig transport

Sjekk ut disse reiserutene med tog, buss og ekspressbåter.

Togferie

Å reise med tog i Norge byr på en behagelig reise med fantastisk utsikt.

Sjekk ut våre ferdigpakkede togferier, inkludert Norge i et nøtteskall.

Utsikt på reisen

Se ut!


Roadtrips

Nyt fantastisk utsikt over fjorder, fjell, fossefall og isbreer underveis.

Annonse: Sjekk ut mulighetene for bilutleie hos ​Auto Europe eller Rent-A-Wreck.

Vintereventyr

Omfavn vinterens underverk i Norges vakre landskap.

Sykkelferier og -ruter

Begynn å planlegge ditt neste eventyr på to hjul.

Bestill en ferdigpakket sykkelferie.

Kunstneriske turer

Norge byr på mer enn bare fantastisk natur!

Planlegg reisen

Dette hjelper deg med å navigere i detaljene slik at du får mest mulig ut av besøket ditt!

Book en pakkereise med våre partnere Fjord Tours, Discover Norway, og Norrøna Hvitserk.

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Finn en rundtur

Filtrer søket ditt og sjekk ut tilbudene nedenfor, eller last ned Visit Norway-appen for iPhone eller Android for å finne reiser nær deg.

Sider du nylig har besøkt