Skip to main content

Lefserull med fenalår

Med kremost og hakkede pistasjnøtter

Ingredienser:

12 skiver fenalår

4 stk. lefse

125 g kremost naturell eller med urter

2 stk. vårløk

1 ss hakkede pistasjnøtter

1/2 ts kvernet pepper


Kilde: Matprat.no



Lyst på hjemmelagede lefser også? Prøv denne oppskriften.

Slik gjør du:

1. Smør lefsene med kremost. Pass på at du får et tynt lag med ost helt ut til kanten – det vil fungere som «lim». Legg på skiver av fenalår. Dryss over hakket vårløk og hakkede pistasjenøtter, og kvern over litt pepper.

2. Rull sammen lefsene og legg dem med skjøten ned. Skjær lefsene i passe store biter og server.

Er det en stund til du skal servere lefserullene, så legg rullene på et fat og oppbevar dem i kjøleskapet. Skjær dem i biter rett før servering.

Tips: Bruk gjerne tannpirkere til å holde lefserullene sammen.

Vår norske kokebok

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Sider du nylig har besøkt