OPPSKRIFT:
3 smakfulle måter å nyte Fenalår
Spania har Serrano, Italia har Parma, Norge har fenalår!
Dette tradisjonsrike lammelåret har vært med oss siden vikingtiden.
Fenalår er i dag en av våre 23 matskatter. Så mørt at det smelter på tungen!
Enkelt å oppbevare, smakfullt og alltid klart for en fest.
1.
Fenalåret er et meget fint tillegg på spekefatet! Serveres sammen med frukt eller rømme, rødløk og flatbrød.
2.
Kommer det en gjeng med venner på besøk, eller trenger du en fin tursnacks? Fenalår med eggerøre er svaret.
Deilig!
3.
Det samme gjelder for lefserull med fenalår! Bruk det som rask energi på tur, eller ta det med på neste spleiselag.
Sjekk ut oppskriften!
Det finnes også utallige andre måter man kan nyte fenalår på.
Happy sheep!
De norske sauene vandrer fritt rundt i fjell og daler hele sommeren. De spiser hva de vil, og grønt gress er det nok av!
Dette gjør lammekjøtt og fenalår til et av de mest bærekraftige kjøttproduktene i Norge.
Lær mer om denne kulinariske tradisjonen, og få tips til hvordan du finner det aller beste fenalåret!